Ne vem kako dalje...

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
_lady_bird_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _lady_bird_ »

hja. sem bla pri njemu in sma se pogovorila. Saj pravim. Prek telefona se ne da ničesar rešit. In ko sem bla pri njemu & ko sem vidla kak me je gledal, poljubljal, vsee.. sn vedla da je mogo to bit slabi dan.
Ena je omenila, da je že velika stvar ''dvomiti v ljubezen''. Roko na srce: katera pa še ni? Mogoče ne v taki meri, da bi šla povedat svojemu dragemu. Ampak gotovo sama pri sebi. Posebaj takrat, ko ste se skregale z njim. Ampak to preprosto prespiš.

In kot mi je rekel on: Dovolj je mel samega sebe, imel je tud probleme s staršema, avto ... +(kar nisem vedla) 3 piva tisto večer... vse dela svoje. Sicer mu zamerim to, da mi je šel povedat takšne stvari, saj me je s tem zelo prizadel, ampak povedla sem mu, da naj prej 500x premisli in vsaj 3x prespi vse skupaj, ko mi bo šel pravit takšne stvari. Ker naslednjič nebo 2. priložnosti.
(to sem si zabičala!!)
Uporabniški avatar
enaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a enaa »

Js sem tudi v podobni situaciji, v ponedeljek sva se še videla sva rekla se slišima in to.... potem me on nič ne pokliče, js sm ga včeraj 2x in me sploh ni nazaj klical, prav tako ne danes..... :(

Plus to, že dvakrat sva bla zmenjena da greva v nedeljo popldne nekam pa, to, izletek, potem pa me kliče ob kakšnih 3h popoldne, ja da on je na motorju s kolegi in da ne ve kdaj pride, mi2 pa sva bila zmenjena da greva nekam na lepše. Js pa naj doma čakam :?

In potem mu zvečer ko me poklical (to je blo takrat ko me je še klical, sedaj me še to ne več :? ), omenim da nima smisla da se še dogovarjava za izlete, če potem itak nč ni iz tega, in on mi prekine zvezo in se mi ne oglasi nazaj :evil:

wtf???!!! :cry:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

_lady_bird_ napisal/-a:hja. sem bla pri njemu in sma se pogovorila. Saj pravim. Prek telefona se ne da ničesar rešit. In ko sem bla pri njemu & ko sem vidla kak me je gledal, poljubljal, vsee.. sn vedla da je mogo to bit slabi dan.
In kot mi je rekel on: Dovolj je mel samega sebe, imel je tud probleme s staršema, avto ...

Jz sm u isti situaciji in moje izkušnje govorijo, da se to ponavlja kr konstantno. Prek telefona s stalno kregava in ne rešiva nič. Se jz upizdim al pa on. Ko se pa vidiva pa je tolko magično, da bi kr tam ostala.
Ampak ne morem in rabim se vrnit nazaj v realnost. In naju je ta realnost pripeljala do teden dolge pavze, ker on ne ve več kaj bi hotu. In se mi dozdeva, da bova končala.

Predlagam ti, da ta problem zakaj in kako rešita takoj, da se ne bo kasneje to ponavljalo. Čeprou ti je, ko se vidista, tako lepo, se zberi in načni to temo. Mogoče ti bo pomagalo, da poisliš kako bi ti blo kasneje, če bi zarad tega končala in ti nisi nič rešla.
Jz bi use dala, da bi lahko zavrtela čas nazaj. Ne naredi iste napake.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
enaa
Sramežljivka
Sramežljivka

p!ka napisal/-a: Ko se pa vidiva pa je tolko magično, da bi kr tam ostala.
Ampak ne morem in rabim se vrnit nazaj v realnost. In naju je ta realnost pripeljala do teden dolge pavze, ker on ne ve več kaj bi hotu. In se mi dozdeva, da bova končala.

Enako :cry: , al pa sva že končala :cry:

Punce držmo se :knuddel:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

enaa ne obupaj, če še nista. Mogoče se samo pripravi na to možnost, da boš lažje sprejela.
Ampak dokler nista ni pointa, da govorimo o tem. Kolko časa pa ti to dela oz. se tako obnaša ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
enaa
Sramežljivka
Sramežljivka

hvala p!ka :bussi:

V bistvu sva bla skupaj samo kakšne 3 mesece, in prejšnjo nedeljo je bilo prvič ko sva bila zmenjena da greva tudi v terme, tako kot pri lady bird :lol: in je potem kr šel s kolegi na motor, ko sem ga pa klicala pa kao, da ni nč narobe nardil pa to. Sedaj to nedeljo ko pa sva bila spet zmenjena da greva, se je zgodba ponovila..

V pon sva se potem zmenila da bova kao videla kako bo z nama in je blo tak ful sladko, objem, poljub, pa se slišiva ... in se še vedno nisva...in js ga tud ne mislim več klicat on pa me tud ne bo izgleda.

Tako da js to vidim kot konec.... :cry:

Aja, pomembno da dodam, v bistvu se mi je zdelo da nisva za skup, in je sedaj seveda pač prav da več nisva skupaj, ampak vseeno je težko sprejet konec, sploh ker je bil edini s katerim sem bila po več kot dveh letih.

P!ka kako dolgo pa sta že vi2 skupaj?
Upam da bo v nedeljo vse ok
:bussi:
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

enaa... kot vidim si na dobri poti prebolevanja... nikar ga ne kliči... preboli, idi naprej... moški ki se ne drži dogovorov, ti v življenju ne bo prinesel nič dobrega.

lady_bird_.... v tvojem zadnjem postu me je zmotilo to, da si svojega dragega zagovarjala v smislu spil je tri pive, za katere sploh vedela nisem... zato se je tako čudno obnašal in mu je odpuščeno... ALKOHOL NI IZGOVOR!... In by the mimo, če imaš z njim probleme, ko spije samo tri piva, pol se je za zamislit.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

enaa napisal/-a:P!ka kako dolgo pa sta že vi2 skupaj?
Upam da bo v nedeljo vse ok
:bussi:

Malo manj ko dve leti ( usega skupi kar sva mela mogoče mava ). Sicer bom počakala nedeljo sam zdej, ko se ne slišva tud mene počasi mineva, ker lahko zdej u miru registriram in popredalčkam kaj sva si delala. Mogoče pa bo res bolše tko.
Hudo mi je, ker je moj prvi resni fant in sm spoznala use njegove in sva mela tisoč stvari v načrtih in pr meni je spoznau use. . .In zdej mi je tko. . .Malo razočarjanja, ker se najbrž najine sanje oz. načrti ne bodo uresničil.

Ampak nič še ni rečeno. Čakam nedeljo. Čeprou me to čakanje ubija.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Punce samo ne spustit vajinga samospoštovanja.
P!ka to da si spoznala njegove pa da sta mela načrte... to je brezveze za vnaprej delat, to sm vidla sama pr seb.
Sm bla v isti situaciji kot sta vidve zdej, ker nism sploh vedla kaj se z najino zvezo dogaja.
Pa tut sm misla isto kot p!ka..tolk skupnih načrtov, spoznala njegove, on moje, skupni frendi....sam k je šlo pa že tko slabo sm pa vidla da morm začet že končno nase gledat in nehat se trpinčt zart vsega. Pa zdj delam v glavnem načrte sama s seboj, pač glede šole, službe itd., kar se pa zveze pa ne delam nekih ful skupnih načrtov, kot so pa skupni izleti, morje....
O skupnem življenju in take zadeve se bom pa zgovarjala z njim potem, ko bom mela denar za take podvige.
Kolk sta pa vidva stara p!ka?
Uporabniški avatar
moonlajt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a moonlajt »

joj pika pr namaq je isto...kaj da fak se dogaja z današnim folkom...držim pesti in šakam na bolše čase, vsaj upam!

we will survive.... :?
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

lady_bird...super da sta se pomenla, vendar bodi pozorna na te stvari. Če se stvar še parkrat ponovi, dobro premisli. Pri meni je sicer malo drugačna situacia- ljubosumje iz njgove strani. S tem se borim že 3 leta, vendar ni obrodilo nobenih sadov. Saj reče, da se bo spreminl, vendar ostane le pri besedah....sedaj pa se mu zdi to njegovo vedenje čist ok..in s tem mi je vse dol padlo. Na morju je bila pa sploh pika na i, ko se je ljubosumje pomešalo z alkoholom in prešlo v agresijo.

Pač...med nama je zgodbe konec, ker sem se konsrtantno vrtela v začaranem krogu. Venomer živiš v upanju, v sebi ga opravičuješ, iščeš najbolj pozitivne razlage za njegvo vedenje itd. Ampak to ni način. Nekajkrat še sprejmi, potem pa se zamisli če si pripravljena s tem vedno živet. Sploh pa ne razumem kako so nekateri fantje taki,da ko zveza škriple oni še veselo okoli pohajkujejo s kolegi, namesto da bi na 1. mesto postavili zvezo in žtrvovali tist en dan, da se pogovorita. No, moj (bivši) fant mi tega hvala bogu ni nikoli naredil, ker sam daje zvezo na 1. mesto...vendar spet do te skrajnosti, da ne morem dihati.

Skratka lady_bird....bodi pozorna...ne si dopuščati takih padcev in vzponov v zvezi, ker ti jemlje samo energijo in živce! Nekajkrat še opraviščiš..potem pa...je dobro da malo realno pogledaš na te stvari, če se stanje ne izboljša :?
Odgovori