ko te biuša provocira..

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

alina.hh napisal/-a:zanimiva tema!
ko sva se s fantom spoznala, sva bila še oba v zvezi. Potem pa sva se zaljubila in ja, on je pustil svojo pucno, jaz pa fanta. Čez nekaj časa sva midva postala par.

To je pa skoraj čisto tako kot pri nama.
Ampak za naju lahko rčeem, da naju pustijo oba kar pri miru. Njegova bivša niti ne govori ne z mano, ne z njim (v bistvu razumljivo), moj bivši pa kadar se spomne kej očita, ampak se bo že ustavu.
Midva se mava rada pol pa če je drugim to prou al pa ne :P
Uporabniški avatar
_lady_bird_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _lady_bird_ »

pr nama pa je blo na začetku, ko mu je pisala smse. Takrat je mel tud avto v kaputu in mu je začela pisat, da je vidla njegov avto in samo tako. On pa ji je odpisoval. Razkurla sem se & je obljubo, da jebil to zadnji sms ko ji ga je poslal :)
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

Mojmu pa njegova bivša še kr ne da miru. Sicer ne gre za teženje, so bolj taki u izi smsi, ampak mene vseeno moti, da si non stop dopisujeta in kdaj še obujata spomine itd. Tko da sem mu komaj dopovedala zakaj mi ni všeč, da ji odpisuje. Upam da je dojel... Sva mela že ful probleme zarad tega. Ajajaj... :roll:
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

alina.hh napisal/-a:ko sva se s fantom spoznala, sva bila še oba v zvezi. Potem pa sva se zaljubila in ja, on je pustil svojo pucno, jaz pa fanta. Čez nekaj časa sva midva postala par. V mojem bivšem sploh ni problema, problem je v njegovi bivši. Na neki spletni strani vedno piše, da ga še ni pozabila, da ga verjetno nebo nikoli, da še vedno misli nanj, vedno mu teži in teži in teži... in v bistvu mene to sploh ne nasmeji, vendar me naredi negotovo. Spravlja me ob živce. ..

:lol: v temle pisanju sem se pa prepoznala jaz, v vlogi 'nadležne' bivše, s tem da punca od mojega bivšega ki ga 'ne morm pozabit in ga vrjetno nikoli ne bom', ne ve za veliko večino zgodbe, ki se je nadaljevala doooolgo po tem ko sva šla midva narazen in onedva že začela :D
zanimivo :)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Mene moja bivša lepo pusti pri miru (in to mi je všeč, ker če me ne bi, bi znorel). Me skoraj ne pogleda, razen, tistega, kar je potrebno, da rečemo kakšno besedo - uradno pač. Bivši od moje pa se z mojo večkrat pogovarja po MSNju.
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alina.hh »

:lol: v temle pisanju sem se pa prepoznala jaz, v vlogi 'nadležne' bivše, s tem da punca od mojega bivšega ki ga 'ne morm pozabit in ga vrjetno nikoli ne bom', ne ve za veliko večino zgodbe, ki se je nadaljevala doooolgo po tem ko sva šla midva narazen in onedva že začela :D

..in v čem je smisel, da to delaš?s tem samo priazdeneš druge..ne vem zakaj ampak ful me mika, da bi te spoznala..msn? :D
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

alina.hh napisal/-a:

..in v čem je smisel, da to delaš?s tem samo priazdeneš druge..ne vem zakaj ampak ful me mika, da bi te spoznala..msn? :D

vrjetn ji ni blo vseen za fanta takrt. tut jst sm že imela novga fanta po moj bivši novo punco, pa sva se redno dobivala in seksala. jebat ga, čustva so bla še vedno precej močna. zdj sicer seksava ne več, dobivava pa se še vedno, redno 1x-2x na tedn, pade pa sam kšn nedolžn lupčk...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

sicer pa znajo biti bivši partnerji prov zares zelooo nadležni. take je najbolš čim prej skenslat in jim dat jasno vedt, da nimajo kj klicat, pisat sms-ov, težit... no kokrkol pa hvala bbogu sm jst take sorte človk, da se ne obremenjujem s tem. če si je kšn ob fantov dopisvov z bivšo al pa dobivov, se pač je. če so ble pa pretežke, sem pa stvari vzela v svoje roke :twisted: in ponavad se je takrt nehal s teženjem...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

*frisko* napisal/-a:tut jst sm že imela novga fanta po moj bivši novo punco, pa sva se redno dobivala in seksala.

Kaj pa je na to rekel tvoj takratni fant ali njegova takratna punca?
Najbrž nista vedela. Hm, če bi ti bila na njuni strani, ne vem kako bi se počutla.
Če si še nekej čutla do njega, bi pač nadaljevala z njim, ne pa da si imela novega fanta z bivšim pa seksala :roll:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Js če bi zvedla da se moj tip dobiva z bivšo bi ga vrjetn pustila.
Mislm fak ane....
Drgač sm js zart mojga mela tut z eno žensko probleme. Mislm skooooos mu je morila, na domofon hodila, kr neki.... on ji je reku nej neha, pa ona še kr. Njemu se je na koncu že smilla pol sm pa js rekla da če ji on ne bo še bl odločno reku ji bom pa js, če je pa proti temu grem pa stran od njega.... in od takrt blažen mir od une ženske. Sj umes k mu je težila sm jo prakrat vidla...pa je dala sam glavo dol... revca se je men tut za sekundo kr zasmilla.
Pa umes k sva šla s tipom narazn ga je, ko je bil pijan, zgleda prepričala al karkol že da nej bi se dol dala. In onedva skor že na temu, nakar punca potegne izpod vzglavnika moje tangice...hehe punca v jok pa domov... js sm to slišala, js sm se smejala vsakič k sm jo vidla.... :)
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Če bi pa kej tazga zvedla (npr.zgodba like *frisko*), ne bi hotla imeti z njima nikoli več opravka. Želita igrico? Bosta dobila resno :razz: . Ampak ne iz moje strani, so ljudje, ki me imajo radi in ne želijo da bi me kdo tako zelo prizadel

Da bi se pa moj z bivšo videval? Če je ona vredu in je zveza preboljena, zakaj pa ne.
Zadnjič spremenil Black Kitty, dne 12. Avg. 2008 22:24, skupaj popravljeno 2 krat.
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

*dvojno*
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

*lilica* napisal/-a:
*frisko* napisal/-a:tut jst sm že imela novga fanta po moj bivši novo punco, pa sva se redno dobivala in seksala.

Kaj pa je na to rekel tvoj takratni fant ali njegova takratna punca?
Najbrž nista vedela. Hm, če bi ti bila na njuni strani, ne vem kako bi se počutla.
Če si še nekej čutla do njega, bi pač nadaljevala z njim, ne pa da si imela novega fanta z bivšim pa seksala :roll:

moj fant je nekj slutu in je bil čist jezn na mojga bivšiga (name sploh ne hehe). kt sva šla narazn sem mu povedala, kaj se je dogajal, pa je reku, da ni čist nč presenečen, da se mi je vidl na obrazu, da seksam z njim :? bivši je še vedno s to isto punco, ona pomojm nč ne ve. čeprov ji je vrjetn kj sumljiv, ker se tolkrat dobiva (če ji sploh pove??), pa tut vidla naju je že nekjkrat skupj pa če se kje srečamo se zmer stiskava pa on takrt nje ne jeb* sploh, pa na morju sva bla skupj za veikend pa tak... pa tut pomojm jst večkkrat pr njem prespim kt ona. mja, delava neumnosti ampak če nama pa tko paše :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Njegovi punci pa to vrjetno ne bi pasal, če bi zvedla a ne? Zakaj je pa enostavno ne pusti, če si mu ti še zmer tok kul? Al pa sam vid, da te lahko lepo obrača okol prsta, ker ga še nisi pozabla? Tud to je možno. Ne vem no, a nimate nč vesti, ko takle počnete?
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

mava razčiščen, da nisva za skupej in da to kar je med nama je samo zlo zlo dobro prijateljstvo. in res ne seskava že nekaj časa, če pa mi kdaj da kakšen poljubček, pa to še ni varanje. ammm ne nimam slabe vesti, prov res ne, on pa tut ne. oba sva še mlada, razumeva se, zakaj se ne bi družla?? mogoče je moteče samo dejstvo, da sva včasih bila par... kokrkol pa nisem "bivša, ki provocira" in se niti ne vsiljujem v njun odnos. ko me pokliče se dobiva (ja, vedno me kliče on, ravno zarad punce, da ga ne bi klicala v nepravem času, in moj fant je bil zlo občutljiv na to, ker me bivši kdaj kliče tut sred noči, ker se pač takrt spomne name...). skratka.. nama tko sede, jebat ga :)
Odgovori