*Pinki* napisal/-a:Hmmm, Durex tardeč, k ma warming učink. Čeprov je pa res da čez neki časa spodi cela poplava rata hehe :ertrink: in pol skor nč ne čutva. Zgleda da ga ne rabva, sam filing je pa na začetku ful dobr
Ej kako pa zgleda ta warming učinek? Se drugače ta Durex kaj hitro izsuši. Ker midva mava en lubrikant, ni od Durexa, je kr en pač na vodni osnovi in pač ko ga naneseš je ful fino gladko in tekoče in vse....ampak problem je, da se zelo hitro posuši in postane tak malce lepljiv.
pa je kao da ga lahk ližeš.. pač fajn je ko ma tk dobrega da mu ga z veseljem dam v usta ko bi jedo vaniljev sladoled.. sm ko se malo lepi...
drugač je pa kul to da je dobr
*Pinki* napisal/-a:Hmmm, Durex tardeč, k ma warming učink. Čeprov je pa res da čez neki časa spodi cela poplava rata hehe :ertrink: in pol skor nč ne čutva. Zgleda da ga ne rabva, sam filing je pa na začetku ful dobr
Ej kako pa zgleda ta warming učinek? Se drugače ta Durex kaj hitro izsuši. Ker midva mava en lubrikant, ni od Durexa, je kr en pač na vodni osnovi in pač ko ga naneseš je ful fino gladko in tekoče in vse....ampak problem je, da se zelo hitro posuši in postane tak malce lepljiv.
Men se ne zdi da se hitr izsuši, sj pravm da mam pol že celo poplavo dol Ta warming učink je pa ful dobr tko na začetku je ful toplo in usaj men je ful dobr občutk, njemu pa tud.
jas vedno bolj razmišljam o tem da bi si nabavla en lubrikant... ker zaradi kontracepcijskih tabletk mam ful suho in zna bit seks na začetku kr boleč.. pa tudi s prsti če me zadovoljuje se vse hitro posuši (zunaj)...
tudi midva ga na srečo ne rabiva, ker ne vem, če bi ga moja prenesla, ker sem zelo občutljiva in alergična na večino izdelkov. kozmetike tam spodaj poskušam uporabljati čim manj.
Lubrikanta ne uporabljam. Za to, da je vse suho tam doli, je ponavadi krivo kaj, zaradi česar mi tudi do seksa ni (kakšen stres, skrbi) in ne vem, zakaj bi se bilo potrebno takrat siliti.
Je pa nekaj drugega, če se ti lušta, pa ni dovolj vlažno ...
midva pa imava lubrikant na vodni osnovi in sicer Hot glide... iz Venera shopa... in je zlo fajn... Drugač pa tut enga od durexa, sam tistga bl redko uporabima
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
DiamondLollipop napisal/-a:kaj lahko pove kera keri lubrikant je najbolši? ko se res ne posuši...
Logično je, da se lubrikant v stiku s kožo in zrakom čez čas posuši. Ne vem, zakaj je to tak problem - lubrikant imaš pri roki, sproti mažeš, če vidiš, da ga potrebuješ več in to je to. Ne komplicirat, predvsem je važno, da najdeš takega, ki ne draži nožnice, vsak lubrikant pa se bo slej kot prej posušil.
oh lubrikanti so supr ja k se ti ni treba obremenjevt kdaj je suha pa kdaj ni...drgač pa ja valda se tud lubrikant posuši samo kej ga maš zravn ja kt je že gor rekla
drgač mava pa midva trenutn od durexa modrga in je fajn...se pa to pr nama pozna od kr uporablam tabletke ni tko mokra kt je bla učasih...ampak sej se use zrihta