Sex na javnem mestu?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dayweed »

jaz sem kar dostikrat. parkrat v gozdu, večinokrat pa poleg enega gradu. je kul, le luči me občasno zmotijo :)
Uporabniški avatar
black
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a black »

Piknik miza v kamniški bistrici :D

Zanimivo: sem še Avto-devičnik ;)... ni pa velik manjkal, gor na hribu pri Izolski bolnišnici (vsaj mislm da je tist izolska bolnišnica :)) ... smo pol rajš doma seksal, v avtu baje ni resno :)
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

mi2 sva si prou zadala cilj, da bova na čim več takih krajih seksala. . oz. čim več zanimivih avantur. Se jih je že kr dosti nabralo. .
Od. bazena, auta, vrtca, cjrkve, bolnice, mize pred vikend hišo, med trtami, majhnega nogometnega igrišča. . Še in ŠE. .
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Jest bi tud kdaj spet rada na kakšnem javnem mestu..samo tako, da bi bilo bolj nepredvidljivo, ne da bi se že vnaprej vse zmenila kje in kdaj bova :wink:
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 11:50, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
WhiTe_ŁaDy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a WhiTe_ŁaDy »

ahh... midva sma enkrat na wcju v gostilni :D ... letos ko pa sma šla na morje pa kr v vodi pred vsemi :) sej mislim da se ni glih vidlo, ampak možno da kdo posumu :D :D :D
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Če sta delala take očitne gibe za seks verjemi, da se vaju je vidlo. Tud mi2 sva mislna, da ni nobeden opazu pa so pol usi znali kej povedat od najinga seksa v vodi. :cool:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

v vodi, ampak takrat, ko ni ljudi vec... oz. na taksni plazi, kjer ni skoraj nikogar... in bilo je fenomenalno, tako poseben obcutek, tako dobro... :)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

p!ka napisal/-a:^^ Če sta delala take očitne gibe za seks verjemi, da se vaju je vidlo. Tud mi2 sva mislna, da ni nobeden opazu pa so pol usi znali kej povedat od najinga seksa v vodi. :cool:

Ojej. Sploh si ne predstavlajm da bi seksala v vodi medtem ko bi bli okol ljudje...ka pa če se kakšn potapla :lol: .
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Mi2 sva to šele pol razmišljala in sva ugotovila, da sploh nisva mela za mar, če je kje kdo. OMG in mogoče se je res kdo potaplju. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
anakonda
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anakonda »

Mene ful drži zdaj poleti da bi še kje drugje kot doma...Na kakšnem samotnem kraju k nikogar ni blizu...Ne zato, da bi na javnem kraju,ampak da bi bilo malo drugače od domače postelje,...
Ampak moj ni za to, pravi da prisega na udobje postelje in da je škoda, da bi se mučila drugje...čeprav sploh ne mislim, da bi to velikokrat počela..
Tako da mi je prav bed, k ne vem kako mu naj povem kaj bi rada oz.k me ne posluša...
Ni nek tak tip, da mu to ne bi ustrezalo k sva pred leti na ful takih placih,še lani npr...letos pa kr več ne :cry:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Zakaj pa ga kr ne napadeš ? Slika Pač da bi ga nekam povabla in pol ga začni počasi uzburajt. Kaj veš, mogoče te bo pojedu. :D
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

k bosta šla kam na lepše si ne obleci sp. hlačk, pa mu pol to povej... zih ne bo mogu bit hladen :wink:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
anakonda
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anakonda »

to bi blo fajn ja...sam me je strah da bo začel kaj komplicirat in me zavrnu :cry:

sej se probala že kdaj kaj namignit pa tud povedla sm mu kje bi in tako...samo njemu kr ni do tega, če se sam ne loti, pa nočem silit v njega...

K tud ne bi rada nekaj planirala,ampak da se samo zgodi...

samo bom vseeno upoštevala nasvet pa se ga bom enkrat konkretno lotila :D :evil:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

V morju pri bojah... :twisted:
Z obale pa gledal eni modeli k so me pre osvajal :twisted:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Odgovori