Problem s samim sabo
mene pa samo zanima, kaj bi blo res tak hudo, če bi bil zavrnjen?... oz. od kod ti sploh strah, da bi bil pri punci zavrnjen, če pa si jo "naštudiral" in veš, da pali na tebe...
moj nasvet: nehaj toliko študirat in samo navali... če bo zagrabla bo, če ne pa ne... v vodi je še polno rib.
moj nasvet: nehaj toliko študirat in samo navali... če bo zagrabla bo, če ne pa ne... v vodi je še polno rib.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Mogoče pa postaneš do punce hladen, ko se ona zaljubi, predvsem zato, ker je igra osvajanja končana... in si ti zmagovalec. Tako da ti potem ni več zanimivo. Če bi pa vztrajal in bi se razvilo še kaj več, bi bila zmaga vsekakor večja
Tako da se splača tvegat... Ker ena dobra zmaga na ljubezenskem področju odtehta vse zavrnitve, ki se do takrat zgodijo. 

~lucka~ napisal/-a:lej poba..pejt v igro itak izgubit nimaš kaj. in kot si že sam napisal so velik hujše stvari kot pa zavrnitev. je res, te prizadane ampak glavo gor in naprej mogoče je pa že naslednja the one
Zanimiva tema, meni tudi (na žalost) zelo sorodna... ljudi dobesedno preberem in počasi si grem sam na živce...
Vse ok, spoznaš nove kolege recimo, ko grem s sestro nekam, mah ni problem, mine 5min pa že zbijamo šale, se zabavamo in pogovor teče tekoče... spoznam kako sestrino kolegico, pa si vedno rečem, da zgubit nimam kaj - hah mi je pomagalo vse dokler nismo prišli par metrov blizu, potem pa nov štoflc, ki ga na žalost še ne znam odpret

Je pa res, sem imel do sedaj pakrat srečo, da je bila ženska bol odprta in vstrajna, tako da je vse to šlo skoz, potem pa naprej ni problemov, ubistvu nekako od prvega poljuba dalje potem zadeva teče namazano...
kot nekdo omenil, največji problem je v tem, da ne pustim dogodkom, da se odvijajo sami po seb, preveč razmišljam, preveč hočem, da je tako, kot si sam pripravim scenarij.... huh šele zdej opažam, tudi ko kličem kogar kol, kamor kol, si še preden se oglasi "pripravim" začetni govor

Huh smo še mladi, bo treba nekako te težave odpravit, dokler ne bo prepozno

hehe pišem pa tud ne povezano, malo tm malo sm

nekako sem mnenja, da tale štoflc se da premagat, ko boš enkrat enostavno spontano prišel v tako situacijo (se doskrat zgodi kaka mala nezgoda, pa ti kdo priskoči na pomoč, ali pa imaš dober dan, pa ti kateri priskočiš na pomoč) pa te kr samo od sebe pride, da jo povabiš na kako kavo, pijačo pa te zavrne, le takrat se boš dobro zavedal, da praktično nimaš kaj zgubit (no ja, to mi je kolega razlagu, pravi da nima več problemov)

pa ne se tolažit s tem, da nisi edini s takim problemov

Zadnjič spremenil Davor161, dne 11. Avg. 2008 21:55, skupaj popravljeno 1 krat.
1nv1s1ble napisal/-a:malo preveč mam naštudiran potek dogodkov za naprej, ni več tiste spontanosti, ko se sprašuješ kaj se bo pa zdej zgodlo, ni neveš nič o situaciji...
No, da bi bil jasnoviden - ti povem, da nisi. Dobro prebereš človeka, ampak ne glede na to, kako dobro ga znaš prebrat, bo vedno nekaj, kar ti bo ostalo skrito. To si vbij v glavo. Vsak človek je unikat in vsak človek v sebi skriva čisto preveč informacij, da bi jih kar tako prebral še manj, da bi vedel, da bo storil to in to.
1nv1s1ble napisal/-a:ko še ni lova v igri se pač štekava, smejiva, hecava pa tak... ko pa pri njej opazim, da bi rada mela nekaj več kot to (čeprav mi nič ne reče glede tega...opazim to.. nevem kak bi razložo to čudno in hkrati zanimivo lastnost:) ) pa začnem gledat na njo čisto drugače, ni več tistega filinga prijateljstva...hladn pa postanem do nje na tak način da se ne nasmejim več tak kot prej, da ji sploh ne pokažem nobenega interesa, čeprav mi je ful kul punca... a ni to malo čudno, da mi je všeč pa vse, ampak se umikam
No, to nima nobene veze s tem. da predobro prebereš punco (lahko bi ti tudi naravnost povedala pa bi se verjetno enako umaknil?). Očitno se samo bojiš nekega poglobljenega odnosa.
Če te res fiksira tista nespontanost, o kateri govoriš, da te odbija - očitno res še nisi srečal take deklice, ki bi naredila nate poseben vtis. Verjetno zate ni poglavitna le všečnost, ampak tudi karizma in očarljivost, ki jo oddaja punca (koga pa ne?). Saj veš - tisto o približno enaki valovni dolžini...
Sicer pa super, da imaš sposobnost tega "branja". Meni se to ne zdi nobena ovira, bolj kot nekaj koristnega

Enih se pa res na noben način ne da prebrat, to so ponavadi oni ki so preveč nepredvidljivi, ki ne vejo kaj hočejo...
Bi se umaknil ja... kaj se pa da nardit da se ne bom več bal poglobljenega odnosa? To mi je tak malo čudno, ker jas se sploh ne zavedam da se nečesa bojim, pač po mojih spontanih reakcijah vidim da nekaj ne štima.
Pomoje je pa problem v tem, da me še nobena ni pritegnala na poune. V lajfu sem srečal recimo dve taki punci, ki sta bli res nekaj posebnega, ampak takrat sem biu pač še malo nerodn v tem(no ja sej zdej sm še tut...
). Sam nimam nekih idealov kak bi naj zgledala punca, ker to se mi zdi prav patetično ko mi reče en frend da bi rad meu punco z dobro postavo, temnimi očmi...blablabla...nevem če ste že kdaj slišali to, ampak jas bol preferiram tisto varjanto ko nimam pojma kako punco bi meu, ampak ko jo vidim pa vem da je to prava stvar zame
recimo enim pašejo dolgi lasi, enim kratki... glede notranjosti pa mam drugače neke kriterije... more met neko energijo, ki jo oddaja naokrog(da jo samo jas začutim:) ) več vrst energije mislim...
lp oz. dober večer:)
Bi se umaknil ja... kaj se pa da nardit da se ne bom več bal poglobljenega odnosa? To mi je tak malo čudno, ker jas se sploh ne zavedam da se nečesa bojim, pač po mojih spontanih reakcijah vidim da nekaj ne štima.
Pomoje je pa problem v tem, da me še nobena ni pritegnala na poune. V lajfu sem srečal recimo dve taki punci, ki sta bli res nekaj posebnega, ampak takrat sem biu pač še malo nerodn v tem(no ja sej zdej sm še tut...

lp oz. dober večer:)
1nv1s1ble napisal/-a:kaj se pa da nardit da se ne bom več bal poglobljenega odnosa? To mi je tak malo čudno, ker jas se sploh ne zavedam da se nečesa bojim, pač po mojih spontanih reakcijah vidim da nekaj ne štima.
Po svojih spontanih reakcijah vidiš, da nekaj ne štima? Misliš to, da postaneš hladen takoj, ko ugotoviš kam zadeva pelje, čeprav si ne želiš lastne hladnosti? Verjetno nekega recepta ni

1nv1s1ble napisal/-a:nevem če ste že kdaj slišali to, ampak jas bol preferiram tisto varjanto ko nimam pojma kako punco bi meu, ampak ko jo vidim pa vem da je to prava stvar zame![]()
Sem prepričana, da nisi edini te vrste.
hm...jaz sem tudi mislila, da znam prebrat ljudi, pa sem se tolikokrat uštela...čez čas sem šele ugotovila, da ne smem 100% zaupat nobenemu na svetu....od kolegice, ki sem jo mela 2 leti za best frendico, dobim nož v hrbet, ko najmanj pričakujem...itd.
kar se pa ljubezni tiče...sem magnet na napačne...skoz neke frke...nikoli ni to to..razen to kaj mam zdaj..upam da bo to to no...čeprav je pa zdaj spet nekaj ne...zaradi razočaranj, ki sem jih doživela, se mi zdi, da tega sedaj nisem pustila dovolj blizu...da se ne sekiram tolko in ne obremenjujem če bo to to...čeprav je od vseh, kar sem jih mela do zdaj, najboljši!!! ni logike!!!
kar se pa ljubezni tiče...sem magnet na napačne...skoz neke frke...nikoli ni to to..razen to kaj mam zdaj..upam da bo to to no...čeprav je pa zdaj spet nekaj ne...zaradi razočaranj, ki sem jih doživela, se mi zdi, da tega sedaj nisem pustila dovolj blizu...da se ne sekiram tolko in ne obremenjujem če bo to to...čeprav je od vseh, kar sem jih mela do zdaj, najboljši!!! ni logike!!!
1nv1s1ble;
Kakor jaz razumem si zelo nesaozavesten. A si zadovoljen s svojo zunanjostjo, ali je mogoče to ovira?
Po mojem ni neke hude filozofije; pač čim več zahajaj v družbo, žuraj, spoznavaj ljudi... Pa magari si kdaj pa kdaj pomagej alkoholom (da boš bolj zgovoren
)
Pa ne se obremenjevat s tem, kaj boš rekel in kako določena beseda ki jo rečeš izpade; samo pogumno pa bo...
Kakor jaz razumem si zelo nesaozavesten. A si zadovoljen s svojo zunanjostjo, ali je mogoče to ovira?
Po mojem ni neke hude filozofije; pač čim več zahajaj v družbo, žuraj, spoznavaj ljudi... Pa magari si kdaj pa kdaj pomagej alkoholom (da boš bolj zgovoren

Pa ne se obremenjevat s tem, kaj boš rekel in kako določena beseda ki jo rečeš izpade; samo pogumno pa bo...

V_Rose_V napisal/-a:hm...jaz sem tudi mislila, da znam prebrat ljudi, pa sem se tolikokrat uštela...čez čas sem šele ugotovila, da ne smem 100% zaupat nobenemu na svetu....od kolegice, ki sem jo mela 2 leti za best frendico, dobim nož v hrbet, ko najmanj pričakujem...itd.
kar se pa ljubezni tiče...sem magnet na napačne...skoz neke frke...nikoli ni to to..
Kot bi bla ti jst

verjetno te je preveč strah, da se bi končal, zato pa postaneš hladen?
probaj tak, da ne prehitevata dogodkov s punco, se dobr spoznata pol bo pa stvar itak pršla sama od sebe, če se bota zaštekala ...
ne obupat, to so pač težave vseh na začetku, dokler se ne prebije led
tak ko ti je že nekdo reko, poskušaj, fantje tut če ste zavrnjeni, še zmeri poskušate (in to je nam ušeč
) !
probaj tak, da ne prehitevata dogodkov s punco, se dobr spoznata pol bo pa stvar itak pršla sama od sebe, če se bota zaštekala ...
ne obupat, to so pač težave vseh na začetku, dokler se ne prebije led

tak ko ti je že nekdo reko, poskušaj, fantje tut če ste zavrnjeni, še zmeri poskušate (in to je nam ušeč

Pravi prijatelj je tisti, ki ve, da si dobro jajce, četudi si malo počen!
Laurica, jaz sem mela 2 resni po 2 leti, pa tud ta se odvija v nekaj več se mi zdi, ampak čutim, da ni to tako kot je blo pr prejšnjih....mislim...pr onih dveh sem bla čist adijo pa zalubena, da se mi je meglilo pred očmi...pr temu sedanjemu, pa je ono trajalo mogoče 14 dni samo...pa še to ne prvih 14 dni, ampak pol...po 14 dneh komaj hehehe...komah 2 mesca pa pol sma skup..sej vem...ne morem nič zdaj rečt če bo al e bo, pa tkao naprej, ampak vseeno je nekak drugače...zelo zelo zelo ga mam rada, zelo sem se navezala na njega in je človek, s katerim bi lahko ostala do smrti in bi s to tudi želela...ampak ni one "otroške" zaljubljenosti, ki jo skoz čutiš ko si na novo zaljubljen...mogoče sem to dala skozi in me več ne bo doletelo in bom mela nekoga rada samo bolj.."umirjeno"....ne vem...sej pravim...ta dečko sedanji je taki, kot sem ga iskala po moje odkar se zavedam ljubezni...in me je mogoče strah, da me ne preseneti ne prizadane spet...ker sem pr bivših mela isto....s tem, da je bla prisotna še ona huuuuuda faza zaljubljenosti...
ne razumem pač, da ni tak kot je blo..mi je pa vsekakor best of the best z njim
ne razumem pač, da ni tak kot je blo..mi je pa vsekakor best of the best z njim

Glede tvojega branja ljudi ti lahko rečem takole. Ljudi lahko prebereš le toliko, kolikor ti to sami dopustijo. Mnenje ljudi se spreminja, ker v življenju pridemo vedno znova do nekih novih spoznanj. Tako se tudi reakcije na določene dogodke pri ljudeh spreminjajo in ni rečeno da bo človek isto reagiral kot je že. Mogoče določena reakcija ljudi zate pomeni čisto nekaj drugega kot pa za njih. Saj vseeno njihova najglobja čustva ne poznaš. In si pač dejanja po svoje razlagaš.
In morda se bojiš tega, da bo tebe nekdo spoznal, torej kakšna punca. Ker v ljubezni ni le površinskega spoznavanja, ampak globje spoznavanje. Morda se bojiš razkriti svojo globino. Morda si nezaupljiv. Morda pa še nisi spoznal tiste prave osebe. Morda,... Kar je, veš le ti sam.
In morda se bojiš tega, da bo tebe nekdo spoznal, torej kakšna punca. Ker v ljubezni ni le površinskega spoznavanja, ampak globje spoznavanje. Morda se bojiš razkriti svojo globino. Morda si nezaupljiv. Morda pa še nisi spoznal tiste prave osebe. Morda,... Kar je, veš le ti sam.