Sex na javnem mestu?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

pa sj je kr razburljivo :) sicer je bil samo en fant za take "podvige", ampak sva pa sprobala skor vse hihi. najbol mi je pa blo tko, da mi je delal v glavi pa srčku (da naju ne bi dobil), kt sva bla na eni rojstnodnevni zabavi (piknik varijanta) od njegovga strica... tm vsa njegova žlahta, en kup mejhnih otrok, kt so se skos podil okrog.. in nama zapaše seksat pa sva šla sam za uno bajtico (bl kozolc), kjer je bil center dogajanja in v akcijo... mela sva srečo, da ni blo nobenga mulčka tm okrog heh. aaaaaa sam res, enkrat so pa naju dobil. midva v veri, da nikjer nobenga, si prvošva sred dneva na eni njivi seks, od cesti!! pa lih kt je blo najbol, pride mem en kmet s traktorjem. midva pa dejansko brez cun, pe majčke nisem imala oblečena. jao jao, dobr, da je blo kr nek, kjer me ne poznajo;)

uglavnm.. seks v javnosti je kul, ker hormončki še bl norijo in je užitek še toooolk večji :D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

^ In kaj bi storila, če bi vaju kateri izmed otrok videl in na zabavi glasno povedal, kaj in kje je videl?
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

sj so vsi vedl, da sva ekstremen par.. pač, potreba. vrjetn bi mi blo na začetku mal bedn pa tut misll bi si uni marskej slabga.. da greva tkole to počet... sam s časom bi itak pozabl (recimo) pa se temu samo še smejal :)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Meni ni do takih podvigov. Verjetno v množnici ljudi, ki (vsaj po forumu sodeč) to počnejo z lahkoto, izpadem zadrta, ampak če mi misel na to, da bom v javnosti vsa prestrašena, če je kdo kaj videl ipd., ne da miru, potem res ne vidim smisla v takem početju. Vsak po svoje.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ja, sploh pa ne pred vso žlahto!
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Men seksat na javnih mestih ni noben problem seveda pa prou povsod res ne bi. Tole z žlato je kr malo prehudo zame. Mislm, da je čist neki druzga, da te dobu nekdo, ki ga ne ponaš al pa lih tko na videz kukr pa da te nekdo iz familije.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

če že kje na javnem mestu pol tam kjer ni ljudi...
sem že nekajkrat v tivoliju ponoči kamor sicer lahko kdo pride ampak takrat na srečo ni :oops:
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Še nikoli, in tudi ne mislim ;)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
badboy1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a badboy1 »

cawww
sex na javnem mestuu je dobra zadeva :=)
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Še nisva in mislm, da tud ne bova :) . Prisegam na domačo posteljo, torej udobje ;)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

še ceu lajf maš pred sabo... grem stavt, da te bo enkrat tut na javnem kraju zanesl :twisted:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Kako ste odreagirale tiste, ki so vas dobili ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

smejala sva se, mal skrila riti z rokami, da so šli mim, pol pa naprej seksat :)
Uporabniški avatar
Christianne
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Christianne »

Midva sva tudi že v naravi fulkrat, sicer večkrat sam oralno... Pa upam, da naju niso nikol vidli :D Enkrat je pa lih en kmet s traktorjem kosil v bližini in je bil res adrenalin na višku pri naju dveh :)
Amapk midva sva to počela, ker nisva mela kje drugje, ker domov en k drugmu si še nisva upala, je blo mal prezgodaj, pa še ful mlada sva bla takrat in nisva mela avtov :D

Enkrat že pol, sva pa v avtu, lih ko so prišli mimo eni fantje...pa sm hitro zaklenila vsa vrata, oni pa so trkali po šipah in se neki smejali...še dobro, da so ble vse šipe zarošene in je bla tema :oops:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Nama pa sploh ne rata na javnih mestih. Enkrat sva se nek v enem gozdu neki spravlala seksat pa je en mem pršu in me je čist minil. Do zdj sva sam na morju na plaži zvečer parkrat. V avtu mi je pa čist neudobno, tm mi je sam za kej oralnega prostor haha.
Odgovori