Sva že dve. Vem, da bo kao ful provokativno, ženske se bodo žvalile med seboj,... ampak se res ne mislim več matrat s slovensko produkcijo, ker je neprebavljiva. Če bom hotela žgečkljive prizore, si še vedno lahko zloadam Moške zadeve, kjer so kadri spodobno posneti.
študentka20 napisal/-a:včeraj sem gledala, da pač vidim kako pa kaj! katastrofa, izrecno zaradi osenarce ne gledam več, ker kako pa se ona afna in pači. o moj bog no.!
Pr Ani Dolinar se prav vidi, da je igralka, res igra tisto Evo, al kako ji je že ime. Nina pa sploh nima filinga za igranje, ona v vlogi Viki se obnaša isto kot privat in isto kot v Big brotherju, tako da sploh ni filinga, da igra. Vse kar zna je njeno zvijanje in pačenje obraza. Ma drugač kot oseba, ki stoji za svojimi dejanji in prepričanji mi je kul. Sam igrat ne zna.
v čem je fora da je v njenem tekstu vsaka druga beseda stara/stari??
prou bedna je ženska, sploh ne zna izrazt čustev ker skoz isto zgleda in se isto afna ne glede na to al nj bi bla u nekem momentu vesela, jezna al pa žalostna ...in tiste kretnje k jih dela...jaooo