Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ mah jst sm un list sam u koš vrgla. Bmk za tisto utemeljitev res. Solit nj se grejo.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Žuža, jst bi na tvojem mestu počakala z vpisom, ker če ne boš na faksu, ki ti ni všeč, še bolj nesrečna. Sama sicer nisem mela problemov s točkami, ko sem se vpisovala na psihologijo, ampak mi potem študij ni bil všeč in sem mogla eno leto pavzirat, da sem lahko naredila sprejemce na arhitekturi pa se potem naslednje leto vpisala...tko da sta mi šli dve leti mimo...na začetku sem mela res krizo in sem se počutila kot največji luzer...ampak se je prejšnje leto, ko nisem bla nikjer vpisana res dobro izteklo pa ful enih novih izkušenj sem dobila. Ne bom ti rekla, da se ne sekiraj, ker vem, da ti to ne bo nič pomagalo. Če se boš odločila, da se vpišeš šele drugo leto, upam, da boš ta vmesni čas izkoristila za prijetne reči in kaj dobrega potegnila iz tega. Pa srečno! :)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Najbrž se res ne bom upisala tja ker se mi zdi to brezveze ker bi zapravla možnost ponavljanja.

Pomoje se bom upisala na en poklicni tečaj, tok da mam usaj status dijaka, če ne druzga.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

ŽuŽa če si res to ful ful želiš (glede na poste je videt da si res) bi se js upisala na razredni pouk v kopr al mb, nrdila letnik in se pol prepisala v 2.letnik v lj.. mogoče je za vse skupi malo prepozno, bi mogla iskat stanovanje in še bi se dalo naštevat..

čene pa ja, vpiši se na kak poklicni tečaj, samo pazi da nbojo preverjali prisotnosti (če nimaš namena hodit)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

[vanessa] napisal/-a:ŽuŽa če si res to ful ful želiš (glede na poste je videt da si res) bi se js upisala na razredni pouk v kopr al mb, nrdila letnik in se pol prepisala v 2.letnik v lj.. mogoče je za vse skupi malo prepozno, bi mogla iskat stanovanje in še bi se dalo naštevat..

čene pa ja, vpiši se na kak poklicni tečaj, samo pazi da nbojo preverjali prisotnosti (če nimaš namena hodit)

Mah zdele v drugem roku pomoje sploh ni več razpisanih mest. To bom pol drugo leto.

Aia še neki: a je kje v pravilih da kao lahko napišeš še eno pritožbo mogoče? ker zdele sm dubla eno informacijo ampak sm skor zihr da ni taprava.
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

jst grem pa zdj 25.8 maturo opravljat, kr sm zadn izpit pred maturo padla in ni blo časa da bi še 1x popravlala. :? sux!! :roll:
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Sva že 2. :D Fajn nama bo, ni kej. :?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ moj gre tud zdej celo maturo še enkat. In ga že zdele mal zvija pa je še 14 dni do takt.
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

Vso srečo punce! :)

Mene to čaka drug let :?
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

jp jst mam tut še matematiko :( in sm se spt zadn cajt spravla učit :(
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ ei jst ti svetujem da greš čez use une naloge k so zbrane maturitetne naloge (od RIC-a). Jst sm mela mato skos 2, zadnji teden pred maturo sem pa sam celo to knjigo rešla in sm 3 pisala.
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Waaa žuža si mi kr dan polepšala. Js sm tud mela mato skoz 2, zdej mam pa tud to knjigo in upam da je to to; da se bo dalo rešt za 2. :D :wink:
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

[quote="Ledenaa"]Vso srečo punce! :)

Mene to čaka drug let :?[/quote

nočem te strašiti...vendar jaz nikoli več nebi hotela iti skozi to....meni osebno je bil to velik psihični napor..čeprav sem potem maturo opravila zelo uspešno...
vendar sem tako zelo srečna da sem končala s tem.
vso srečo vsem ki greste delat mature zdaj avgusta.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Men je bla pa matura prov fajn :D bi šla kar še enkrat, ker je 100× lažja kot faks. Pol se šele začne.
Js nisem mela mature in se nisem čist nč sekirala, pa ful dobr nardila.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Js tudi nbi dala več skozi te mature, tko da niti malo ne azvidam tistim k majo zdej jesenski rok.
Samo čakala sm kdaj bo konec tega učenja.. tolko pa se res nism še nikoli učila :roll:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Zaklenjeno