Koliko ste visoke?
- BaLoNcEk.*
- Sramežljivka
- Kraj: LjuBLjaNa
- sweet-girl
- Sramežljivka
- Kraj: litija
mejhna sm 153cm mam sicr še par let za rast mi gre pa edino to na nos d nimam pet cm dalših nog pa d mi use budale s šole nabijajo mojo očitno skromnost pri centimetrih
sicer pa samozavest ni povezana z višino kar polglejmo Evo Longorio ni nevem kva velka
ki zanč sm gledalo u eni reviji možu niti du ramen ne pride pa je mela petke lol
sicer pa samozavest ni povezana z višino kar polglejmo Evo Longorio ni nevem kva velka
ki zanč sm gledalo u eni reviji možu niti du ramen ne pride pa je mela petke lol
- sweet-girl
- Sramežljivka
mejhna sm 153cm mam sicr še par let za rast mi gre pa edino to na nos d nimam pet cm dalših nog pa d mi use budale s šole nabijajo mojo očitno skromnost pri centimetrih sicer pa samozavest ni povezana z višino kar polglejmo Evo Longorio ni nevem kva velka k zanč sm gledalo u eni reviji možu niti du ramen ne pride pa je mela petke lol
- sweet-girl
- Sramežljivka
mejhna sm 153cm mam sicr še par let za rast mi gre pa edino to na nos d nimam pet cm dalših nog pa d mi use budale s šole nabijajo mojo skromnost pri centimetrih sicer pa samozavest ni povezana z višino kar polglejmo Evo Longorio ni nevem kva velka k zanč sm gledalo u eni reviji možu niti du ramen ne pride pa je mela petke lol
- sweet-girl
- Sramežljivka
mejhna sm 153cm mam sicr še par let za rast mi gre pa edino to na nos d nimam pet cm dalših nog pa d mi use budale s šole nabijajo mojo skromnost pri centimetrih sicer pa samozavest ni povezana z višino kar polglejmo Evo Longorio ni nevem kva velka k zanč sm gledalo u eni reviji možu niti du ramen ne pride pa je mela petke lol
- DiamondLollipop
- Komunikatorka
- _ninchyka_
- Debatorica
- Kraj: *paradiž*
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska