Satya napisal/-a:lejla, kako to?? cena bo ful navita, če se ukvarjaš s fotografijo, pa itak veš, d razen pikslov ni baš neki ostalih nastavitev...tut leča je plastična, časov in zaslonke se ne da štimat, men se je zdel to totaln nateg, k je vn pršlo. a teb se ne zdi?
Wow ! Niti nisem ne vem kok razmišljala o nastavitvah, ker se aparata itak še ne da dobit...tud ne bi ne vem kaj pričakovala, ker je "mašina" v prvem planu namenjena telefoniranju... Pa mal sm si obetala, da bo v akciji za naročnike, da ne bi lih bankrotirala... Drgač mi je fajn igranje s fotoaparatom pa nastavitvami pa tko...nisem pa nek profi...ne vem no, bomo vidl, ko bo telefon zuni pa kko se bo obnesu...hvala vsen za opozorilo !
Odločam se za nakup novega mobilnega telefona. Variiram med naslednjimi:
Samsung SGH E250V
Samsung SGH-J700v
Katerega mi bolj priporočate oz. s katerim imate dobre izkušnje (če ima kdo katerega od navedenih)? Sem že mela Samsunga in bla super zadovoljna, ampak me zanimata zdaj konkretno ta dva modela. Sicer sem si že vse funkcije oz. lastnosti prebrala na Simobilovi strani, me pa zanimajo še izkušnje s strani tistih, ki si lastite katerega od teh lepotcev.
Od prejšnjega tedna imam novo Nokio N95 8 GB.
Prejšnja N90 je odslužila svoje.Prisegam na Nokie in kupujem izključno njihove mobilnike.
Tudi s to zdaj,sem zelo zadovoljna.
Satya napisal/-a:o jebentiš, kok si pa dala in?? kašna je? to je tko kao THE phone to have...
Dala sem "le" 200e,pri Simobilu imajo res dobro ponudbo.Sicer je pa precej dražja.Pri Mobitelu sem se zanimala zanjo,je pa 500 Sicer je pa dobra,kar se mene tiče.Všeč mi je,ker ima dober fotoaparat,naložim lahko veliko muske,lahko gledam videospote,imam shranjenih veliko slik,pa kar ne zmanjka prostora
Zadnjič spremenil PeggySue*, dne 15. Avg. 2008 20:21, skupaj popravljeno 1 krat.
a tok? sam to vrjetn ne v itak paketu, ne?
drugač jo ma baje tuš za en evro, če se zavežeš za 2 leti in plačuješ 50 evrov naročninen na mesec, čeprav so v to že vštete minute pogovorov (za 50evrov).
Če se ne motim je tudi v Tušu 200 evrov-nisem pa sigurna,s tem,da je še 50 evrov naročnine.
Se mi zdi,da je Mobitel trenutno najslabši ponudnik.Jaz sem zdaj prvič pri Simobilu in imam paket,ki je glede na to,da službeno precej uporabljam telefon,zame praktično zastonj.