Lezbijke

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

vprašanje za ženske! ali ste že bile z žensko?

da
268
29%
ne in si tega tudi ne želim
395
43%
si želim, a še nisem imela priložnosti
263
28%

Skupaj glasov: 926

Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

men so tud ženske lepa bitja, sm bisexualka
ampak dlje kot pač do poljubljanja pa tko u easy ni še prišlo..
hjaaa tud meni grejo na žiwce une sfejkane..
in pol widiš eno 14-letnico da je kao bisexualka..
ma dj no sej ne rečem ene mogoč res, ampak jst sm to spoznala bolj pozn..
če bi mi bla ena res ušeč pa njen karakter bi bla z njo... :)

je kera gledla na mtv-ju tilo tequilo in njen shot at love? :D
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Crazy_Daisy89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Crazy_Daisy89 »

Hmm...sem že poskusila:P..in poskušam skor vsak dan z mojo punco:)...moje mnenje je khm da ni bolšega....samo vsak ima svoj okus in vsake oči svojga malarja...:)
Lejla_83
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla_83 »

am :) sem že poskusila! Večrat sem se poljubljala s kolegicami po party-jah..
Neki večer pa sem šla do konca. Bilo je res zanimivo, morem povedat da me to kar uzburja in bom še kdaj počela. Večina vas je napisala da bi rade enkrat probale, povem vam, nebo vam žal, ker je res nekaj nepozabnega. Najlepša je predigra ko se poljubljaš in veš da je to ženska ne moški, pa potem ko pride do vrhunca. Pred ro avanturo sem drugače razmišljala, sedaj pa bi to rada vsak mesec sprakticirala.. res je neki posebnega.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Zdaj me pa res zanima... Samo naj moram kakšno, ki bo za to :razz:
ninika*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ninika* »

....najdt kkšno k je za stvar je mal teži :?
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

Jaz sem enkrat poskusila, je bilo zanimivo, zelo zanimivo.:)
Drugače sem se enkrat tudi poljubila z mojo frendico, a to zato, da sem se rešila nekega psihopata.

SapraVeronika napisal/-a:hjaaa tud meni grejo na žiwce une sfejkane..

Večina jih te stvari spozna veliko prej. Jaz ne poznam nobene od teh punc, ki naj bi se delale bi, vem, da se vsi nekaj pritožujejo čez to. Ne vem, če je to res tako slabo, jaz to, da homoseksualnost postaja moderna vidim kot pozitivno stvar. In nisem tako prepričana, da se te punce res samo delajo. Če je res, da smo po naravi biseksualni, je morda to začetek vrnitve k svoji naravi in normalno je, da se je začelo pri puncah, ker smo bolj odprte za te stvari.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

"ženske? ali ste že bile z drugo žensko? se je dotikale, poljubljale ali še kaj več?"

Da, v norih najstniških letih sem se želela preizkusiti, kakšne spolne usmerjenosti sem. Zato sva se s takrat najboljšo prijateljico dogovorili, da se bova (ne glede na to, kakšni občutki naju bodo prevejali) poljubljali 3 minute brez odmora. :D

No...ugotovila sem, da mi poljubljanje z mojo najboljšo prijateljico niti ni všeč. Njen jezik v ustih sem čutila kot sluzasto ribo. :lol:

Potem sem imela še enkrat priložnost ugotavljati, ali so mi ženske všeč. Ne neki zabavi me je na WCju napadla znanka, me potisnila ob steno in se trudila poljubljati z mano. No, ni mi bilo všeč. Imam raje moške za taka dejanja.

Kljub temu pa mi je "erotičen" ples ženske z žensko zelo všeč, prav tako tudi "igra izzivanja" med plesom, ampak zgolj če čutim, da je res samo igra.

Zanimivi smo ljudje, ja.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Ma kak lahko večina vas govori, da ste bi ter kak je z žensko fajn, če je večina vas (kulk berem odgovore) se samo lizarla s pičko. In potem še katera meni, da ženska točno ve kako in kaj :roll: . Ija...

En dan bom prav šla preko te teme, da vidim, katere uporabnice menijo, da je z žensko zakon, ker točno ve, kako in kaj, potem pa bom šla v temo, s kolkimi je katera spala in grem stavit, da mi bo takoj vse jasno :D .

Jaz nisem ne bi, ne lejzba. Probala sem z pičko in ne, nisma se samo kušvale. Bla sem na babjih striptizih poleg kolegov, na lezbo šovu poleg kolegu in ni ne zanimivo, še manj pa rajcih.

Jaz sem predivja baba, da bi mi ena pi*ka sploh lahko nudla kakršnokoli ugodje ali užitek :D .
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dayweed »

Noelia napisal/-a:Jaz sem enkrat poskusila, je bilo zanimivo, zelo zanimivo.:)
Drugače sem se enkrat tudi poljubila z mojo frendico, a to zato, da sem se rešila nekega psihopata.

SapraVeronika napisal/-a:hjaaa tud meni grejo na žiwce une sfejkane..

Večina jih te stvari spozna veliko prej. Jaz ne poznam nobene od teh punc, ki naj bi se delale bi, vem, da se vsi nekaj pritožujejo čez to. Ne vem, če je to res tako slabo, jaz to, da homoseksualnost postaja moderna vidim kot pozitivno stvar. In nisem tako prepričana, da se te punce res samo delajo. Če je res, da smo po naravi biseksualni, je morda to začetek vrnitve k svoji naravi in normalno je, da se je začelo pri puncah, ker smo bolj odprte za te stvari.

homoseksualnost ni postala moderna. ne vidim razloga zakaj bi bila. moda je odločitev. ;)
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Ja, po mojem tudi ne... Ampak ljudje so začeli to boljše sprejemat... zdaj si dejansko lahko priznaš svoje občutke in jih nehaš tlačit pod "prijateljska naklonjenost" :D Je pa res krivično, da je samo pri puncah to bolj sprejemljivo kot pri fantih :?
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

xxwoman napisal/-a:Ampak ljudje so začeli to boljše sprejemat... zdaj si dejansko lahko priznaš svoje občutke in jih nehaš tlačit pod "prijateljska naklonjenost"

Na žalost ni tako. Ravno danes sem brala članek, ki govori o fantku (10,11 let), ki je svojemu sošolcu povedal, da ga ima rad. In kaj je sledilo? Dva strela v glavo. In kje se je to zgodilo? V Ameriki. Za katero naj bi bila značilna bolj napredna družba.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

dayweed napisal/-a:
homoseksualnost ni postala moderna. ne vidim razloga zakaj bi bila. moda je odločitev. ;)

Saj o tem je bilo govora, mnogi se pritožujejo, da se veliko folka dela, da so homoseksualci samo zato da bi bili kul.
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

^^Pa nevem glih ce je "ql" in "moderno" da te folk pljuva na vsakem koraku.. Vsaj meni se ne zdi.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Moja sestrična je lezbijka. No ja, če pač tako želi...njen problem.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Pontifex Maximus napisal/-a:Moja sestrična je lezbijka. No ja, če pač tako želi...njen problem.

In to ni problem..:roll:
Odgovori