blue eye napisal/-a:Vermilion ti si šla na to 15-dnevno potovanje (mislm da si na enih prejšnjih straneh napisala)..no in kakšna je bla cena, je blo ok? Se splača? Kolk si dol kej zapravla...vsaka informacija dobrodošla

splača se full, če bi se še enkrat odločala bi isto naredila... full mi je blo že v štartu dobro, ker je v programu skoraj vse... vidiš skoraj vse pomembne kraje znamenitosti ipd... vsi ogledi so že všteti v ceno...
je pa to bolj pustolovski tip potovanja, tko da verjetno ni za vsakogar... recimo hodil smo po ulicah, kamor turisti niti ne zahajajo, spali sredi niča v puščavi, jedli tradicionalno hrano ne hotelske, šli na 2400m visoko goro(peš), spali na ladijci, na vlaku... uglavnem moraš bit flexibilen za to potovanje, ker je tud program okviren pol so pa možna manjša odstopanja... npr. v puščavi smo šli gledat dvojni kanjon ne mavričnega ipd... pa tud odvisno od vodiča mi smo imeli srečo in nam je zvečer pokazala še dost dodatnih stvari, ki jih ni v programu...
vse skupi tud s tem kar sem dol porabla me je pomoje prišlo kakšnih 1500€ cena samega potovanja je bla mislim da okrog 1300€ pa pol še dol naj bi prišlo 100€ na potovalni teden, čeprav jst v dveh tednih nisem za tekoče stroške zapravila niti 100€(voda, večerje, spominki, nakit) pol sem si pa 100€ kupila originalno ročno izdelano preprogo... če si študent al pa profesor se full splača met sabo ISIC kartico, ker maš 50% popusta na skor vse vstopnine... uglavnem jst sem skoraj vsaki dan (takrat k so bli ogledi) dobila od tega nazaj toliko denarja, da sem šla lahko z njim na večerjo...
uglavnem zdaj sem prišla do sklepa, da grem naslednjič sigurno z isto agencijo samo na drugo destinacijo (turčija), ker mi je vse pri njih zlo na kožo pisano...