- k misle da je najbol pameten
- k je tečen brez razloga
- da zna na veliko zakomplicirati

- da prevečkrat kratkotrajno razmišla
To je pa to

MsN napisal/-a:- da ima grozno potrebo po tem, da se pričkanje, pa naj bo še tako stranskega pomena, vedno razčisti do pikice natančno, v vsem želi najti smisel in pomen, v vsaki besedi in sploh ne zna nehat s tem
(danes imam navdih, da)
gaby_ napisal/-a:MsN napisal/-a:- da ima grozno potrebo po tem, da se pričkanje, pa naj bo še tako stranskega pomena, vedno razčisti do pikice natančno, v vsem želi najti smisel in pomen, v vsaki besedi in sploh ne zna nehat s tem
(danes imam navdih, da)
o jaa. moj naredi celo znanost iz enega čisto bednega prepirčka. da se lahko še cel dan pogovarjava o tem, zakaj sva izrekla tisto in ono in... ko bi jaz najraje hitro pozabila (ker itak ni bilo nič pomembnega). njemu pa se zdi, kot da se bova zaradi enega malega prepirčka kar razšla.
BuckWheat napisal/-a:- to da me ne upošteva oz. namerno presliši
- da nikol noče pr men prespat
- da mu lahko 100x povem da me neka stvar moti pa se ne bo nič spremenilo ker on pač tak je![]()
- ko kam greva hodi pol metra pred mano kot da se sploh ne poznava, bognedaj da bi mi kdaj odprl vrata ali me vsaj prijel za roko
Charlie napisal/-a:BuckWheat napisal/-a:- to da me ne upošteva oz. namerno presliši
- da nikol noče pr men prespat
- da mu lahko 100x povem da me neka stvar moti pa se ne bo nič spremenilo ker on pač tak je![]()
- ko kam greva hodi pol metra pred mano kot da se sploh ne poznava, bognedaj da bi mi kdaj odprl vrata ali me vsaj prijel za roko
- pr men sicer prespi, ampak zeloo redko, če je res nujno
- ja, on je pač tak in se ne misli spreminjat, ker se je že hotu, pa je vido, da to ni mogoče
- sicer hodima drug ob drugemu, ampak držanje za roke pa pride redkogdaj v poštev
aLLiSSe napisal/-a:Da se kr na enkrt cist oddalji
p!ka napisal/-a:aLLiSSe napisal/-a:Da se kr na enkrt cist oddalji
Moje izkušnje kažejo, da to sploh ni res, da se kr naenkrat oddalji. Ubistvu kr precej časa skrivajo in nočejo nič rečt. In pol ko poči se kr naenkrt pokaže kaj čutijo/ne čutijo.
In to mi gre še bolj na žiuce. Ko da je težko že na začetu povedat, ko bi se še dalo kej rešit.