Ne vem kako dalje...

Pomoč iz čustvenih stisk.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jst ti pa svetujem,da počak da on nardi prvi korak..se prau,da te pokliče,odpiše krkol..Če pa ne bo..pa se pač sprjazn s tem,da mu ni do tebe.

Čeprou se mi zdi,da je že s tem ko te je tko odjeba* s temi toplicami,k je biu prej plan drgačn..pa tut način komunikacije kaže na to..Sicr pa ful otročje z njegove strani,da nima jajc pa povedat kaj je z vajino zvezo oz. čustvi do tebe..Mislm,da si vredna več spoštovanja..Pa tut če pogledaš 5 mescou zveze res ni neki velik..pa to da ga ljubiš ipd. Po tuk malem času pa glede na to kukat sta se vidla boš lažje zdej prekinla ko čez neki časa ko boš še bolj navezana..Velik sreče pa kukrkol se ti bo razpletlo..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

to se je men lani isto zgodilo tak da js nebi več vztrajala... bolj k mu pišeš, ga kličeš, bolj mu pumpaš ego in bolj se bo začel oddaljevat...

čisto pri miru ga pusti, pa boš vidla kje si. če ne bo nč glasu od njega, je to itak najboljše, te že nima dosti rad tak da life goes on.
če bo klical, se tut ne daj tak hitro.

a on dela drugač al študira?

čim manj se obremenjuj z njim, očitno mu je zmankal interesa za vajino zvezo, ker sta se očitno premal vidla ... js nebi vztrajala, čeprav sej vem da je to lažje rečt kot pa nardit...
Pravi prijatelj je tisti, ki ve, da si dobro jajce, četudi si malo počen!
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Bejba, čisto brez zamere, sam kaj toti je edini dvonožnik ko taca po zemlji?
Pa drugače uživaš v tem, da si v nekem "podrejenem" položaju, da dela s tabo ko en nevemkdo, ti pa si mu lepo uslužna, pa se tolažiš, češ, saj bo, saj bo?
Če ti tak paše, da se podrejaš, potem kar. Če ti je všeč njegovo fptije in žaljenje, hej... Upam, da boš uživala v tem še naprej.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Js nebi vztrajala. To da te skoraj udari ker slučajno misli da te nek fant kliče ni dober znak. Tak človk ti ne bo pustil osebne svobode.
Js na tvojem mestu bi ga ignorirala nazaj. Nej vid da ti bo življenje šlo naprej tut brez njega.
Itq si pa tut ful mlada in mislm da si ne zaslužš takga obnašanja kot ti ga on daje. Zgleda še sam ni dost zrel za svoja leta.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

kolk ste se use obesle na to da jo je skoraj udaril.Ko ti en poči živc ti pač poči živc.Jst ne pozam ne nje, ne njega, ampak vemzase, da je blo v življenju že kar nekaj situacij ko se mi je pred očmi stemnilo, pa sem koga skor udarila.če nisem dvignila roke sem pa jasno nakazala.In mislm, da je kr pri veliko ljudeh tako.Če ti en ščupa živc ti pač ščupa živc, sam poanta tukaj je ta ali te je udaril.Nje pa ni udaril in zato se mi to ne zdi nič bavbav.razen če je blo use skupej zarad popolnoma banalne in neumne stvari in mu ni čupala živca, kar pa ne vemo.

Vseeno pa je za takim tipom itak breveze vztrajat.Jst tud čakala nebi več, ampak bi vsetakoj prekinla.Tko kot je tonja rekla, če nočeš bit v podrejenem položajuin klečeplazit za njim, enostavno prekini vso zadevo.itak se vidno dela norca iz tebe, ne si dopustit tega!Poleg tega pa je bolje biti sam, kot z nekom takimle!verjetno si še mlada, pa že še boš našla nekoga, ki te bo imel rad in te bo spoštoval in te peljal v egipt, namesto v toplice :wink:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

*purple* napisal/-a:kolk ste se use obesle na to da jo je skoraj udaril.Ko ti en poči živc ti pač poči živc.Jst ne pozam ne nje, ne njega, ampak vemzase, da je blo v življenju že kar nekaj situacij ko se mi je pred očmi stemnilo, pa sem koga skor udarila.če nisem dvignila roke sem pa jasno nakazala.In mislm, da je kr pri veliko ljudeh tako.Če ti en ščupa živc ti pač ščupa živc, sam poanta tukaj je ta ali te je udaril.Nje pa ni udaril in zato se mi to ne zdi nič bavbav.razen če je blo use skupej zarad popolnoma banalne in neumne stvari in mu ni čupala živca, kar pa ne vemo.

Vseeno pa je za takim tipom itak breveze vztrajat.Jst tud čakala nebi več, ampak bi vsetakoj prekinla.Tko kot je tonja rekla, če nočeš bit v podrejenem položajuin klečeplazit za njim, enostavno prekini vso zadevo.itak se vidno dela norca iz tebe, ne si dopustit tega!Poleg tega pa je bolje biti sam, kot z nekom takimle!verjetno si še mlada, pa že še boš našla nekoga, ki te bo imel rad in te bo spoštoval in te peljal v egipt, namesto v toplice :wink:

Vemo zakaj jo je hotel udarit...zato ker je mislil da jo je en tip poklicau. A teb se iz predvidevanja tut stemni pred očmi pa tipa hočeš udart, ker pač mislš da je tvojga tipa ena klicala ne veš pa 100%?
Vse ostalo kr si napisala se pa strinjam s tabo.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

no ja, to je bedast razlog...preveč ljubosumen..groza!
drgač pa še vedno isto mislim.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

*purple* napisal/-a:no ja, to je bedast razlog...preveč ljubosumen..groza!

pomojm je že mal bolan od lubosumja.
Tko da je brezveze da je z njim ker tut osebno svobodo zgleda nebi mela.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kiny napisal/-a:
*purple* napisal/-a:no ja, to je bedast razlog...preveč ljubosumen..groza!

pomojm je že mal bolan od lubosumja.
Tko da je brezveze da je z njim ker tut osebno svobodo zgleda nebi mela.

verjetno je sploh noben nebi smel poklicat.najboljš da kar telefon proda :? :stupid:
ok, mal sarkazma, ampak dejstvo je da je ceu kup takih blaznežev po svetu!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Punca (pozabla nick :) ), zdej si pa vzemi nekaj časa (par sekund bo zadosti) in si še 1x preberi tvoj prvi post... A se ti ne zdi odgovor že očiten? Nevem, kaj še čakaš z njim. Če vidiš, da se te izogiba, ne vrti v njega in z njim končaj...

Ne govori mi, da ga neizmerno ljubiš, ker bi te (vsaj mene bi) ta ljubezen minila, če bi se tko obnašal s tabo. Ne glede na to, koliko ga ljubiš, ne smeš dopustit, da se tko obnaša do tebe.

Naj gre v terme, ne rabiš ga... Naj gre kamorkoli...Če te ni sposoben poklicat in se pogovorit s tabo, potem to ni baš nek odgovoren mulc (oz. možak).

Pa še to...dej se (vsaj) malo (več) spoštuj in ga poskušaj pozabiti... Ker verjamem, da si lahko najdeš nekoga, ki te bo bolj vreden, kot pa on...
Uporabniški avatar
_lady_bird_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _lady_bird_ »

Hvala vam za vaša mnenja!

no da povem: potem me je poklico. prvo mi je govoril, da sn mu premlada in da je razdalja prevelika, nato pa da me ljubi.

že sn bla na temu, da bi mu kr prek telefona rekla konec je. ampak sem pred tem ravno razmišljala: vsak ma slab dan in takrat dvomiš v vse. Priznam, tudi jaz sem v teh petih mesecih študirala na isti način kot on. Ampak sem vse skup prespala, naslednje jutro pa vidla, da je bla vse skup bedarija. Kaj mi pomaga, če bi imela fanta, ki bi mogoče bil samo kako leto starejši od mene, pa tri metre vstran od mene doma, če pa ga nebi mela rada?!?

Noo. In zato razmišljam tak. v teh 5 mesecih sma se zdaj drugič tisto resno skregala. In vem da enkrat pride ko so pari skregajo. Če bom pri vsakem prepiru rekla: konec je, nebom nikam prišla.
Odločla sem se, da še bom vstrajala. Konc koncev ga mam rada in da, tudi LJUBIM GA, ker ljubezen ni določena z meseci, ampak je določena od vsakega para oz. človeka posebaj. Menim, da si vsak zasluži drugo priložnost. Res pa je, da pa pri meni druga priložnost ostane druga.

Mogoče sem pozabla omenit, da takrat ko bi me skoraj udaro in ko je tak govoro z mano, smo bli na morju. Ne opravičujem ga s tem. Samo tudi sama pri sebi vem, da sn se takrat na morju obnašala izjemno otročje in bi tudi meni kak živec v glavi počo.

jutri se vidima. upam da se boma lahk vse zmenla in ko bom mu gledla v oči, bom najbolje vedla, pri čem sem.
Vam povem, kak se bom odločla.

LP
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja nč...jst ti želim srečo in upam, da si se prav odločila.vseeno pa bodi mal pozorna naprej kako se bo obnašal.če boš zadnja lajna, potem upoštevaj naše nasvete.
čeprav se meni tole ne zdi kot slab dan.Mogoče zares tako misli, pa ti ne zna/se ne upa povedat...

skratka, vso srečo pa brez zamere!
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Ja js ti tut želim vso srečo, sama boš najbolje vedla.
Pol nam sporoč kako se je izteklo.
Ampak sam eno stvar ti povem....u zvezi ni dost če se mata dva samo rada.... more bit tut medsebojno spoštovanje in upam v tvoje dobro da vidva to imata.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Naj se izteče tako, da bo najbolje zate. Tudi, če ga ljubiš, take surovine si ne zaslužiš. Pa svojih dejanj ne more potem opravičevati z izjavami "ljubim te". Prej naj misli, kaj dela!
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

no res je, da po vsakem prepiru ne moreš kar dat konca, ampak to ni bil ravno "prepirček"... fant je dejansko začel dvomit v svojo ljubezen do tebe že po petih mesecih... in dejstvo, da te je hotel udarit, ni ravno opravičila, pa čeprav si se otročje obnašala. Če mu ni pasalo, bi ti lahko povedal, šel stran, ne pa da bi te udaril...te pa če sta skupaj pet mesecev ali pa petdeset let... nasilje ni rešitev. Odločitev pa je seveda tvoja.

aja pa samo to še... četudi ga ljubiš, verjemi, da se da tudi pozabiti in znova ljubiti. pa čeprav se ti trenutno zdi, da ne bi mogla bit z nobenim drugim fantom...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Odgovori