moja izkušnja je taka, da sem Prvič po 8 mesecih. To sva s fantom hotela opraviti že 2 meseca prej, a ni šlo, poskus je spodletel. Po tem pa sva se začela veliko bolj sproščeno pogovarjati o samem seksu. Kako in kaj je treba, skupaj sva brala razne članke, komentarje bralcev. Kar veliko sva se (že tudi pred prvim poskusom) zodovoljevala (brez seksa), a sem šla jaz le redko v njegove hlače(to sem seveda sedaj pridno nadoknadila

). Z roko je še nekako šlo, a kej več nisem upala, bilo me je strah. Prvič sem šla z glavo nižje od pasu 14dni pred samim seksom. Seksa nikakor nisva načrtovala(vsi prijatelji, ki so šli že skozi, so mi to svetovali: NE NAČRTUJ!), a sva se sredi muckanja odločila da poskusiva znova. Uspelo je in bilo je enkratno! Oba sva se strinjala, da bi bilo nespametno narediti to že v tistem prvem poskusu, saj se pogovor med seksom ZELO pomemben! Posebno še, če je to prvič.
Sicer so že vse bralke foruma to povedale, ampak res, počakaj. In strinjam se z nekaterimi ki so to že omenile,da je pomembna sedanjost. Če sedaj do fanta čutiš da je tisti pravi, s katerim bi rada delila veliki prvič, potem to stori, ne glej če boš to obžalovala pri 45.