So žepne knjige, vse 3 sm dobila za 20 € s poštnino vred, dostava na dom.
Prebrala bom pa zdej najprej une, k jih imam izposojene, ker se bliža rok vrnitve, potem pa tele 3.
Je pa to čist trivialna literatura, za dolgčas preganjat in dušo spočit

kr.ena napisal/-a:Meni je čisto mimo tole nakladanje, da so knjige drage in da bi jih več kupovali, če bi bile cenejše.
Japajade. Vse je samo stvar prioritete. Kozmetika tudi ni poceni, ampak večina jih najde denar prej za anticelulitne zvarke in deset odtenkov šminke kot pa za knjigo. Pač; kakor komu paše.
Povprečna cena nekega romana je od 25 do 35€. Takoj po izidu. Potem je pa vedno kup akcij, kjer lahko kupiš roman s trdimi platnicami tudi za 9.90€. Da ne govorim o žepnih izdajah (ki jih je žal premalo, priznam, in še to skoraj samo komercialen podn).
Najbolj mi je pa bilo bedno, ko je folk razgrabil tiste knjige zastonj zraven časopisa ... me zanima, koliko teh ljudi je potem knjigo tudi dejansko prebralo.Važno, da je zastonj ali vsaj ful poceni, potem pa navali narod (Hofer življenjska filozofija).
Takih "ljubiteljev knjige" ne rabimo.
Mimi_M napisal/-a:Mene je tud nekaj pičlo in sem si 3 knjige prejšnji teden naročila preko spleta, v knjigarni felix.
So žepne knjige, vse 3 sm dobila za 20 € s poštnino vred, dostava na dom.
Prebrala bom pa zdej najprej une, k jih imam izposojene, ker se bliža rok vrnitve, potem pa tele 3.
Je pa to čist trivialna literatura, za dolgčas preganjat in dušo spočit
rammsteingirl napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Pred kratkim sem pa izpopolnila zbirko SSKJ-ja v 15 delih (izhajalo je z Dnevnikom).
a se da to mogoče še sedaj naročiti pri dnevniku, naknadno??! ne vem, zakaj sem zamrazla tako dobro šanso. po koliko pa so bili izvodi?
rammsteingirl napisal/-a:a imajo samo spletno trgovino ali imajo tudi "navadno" trgovino kje v ljubljani?