Olimpijske igre Peking 2008
^ Seveda, da vedo, da imajo zelo onesnazen zrak, ce si kaj spremljal so uvedli veliko ukrepov, da bi onesnazenost vsaj zacasno zmanjsali. Je ze res, da to nasi sportniki opazijo, ampak moti jih pa ne. Vsaj vecino ne.
Sicer pa ja, res so se zelo potrudili, jaz sicer nisem vsega gledala, nas mimohod in par posnetkov, ker je vse skupaj dolgo trajalo.
Danes je ze aktiven dan za nase sportnike, Dragsica je ze premagal nasprotnik.
Sicer pa ja, res so se zelo potrudili, jaz sicer nisem vsega gledala, nas mimohod in par posnetkov, ker je vse skupaj dolgo trajalo.
Danes je ze aktiven dan za nase sportnike, Dragsica je ze premagal nasprotnik.
Sami Kitajci, oziroma prebivalci Pekinga ne vedo, da imajo onesnažen zrak, še posebej tisti, ki ne grejo nikoli iz mesta ven.
To, da imajo onesnažen zrak vedo samo tisti, ki živijo drugače v bolj čisti okolici. Smo mel o tem prav debato z meteorologi, ki se na te stvari spoznajo. Ker so se športniki in drugi uprli temu, da bi mogli tekmovati v takšnem zraku, so posledično morali Kitajci izvajati ukrepe za zmanjšanje onesnaženja.
Drugače pa v pol leta ali približno toliko časa oni ne morejo sprejeti takšnih ukrepov, da bodo točno med olimpijskimi igrami imeli ne vem kako čist zrak, in kar je še pomembneje, da bi v Pekingu sijalo sonce.
To, da imajo onesnažen zrak vedo samo tisti, ki živijo drugače v bolj čisti okolici. Smo mel o tem prav debato z meteorologi, ki se na te stvari spoznajo. Ker so se športniki in drugi uprli temu, da bi mogli tekmovati v takšnem zraku, so posledično morali Kitajci izvajati ukrepe za zmanjšanje onesnaženja.
Drugače pa v pol leta ali približno toliko časa oni ne morejo sprejeti takšnih ukrepov, da bodo točno med olimpijskimi igrami imeli ne vem kako čist zrak, in kar je še pomembneje, da bi v Pekingu sijalo sonce.
Nisem vedela, da je govora nasplosno o Kitajcih. S tem se s tabo strinjam.
Seveda, da ne morejo sprejeti v tako kratkem casu ukrepov, ki bi drasticno spremenili njihov zrak, ampak so pa ga izobljsali in ze to je nekaj.
Koliko sem se pogovarjala s sportniki, ki so tam, jih povecini moti vrocina, zrak pa ne.
Seveda, da ne morejo sprejeti v tako kratkem casu ukrepov, ki bi drasticno spremenili njihov zrak, ampak so pa ga izobljsali in ze to je nekaj.
Koliko sem se pogovarjala s sportniki, ki so tam, jih povecini moti vrocina, zrak pa ne.
Pha, sploh se nism spomnla plavanja pogledat.
Kul za Isakovičko, čeprou mi mala ni lih pr srcu, nej tut jutr tkole šopa.
Pa da vidmo Phelpsa, če mu uspe pohopsat čudo od Spitz-a
.
Kul za Isakovičko, čeprou mi mala ni lih pr srcu, nej tut jutr tkole šopa.
Pa da vidmo Phelpsa, če mu uspe pohopsat čudo od Spitz-a

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...