rada mam sladoled vseh vrst in na vse načine, najrajš stracciatello, kokos, belo čokolado pa unga s smartiji

ne vem če je že kšna omenila - rustika na trubarjevi pa u cityparku u lj.. naaaajbolši sladoled evahh!! morte probat usi in use!

bubyka napisal/-a:Ne maram vec sladoleda...ker mi je zdej slabo zarad njega!!![]()
Zgleda sem izgubila kondicijo kok ga lahko naenkrat pojem...pa sej sem se ne celo banjco pojedla...vcasih sem lahko celo pa se mal
tiasha napisal/-a:bubyka napisal/-a:Ne maram vec sladoleda...ker mi je zdej slabo zarad njega!!![]()
Zgleda sem izgubila kondicijo kok ga lahko naenkrat pojem...pa sej sem se ne celo banjco pojedla...vcasih sem lahko celo pa se mal
AUUuuuaaa ... res smo že izven kondicije ja ...mene tut že vse boli ... uufffffffff ne morem več ... pa tok je dobr tale sladoled z okusom milke ... sam ni več placa ... pa še kr bi ga jedla ...
bubyka napisal/-a:tiasha napisal/-a:bubyka napisal/-a:Ne maram vec sladoleda...ker mi je zdej slabo zarad njega!!![]()
AUUuuuaaa ... res smo že izven kondicije ja ...mene tut že vse boli ... uufffffffff ne morem več ... pa tok je dobr tale sladoled z okusom milke ... sam ni več placa ... pa še kr bi ga jedla ...
Uf ja milka sladoled je zakon...no, a sem ti rekla da nebo dobr!!!
![]()
Sam ne, nebom ga vec jedla iz principa! Kaj bo on mene zajebavu!!!![]()
tiasha napisal/-a:mm na kepice mam najrajš kkšn rafaelo al pa kinder jajček ... pa zdej poleti bol kkšne kisle ... gozdni sadeži, borovnica, amarena ... yumiiiee, yumiiieee ... hmm najbolši so mi v Poetu, Pločniku pa v BTC-ju ... mislm da se Rustika imenuje al neki tazga ...