Marcela123 napisal/-a:punce resnično me zanima če kateri njen likalnik poravna lase da so takšni kot od frizerja, da imate tako gladke kot svila?? Če potem me zanima z katerim likalnikom in koliko ste dale zanj.
Jaz imam remingtona, je dober, zravna lase, vendar še ni to to. Čista ravnina, kot svila
js mam tud remingtona pa je že dost str eni 4 leta....pa si sama bol ravno zravnam kt mi pa frizerji...
drgač pa ja js mam od loreala un studio za ravnanje las in je supr ful so svilnati pa ne unič jih ker je zaščita fajna
jst sm si tud učer kupla en čist najlepši likalnik od remingtona dala sm 40 evrov in sm si dans že veselo likala lah rečm sam res čiiist ravni pa lepi!!
Pa jst k mam drgač ful goste lase pa neubogljive. Sm čist navdušena.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
sem se potrudila, vendar je posnetek dokaj slab tko da tut slikce niso nevem kaj.. sm print skrinala ne upam dat celga posnetka, da se ne bo vidl oseb in mi bo kdo zameru
evo
aja, meli sta pa najlepše lase .. tko da nevem
hahah! mogoče je finta, da paro ven vmes stisneš ven pa ti to naredi lepe lase al kaj
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
sem se potrudila, vendar je posnetek dokaj slab tko da tut slikce niso nevem kaj.. sm print skrinala ne upam dat celga posnetka, da se ne bo vidl oseb in mi bo kdo zameru
evo
aja, meli sta pa najlepše lase .. tko da nevem
to sm tudi jz delala neki cajta dokler si nism likalnika za lase kupila...men je isto al likalnik za lase al tale za cunje...sam d gre s tem za cunje ful na hitro...v 10.minutah mam zlikane,z unim pa rabim usaj eno uro
tud jaz mam Remingtonov likalnik za lase protect&shine. je res dober seveda pa uporabljam tudi zaščito pred likalnikom Tigi S factor Flat Iron Shine Spray. ta zaščita mi kr hitro naredi mastne lase, vendar je bolje to kot pa uničeni lasje
jaz k sem prej mela filipsov likalnik sem na 160 stopinj zato ker ce si likam na manj rabim dlje casa likat ker slabo prime pa tut hitrej se mi spet skodrajo
Marcela123 napisal/-a:punce resnično me zanima če kateri njen likalnik poravna lase da so takšni kot od frizerja, da imate tako gladke kot svila?? Če potem me zanima z katerim likalnikom in koliko ste dale zanj.
Jaz imam remingtona, je dober, zravna lase, vendar še ni to to. Čista ravnina, kot svila
Jz mam GaMa likalnik, kupljen pr frizerju za 90€, mam ga mal več kot pol leta, lase mi pa še vedno zlika tako gladko kot pri frizerju. Uporablam pa šampon in balzam (brez izpiranja, deluje pa na toploto, torej šele takrt ko si lase fenaš al pa likaš), tud kupljen pr frizerju, in sicer Kerastase Bain De Force.
Jim nekako ne zaupam,d a so zmožni delat več stvari hkrati...Al je likalnik, ali pa kodralnik... Oboje ne . Lahko pa ima katera tudi pozitivne izkušnje...
meni tut ni všeč, da je oboje. ma tamala tole, pa sploh ne zravna tok, ker se mi zdi da plošče ne ratajo tok vroče kot pri navadnem likalniku.. ker se vse nekaj sestavlja..