Pontifex Maximus napisal/-a:Glede na to, da znanstveno ni dokazano, kaj je vzrok, da nekdo postane homoseksualec, jaz še vedno menim, da je večina tovrstnih ekscesov stvar bodisi osebne odločitve, kake psihosocialne zavrtosti, ki ima vzrok v zgodnjem otroštvu, kar pa posledično pomeni, da je stvar možno zdraviti z ustrezno psihoterapijo. Minimum, kar se mojih raziskav tiče, pritiče genetski degeneriranosti (kar bi se ob uspešnem raziskovanju tudi dalo ozdraviti z ustreznim doziranjem ustreznih hormonov za časa nosečnosti matere). Ampak to pač trenutno ni mogoče, ker so vrli psihiatri pred leti ruknili homoseksualnost iz registra medicinskih bolezni in s tem dejansko zavirajo raziskave, ki bi lahko bile uspešne pri zdravljenju tovrstnih bodisi psihičnih ali genskih degeneracij.
zdaj je pa dosti. meni nihče ne bo govoril, da sem bolan in da rabim zdravljenje. najprej razmisli, zakaj misliš da je to bolezen! ker je večina folka hetero usmerjena? napaka. imaš blond lase? rdeče mogoče? evo, nisi normalen, ker ne ustrezaš večini. isto bi lahko rekli za vse ki nimajo polti večine in še kaj bi se našlo (barva zenic in podobne fore). res, te stvari so dedne, kar homoseksualnost ni.
še nekaj... si bral Kinseya? ali pa gledal film? glej ga in videl boš, da je 100% hetero in homo usmerjenih zelo malo (na to sem že nakazal ko sem napisal, da je seksualnost na sivem področju in ne črnobelem). večina ljudi je vmes, tista ki je bolj prisotna pa prevladuje. kar še ne pomeni, da tipa ne rajca tudi kaki drugi tip. biseksualci so na sredini.
vsaj podzavestno vsi izbiramo družbo ki nam je privlačna. to velja za moško in žensko družbo.
naslednja točka je Iran. tam nas obešajo. obesili so dva (mislim, da sta bila stara 17 in 18 let). misliš da je to stvar osebne izbire?? si res tak butast?
glede zdravljenja: homoseksualnost lahko zdraviš ravno tako kot zdraviš blontno barvo las z npr. črno. kakorkoli hočeš, še vedno si blond.
ne delaj se doktorja!