drgač pa poleti grem ponavadi srfat za en mesec km, pozimi pa kakšen egipt.med letom pa ponavad vikendi pa kšn dan med tednom če le obveznosti dopuščajo

Aloha napisal/-a:Js pa letos, če bo šlo tko k je treba, končno sprobam kajt (če pridem kdaj clo do vode, pa ne vem)
*purple* napisal/-a:v bovcu, oziroma iz žage do trnovega ob soči in še naprej...tam je najbolj zakon...
najboljši je rafting naprej od Trnovega, ampak tja ne vozijo turistov večalimanj, ker je ful nevarno za obrnt čoln...gredo lahko samo individualci-in jaz sem med njimi
Wild_Child napisal/-a:*purple* napisal/-a:v bovcu, oziroma iz žage do trnovega ob soči in še naprej...tam je najbolj zakon...
najboljši je rafting naprej od Trnovega, ampak tja ne vozijo turistov večalimanj, ker je ful nevarno za obrnt čoln...gredo lahko samo individualci-in jaz sem med njimi
khm..dej ne nabijat.. kt da res furajo čez katarakt...razn če mislš samo do konca slalom proge...in zakaj že si ti kao neki več k se lah tm furaš?
----------------------------------------------------------------------------------------
jst treniram kajak na divjih vodah, ukvarjam pa se tud z windsurfingom, potapljanjem, podvodnim ribolovom in raftingom.