Če mu kdaj rečem 'ljubim te', bom samo sebe tako nasmejala, da tri dni ne bom prišla nazaj

MsN napisal/-a:_ninchyka_ napisal/-a:Tut midva si govorima LJUBIM TE in skor nikol rad/a te mam... in mi besedici ljubim te tut lepše zvenita in predstavljata nekaj globjega in močnejšega... Rad/a te mam lah rečeš komurkol, ki ti kaj pomeni (družini, prjatlom...)
Ljubim te sta pa besedi, ki sta rezervirani samo za moškega in žensko, med katerima tli ljubezen in iskrice sreče...![]()
Ni res. Čisto odvisno od tega, kako si kdo v sebi definira določene izraze. Meni je 'rad/a te imam' najvišje na lestvici besednega izražanja ljubezni, ker mi 'ljubim te' ni domač in všeč in zato v mojem svetu niti ne obstaja in mi ne predstavlja nobene stopničke višje.
MsN napisal/-a:Kaj pa vem - tole glede čustev. Moj 'rada te imam' danes in pred npr. dvema letoma je čisto drugačen. Resda se sliši podobno, ampak v sebi vem, da je precej napredovalIn je močnejši haha.
_lady_bird_ napisal/-a:kar dostikrat mi reče ljubim te. In kar mi je najbolj všeč .. kar vmes med pogovorom. Če sma skupaj, me pogleda v oči in mi reče ljubim te. Če se pogovarjama po telefonu, mi pove z tistim omamnim glasom: ljunim te. Kljub težavam sem prepričana, da me res ljubi