jancy napisal/-a:ti pa res zelo malo poješ
Ma zdej poleti mi res ne paše veliko jest

inchy84 napisal/-a:jancy napisal/-a:ti pa res zelo malo poješ
Ma zdej poleti mi res ne paše veliko jestdrgač pa mam tut kak dan, k se spravm na sladkarije sploh če se mam za učit. Sam zdej mam končn počitnce
fishi napisal/-a:inchy84 napisal/-a:jancy napisal/-a:ti pa res zelo malo poješ
Ma zdej poleti mi res ne paše veliko jestdrgač pa mam tut kak dan, k se spravm na sladkarije sploh če se mam za učit. Sam zdej mam končn počitnce
kar si napisala da pojes je nenormalno mal in ce si pametna se mal zamisl nad sabo predn bo prepozn, sj ne recm da se naziraj ampak dj prestej kok kalorij pojes na dan?????skuta pa sadje je vse skup nc, zelena solata tud skor nc.....pol pa skor nc vec ni ane? joj punce pa kaj vam je? ni cudn da se pol ko se porocijo pa majo otroke in morjo normaln kuhat pa jest pa vse za 20kil zredijo in so vse zafrustrirane....no mal pretiravam sam incz come on no.....
fishi napisal/-a:kar si napisala da pojes je nenormalno mal in ce si pametna se mal zamisl nad sabo predn bo prepozn, sj ne recm da se naziraj ampak dj prestej kok kalorij pojes na dan?????skuta pa sadje je vse skup nc, zelena solata tud skor nc.....pol pa skor nc vec ni ane? joj punce pa kaj vam je? ni cudn da se pol ko se porocijo pa majo otroke in morjo normaln kuhat pa jest pa vse za 20kil zredijo in so vse zafrustrirane....no mal pretiravam sam incz come on no.....
barbi napisal/-a:sicer je slaba navada, sam zajtrk ponavadi izpustim, kosilo pa je potem obilnejše![]()
zvečer poskušam večerjo preskočit, sam dostikrat ne gre, zato še zvečer kaj pojem. vmes pa še mal čokolade, pa dan enostavno mine