Essence
~Mishka~ napisal/-a:cukrck napisal/-a:Ja jst sm sprašvala v Kranju, pa so me sam bukov gledale. Sploh niso vedle da kej tacga obstaja... Kle v KR so res za cajtam... Grem pa nasledn tedn sigurn v Lj v Milerja pogledat, upam da bom tm dobila, če bo pa kera prej hodila tm okol nej pa sporoči al majo al pa ne. ok?
To je pa čudn, zato k sm ga jz glih v Kranju kupla...morm rečt, da je fajna zadevca
a si kupila v mullerju a v watsonsu?
No jst sm učeri tale svinčnik sprobala in mi je na levi roki full lepo ratal,z desno je blo pa neki komplikacij,ker sm pač desničarka in sm z levo bl nerodna
Dons sm pa opazla,da se mi je že full laka okrušl,kar se mi prej ni nikol,vsaj ne že po enem dnevu,tko da men tale lak ni neki obstojn..

I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
a je katera že probala jelly baby gel blush?!?
se mi zdi, da bi znala bit kar zanimiva zadevca... samo nevem, da na netu izgleda full močna barva...
http://www.essence.eu/sl/products/jelly-baby.html
se mi zdi, da bi znala bit kar zanimiva zadevca... samo nevem, da na netu izgleda full močna barva...
http://www.essence.eu/sl/products/jelly-baby.html
Sm pokupila pol te LE, sam tega blusha pa ne. S mi pa všeč barve lakcev (vse, razen najsvetlejši)- fajn za poleti. Pa lip glossi.
Na splošno mi Essence ni nič posebnega, večinoma si kupim kaj, samo zato, ker sem na tesnem z denarjem, in da si vsaj neki kupim
Aja, je pa tist bel svinčnik za odstranjevanje laka (ki gre čez noht) super. Pa odstranjevalec laka je tud fajn.
Na splošno mi Essence ni nič posebnega, večinoma si kupim kaj, samo zato, ker sem na tesnem z denarjem, in da si vsaj neki kupim

Aja, je pa tist bel svinčnik za odstranjevanje laka (ki gre čez noht) super. Pa odstranjevalec laka je tud fajn.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Sem si kupila lakec (čist navdušena postajam), temno rjav, "spicy"; tega.
Hvala, Gejba, za tole stran.
Luštn, sam pri men sploh ni tolk temen kot na slikci..
Hvala, Gejba, za tole stran.

Luštn, sam pri men sploh ni tolk temen kot na slikci..
Ni zakaj.
Slike so najboljši približek kar se ga je dalo narediti in Maestra je res profi za slikanje. Všteti je pa potrebno še, da vsak monitor pokaže malo drugačno barvo, svetlost ...
Drugače je Maestra poslikala celotno Jelly Baby kolekcijo.
Nekaj slikic:
Glosi
Blush
Od lakcev mi je najbolj všeč Cherry Juice:

Slike so najboljši približek kar se ga je dalo narediti in Maestra je res profi za slikanje. Všteti je pa potrebno še, da vsak monitor pokaže malo drugačno barvo, svetlost ...
Drugače je Maestra poslikala celotno Jelly Baby kolekcijo.
Nekaj slikic:
Glosi

Blush

Od lakcev mi je najbolj všeč Cherry Juice:

Sem si pred kratkim kupila tole jelly baby kolekcijo lakov (super izgledajo, celo so zelo obstojni! Vsaj pri meni je bilo tako. Po enem tednu sem jih lahko primerjala z essie lakci).
Najljubsa sta mi pa Cherry Juice (zelo ociten na moji beli kozi) ter verry berry (zal sem se ga po enem tednu na nohtih navelicala).
Drugace sem nehala kupovati to kozmetiko, ker sem presla na mineralne sencke, in ze prej se mi niso zdele prevec pigmentirane njihove sencke. Ampak za moje takratne potrebe so bile super reci.
Se vedno uporabljam njihov eyeliner v tusu (navaden crn ter tisti z blescicami srebrn). Je pa res da me po vseh tusih pecejo ocke (ampak res vseh, ni pomembna znamka.
Imela sem veliko njihovih senck, maskare.. Zadnje case me pa precej mikajo njihove maskare.. Hm hm hmmm.. Kaj pa vem, bo zaradi lepega designa
.
Ali ima katera: puder v prahu "pure mineral"? Kako se vam obnese? Masi pore..?
Najljubsa sta mi pa Cherry Juice (zelo ociten na moji beli kozi) ter verry berry (zal sem se ga po enem tednu na nohtih navelicala).
Drugace sem nehala kupovati to kozmetiko, ker sem presla na mineralne sencke, in ze prej se mi niso zdele prevec pigmentirane njihove sencke. Ampak za moje takratne potrebe so bile super reci.
Se vedno uporabljam njihov eyeliner v tusu (navaden crn ter tisti z blescicami srebrn). Je pa res da me po vseh tusih pecejo ocke (ampak res vseh, ni pomembna znamka.
Imela sem veliko njihovih senck, maskare.. Zadnje case me pa precej mikajo njihove maskare.. Hm hm hmmm.. Kaj pa vem, bo zaradi lepega designa

Ali ima katera: puder v prahu "pure mineral"? Kako se vam obnese? Masi pore..?
A ima Essence slučajno kakšno maskaro, k ni črne barve? Npr. rjavo, vijolično, modro.
Ker me mika nakup kakšne take višjega ranga, pa bi najprej nekaj poceni probala, da sploh vidim približno kak zgledajo na men.
Ker me mika nakup kakšne take višjega ranga, pa bi najprej nekaj poceni probala, da sploh vidim približno kak zgledajo na men.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Mislim da ima eno modro?
Caki sem pogledala in nasla sem: glitter top coat mascara (torej blescice), maskara v gelu (prosojna) in to je to?
Vsaj na spletu. Je pa res da so tam nepopolne informacije ker za prosojen gel pise "na voljo v crni barvi", tako da poglej v trgovini..
Bi sla sama ampak kaj ki vem, da bi si kupila kaj ki ne rabim..
Caki sem pogledala in nasla sem: glitter top coat mascara (torej blescice), maskara v gelu (prosojna) in to je to?
Vsaj na spletu. Je pa res da so tam nepopolne informacije ker za prosojen gel pise "na voljo v crni barvi", tako da poglej v trgovini..