... ali pa misliš kaj konkretnega ukrenit? 
puma napisal/-a:grem jaz ... ti pa dalje zbiraj info... ali pa misliš kaj konkretnega ukrenit?
Iluminati napisal/-a:Mimogrede:
Kako so mocni ti je lahko jasno po tem ,da so slovencem vsilili "Antikrista"666 in zidovsko zvezdo na naso zastavo.
Lepa ne?
Zapomni si nekaj masoni dajo VSE!!!!! samo na SIMBOLIKO in stevilke,in samo tako lahko najdes kje in kako delajo!
Iluminati napisal/-a:"Na izdelkih so lepo napisane vse sestavine in vsi vemo, da so strupene"????
Ne me basat,kdaj si vedela ,da ti Aspartam,ki ga vsak dan zauzijesmce drugace preko chewing gumov unicuje mozgane in je ena najbolj karciogena snov?
Iluminati napisal/-a:Naslednji na vrsti za prdsednika je Barak Obama,

Iluminati napisal/-a:"tako kot sem lahko jaz del iluminatijev lahko da pa nisem "
Ne poznas njihove strukture,ti kot "navaden" obcan lahko prodes samo do 3reda!!
Taglavni pa so samo "Plavokrvasi"in jih ni dosti je samo 13 kraljevih druzin.
A ves da so VSI Ameriski predsedniki sorodniki angleske kraljice ali ene od glavnih krvnih linj?
Mislim da nima smisla zgubljati cas s tabo ,dokler se vsa malo ne informiras bolj podrobno o vsemu skupaj SORRY.
... sklepanje pa tako

Iluminati napisal/-a:Ta je pa "lovska"
"a zato ker sem na tem forumu pa ne morem biti plemiške krvi "
Z plemisko krvjo se lahko samo rodis.
In ce ti slucajno rata uloviti kaksnega "original" plemica,bodo samo tvoji otroci imeli plemsko kri(vsaj 50%)ti pa samo plemiski naslov!
Kot sem ze napisal so se porocali v srednjem veku (in se danes!)samo med sabo,da se ne razprsi bogatstvo in zato so tako genetsko zdegenerirani.
hahahah dečko koliko pa ti posplošujejš ... zato ker si ti dečko kmečkega rodu, še ne pomeni,da je vsak to kar ti, samo zato ker zna npr slovenski jezik ali pa ker je na tem forumu
... od tega tvojega silnega posploševanja se niti ne čudim, da tako zlahka padaš na vse teorije zarote ... konec koncev so te teorije nastale za take kot ti 
Iluminati napisal/-a:Tisto o "homicih"?
Nima veze s tem kar mi hoces povedati,ker govori o tem kako naj bi resili civilizacijo v ZDA ne pa sveta!
"How the Homosexuals Saved Civilization presents a broad yet incisive look at how an unusual "immigrant" group, homosexual men, has influenced mainstream American society and has, in many ways, become mainstream itself. From the way camp, irony, and the gay aesthetic have become part of our national sensibility to the undeniable effect the gay cognoscenti have had on media and the arts, Cathy Crimmins examines how gay men have changed the concepts of community, family, sex, and fashion. "
So pa v visoki modni industriji vsi moski homo,kar je splosno znano,to pa se ne pomeni da so kaj resili a ne?