no da napišem svoj problem in vse ostalo:
sem 18 letni fant, pošten, prijazn, zrel pogled na vse stvari bla bla... problem pa nastane pri mojem razmišljanju in branju ljudi (očitno nimam kaj drugega za delat pa si krajšam čas s tem da berem ljudi). Da povzamem kak to zgleda dejansko. Pač povežeš ključne stvari pri človeku pa veš potem kaj bo nardil, če mu je vredu v tvoji družbi itd... Pri istem spolu ni problem, pri puncah se pa malo zaplete... res je da rabim malo več časa da jih preberem, ampak ko pa jih pa vse vem... no uglavnem bistvo je v tem, da še nisem imel nič z nobeno punco, razn objema. Zdej pa sumim da je problem pri meni, ker mi je ena recimo pač všeč pa to pa tut čutim, da je zainteresirana pa to vse, ampak ko pa pride do tistih malo bolj ljubezenskih stvari pa zmrznem - ne razmišljam več na isti način kot prej, do vsega mam čisto drug pogled-iz drugega zornega kota, postanem tut nekako "hladn" do nje, ko opazim da sem jih všeč. Zdej pa vprašanje: zakaj se to dejansko zgodi? Pač ne da nebi to hoto, ampak se pač zgodi pa nimam vpliva na to...

lp