Strah pred zvezo

Zadovolj(e)n/a v postelji.
aBelle
Sramežljivka
Sramežljivka

Strah pred zvezo

Neprebrana objava Napisal/-a aBelle »

No punce...upam da ne žalim s tem kakega fanta k morda prebira tale forum :wink:

Zanima me če ma še kdo od vas podobne težave in sicer, da vsakič ko pride do možnosti da bi z nekom kaj imela, da preskoči iskrica se umaknem - ne vem kaj je vzrok, morda strah pred zavrnitvijo (sej koga tega ni strah), morda to strah pred utesnjenostjo, da neb bla več samska, ali pa preprosto ne znam speljat zadeve do konca - se pravi nekomu jasno nakazati da mi je všeč, ker besed kot so všeč si mi, zelo težko spravim iz grla, velikokrat predvsem zato ker me je strah odziva tipa prav tako pa kaj bi si ostali mislili okrog mene. In ja zainima me če je katera že imela podobne težave, kk ste to odpravile?
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bucka_* »

js sem imela podobne težave.. sicer ne takšne kot ti, da bi me bilo strah pred tem da bi imela fanta.. oz da nebi bila več samska.. ampak pri tem kako fantu pokazati da ti je všeč.. pač js sm se tega rešla prek zabavnega načina.. ko mi je moj sedanji fant biv všeč sma se pač zabavala.. v šali mu rekla : jaa kk si te lep.. al pa : jaa sj te mam rada ja.. pa take finte :D pa sma zdj že 1 leto pa pou skor skupi...
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

kok si pa stara?

amm ja jst sm mela recimo problem kr neki časa, ko sem bila po zadnji zvezi ful prizadeta in eno leto in pol nism spustila nobenemu blizu al pa da bi se navezala. Vsakega tipa, s katerim je kazalo bolj resno sm odjebala ker sem imela ves čas strah, da me bo prizadel.
In pol sm spoznala enga sončka s katerim sva bla skp pol leta in tud zdej recimo da kr dobr kaže :)
tko da se mi zdi, da k pride en k ti bo res waaau, da pa boš že zbrala pogum :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

jaaa, poznam to. men se tut to dogaja kr naprej. začnem hodt s fantom pa ga gladko odpikam, kr tko brez razloga, tut če mi je še ne vem kako všeč.. to je zgleda obdobje v življenju žensk, kt ne vemo, kaj bi rade... pride pa mine prevjo :) in tko kokr je rekla Sugar_baby, kt bo pršu taprav, boš že vedla, da je to to in boš vlagala vse v zvezo...
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: here on earth

Neprebrana objava Napisal/-a redlolla »

jst sm ista ko *frisko*
sam fora je utem, d mi pol še vse kolegice govorijo d nobenmu tipu ne pustim blizu k se kao bojim zveze al pa da vsakega odj*** za brezveze...oz...sam zto k pač sm jst prepričana d fanta ne rabim....al pa mam same kašne avanturce
verjetno je res to eno obdobje :D upam :D
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

vrjemi obdobje je...ko spoznaš "pravega"...mine :D :wink:
jst sm bla čist ista leto in pol! Ko sem spoznala tipa, in sam da je pokazal malo zanimanja, sem ga odpikala. na nobenega se navezat, nobenega spustit blizu...tok sm se bala še enega razočaranja.
No pa sem se le zresnila...samo pravi je moral biti :P
se mi zdi da smo kr vse iste :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

jst sm bla ista,samo pol sm si rekla enkrat bo treba it do konca in se ne umaknit
sicer mi je bil tip itak ful všeč tko da pol ni blo težko začet zvezo,zdej sva pa
že 3 leta skupej
aBelle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a aBelle »

ja upam da je to res obdobje... za nameček je pa zdj še tk da sva z enim ful vredi kolega, oz. sva se zadn mesec tko skor vsk dan pogovarjala, če ne u živo pa vsaj prek neta, in še to tk da je vedno on dau pobudo za pogovor. sam pogovor je biu pa vedno o vsem živem sm nkol pa o zvezah in podobnih zadevah, zdj je pa sam pogovor kr zamrl, nč se ne slišva več... in nvem kaj nej zdj, a je pametno drezat vanj in mu povedat da se mogoče clo zanimam zanj (sm če bi to že nrdila bi mogla na prefinjen način :razz: ) al nej pustim da gre mimo.. ker sam ni nkol kej preveč naredu za to da bi hodila - zdj nvem al je sramežljiv tip oz. res nima interesa za skupno zvezo., sama pa tut neb rada uničla prjatelstva med nama.
mogoče ktera svetuje kk nej se prepričam če sem mu ušeč, pa tega ne morm narest tk da bi prašala njegove kolege k jih ne poznam tok. drugi načini torej
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Jst sm mela podobn problem...no v bistvu, ko sem bla na začetku srednje šole, je bil problem isti...zmeri me je minil, ko je mel možnost kej bit...kasnej sem pa vsazga skenslala, ko je zadeva postala mal bl intimna...

Ampak, ko ti je tip dost všeč in ko se do tebe obnaša na način, da se sama bojiš, da ne bi njega minil, bo tvoj problem izginil...
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Js mam isti problem samo me niti ne tolko moti, k se preprosto ne ubadam s tem..
Prvo sm bla taka zarad tistega v katerega sm bla zaljubljena.. vse po spisku sm odjebala, kr sm hotela samo njega.. pol sm itak popustila k sm vedla da nbom mela neč od tega da nbom nobenga pogledala, on pa se bo jebu z drugimi.. seveda kej bolj intimnega je tkoj odpadlo, ko je kdo preveč stegnu roko me je v trenutku začeu odbijat..
Zdej pa je spet pršlo tisto obdobje k se skozi umikam (tudi če mi je človek ful všeč), mogoče zto kr se bojim zveze in da bi me pustu al pa mogoče zto kr (tam kjer ni 100% kaj bi lahko ratalo) se bojim zavrtnitve.
Nism za tiste "resne" pogovore, tko da samo pokažem komu da mi je všeč (včasih na ful neumn način) in pol ne pričakujem več neč.
Zmeri bolj pa se mi dozdeva da sm si vbila v glavo to, da se nbom več trudla za nobenga in jih odjebem že podzavestno.. če tip ne pokaže dovolj velikega zanimanja me niti ne zanima več.
Kot sm že rekla, me to niti ne moti.. je že boljše tko, mam manj problemou. :P

Glede na to da si z njim ful dobra frendica bi pa že lahko vedla, al je sramežljiv al ne.. dej malo drezat v njega in če še vedno ne bo neč, pusti ga stat..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

Jaz imam tudi podobne težave.. ko mi kdo pokaže da je preveč zainteresiran za mene ga ignoriram..
Verjetno so zato krive slabe izkušnj v ljubezni iz preteklosti... (eno zvezo sem imela tako,ampak je bla dosti boleča...)
Tako, da čakam na tistega pravega... :razz:
dp22
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dp22 »

bina_ napisal/-a:Tako, da čakam na tistega pravega... :razz:

Nic cakat hitr srecko kupit :razz:
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Leyla_ »

jaz se sem samo enkrat zares zaljubila, ker ostalim enostavno nisem pustila dovolj blizu. mislim, sej sem mela zvezice, zaljubljena pa nisem bila. zakaj? manj boli, če ti ta nekdo ne pomeni preveč. ko se sem končno zaljubila, je pa vse šlo nekam. pobirala se sem mesece. ampak sem si izoblikovala idealnega moškega v glavi in se odločila, da ne bom popuščala, da se več ne grem avantur in tega. pristanem samo na pravo ljubezen ali pa nič.
in sem spoznala njega. na videz ni bil popolen (je samo nekaj cm večji od mene, bolj suh, kot pa ne), karakterno je pa najboljši moški, kar sem jih spoznala. in malo pomalem se mi je zavlekel pod kožo.
zdaj vem, da se sem prav odločila. ob sebi imam nekoga, na kogar se lahko zanesem, ki joče z mano, ko sem žalostna in se smeji, ko sem srečna. uči me kako naj grem naprej, kaj je dobro in kaj ne. njemu lahko povem vse sanje, želje in vsakdanje neumnosti. z njim sem lahko otrok ali pa odrasla oseba. mogoče sem imela srečo.. ne, verjetno sem imela srečo.
skratka, pusti blizu samo tistim, ki si to res zaslužijo. ostalim se ne splača. danes je takih malo. ampak so ;)[/list]
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

si mogoče kdaj imela kakšno grozno zvezo ali so ti pa moški kaj hudega naredili da se rečmo zdaj umikaš in to? js bi mogoče mislila da je to.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Re: Nasvet ... bi mi prou pršlo...strah pred zvezo

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

aBelle napisal/-a:No punce...upam da ne žalim s tem kakega fanta k morda prebira tale forum :wink:

Zanima me če ma še kdo od vas podobne težave in sicer, da vsakič ko pride do možnosti da bi z nekom kaj imela, da preskoči iskrica se umaknem - ne vem kaj je vzrok, morda strah pred zavrnitvijo (sej koga tega ni strah), morda to strah pred utesnjenostjo, da neb bla več samska, ali pa preprosto ne znam speljat zadeve do konca - se pravi nekomu jasno nakazati da mi je všeč, ker besed kot so všeč si mi, zelo težko spravim iz grla, velikokrat predvsem zato ker me je strah odziva tipa prav tako pa kaj bi si ostali mislili okrog mene. In ja zainima me če je katera že imela podobne težave, kk ste to odpravile?

^^ Men se to nonstop dogaja :? Najprej sem čisto za, potem pa začnem takoj iskati napake, da lahko vse skupaj končam.
Odgovori