MIGRENA napisal/-a:* da štekam zakaj nekateri nikol več nočejo v Lipo sam to ne pomeni, da tut ostala Slovenija nebi smela... Zavašnik je bil itak obsojen tko, da je bilo očitno pravici zadoščeno in ne moreš vnaprej obsojat, da sedaj ne bojo igrali po pravilih (sploh z vso policijo in inšpekcijo) za vratom
Ni noben rekel, da nebi smeli hodit v Lipo, vendarle tisti, ki pač tako čuti ne bo šel in če se nekomu zdi to absurdno da jo spet odpirajo, se meni zdi razumljivo.
pred te dogodkom sem bila redna gostja lipe. No, Prejšnja leta. In en božični diđejtajm pred tem, ko so umrla ta dekleta, je bil isto grozen in smo samo čakali, kdaj se bo koga pomendralo.na začetku ko smo prišli je bila vrsta še normalna, potem sej je začelo nabirat nabirat, na koncu tako rinit, da kolegica ubistvu sploh ni stala na tleh ampak jo je folk tok zrinu da je bla kar u luftu, če me razumete.Potem so jo varnostniki potegnili čez orgajo (še dobro da sva bile v prvi vrsti) če ne bi jo folk pomendral in zadušil! in ne da bi varnostniki naredli karkoli glede tiste gužve.eno dekle kukr se spomnim je celo omedlelo, ampak potem so jo spravl na noge.Jst sm potem prišla notr preko vez.In notr, da ne omenjam.prokleti dibilni varnostniki so stali pred wcji in spuščali eo po eno.In ko si prišel na wc je bil ta skoz prazen ker so se dekleta še lišpala in tko, mi smo pa čakal v vrsti kot budale, tako da smo na koncu bile prisiljene scat zadaj na vrtu Lipe.Skratka bila je groza od groze, in tud hitr smo se pobral ker ni blo niti milimetra placa.Notr še dihat nisi mogu, ves folk se je pol gnetu zunej

to je izkušnja leto prej.Pa ne edina taka.skos je bilo groza tam notr in še malo žrtev je bilo glede na situacije.
Poleg tega pa, nevem, če dohtr zajebe mu uzamejo licenco in je konc njegove kariere in to bi morali isto narest lede tega.madona, sej so tri mlada dekleta umrla!
Poleg tega pa še to..Kolk je imel zavašnik že ovadb in inšpekcij, in zapiranja in kajjestvemkajševse prej, pa ga to ni brigaloin je še naprej fural isto.nebi se čudila če bi zdej tud.
Če je lipa samo lokal, kul, za nočni klub mu pa nikoli nebi dala dovoljenja+to da bi ga čeprav ima dnevni lokal, stalno nadzirala.
in ja kot sm rekla, meni nebi bilo do žuranja tam, ker je isto kot če bi na grobovih plesala.
Ima tud jst zelo zelo lepe izkušnje iz lipe, ampak ne, zame je ta zgodba zaključena za vedno, ravno tako kot global.