ON je zaseden

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Uuu ta tip more bit pa Casanova da ste kr vse po vrsti zaljubljene v njega.
Sam on si je na tvojo žalost že izbral svojo punco, tisto katero hoče bit. Tako je, mogla se boš sprijaznit.
Pozna te in če bi hotel kej met s tabo, bi že mel. Tko da js mislm da on hoče od tebe samo prijateljstvo.
Glede tega da pa govori o teb pa ni nujno zato ker si mu všeč kot punca ampak mogoče samo kot prijateljica da si mu faca in tko dalj...a si na to mogoče pomislila?
Smrki
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Smrki »

Zaka pa mislte da držim že od januarja jezik za zobmi??!! Čeprav mi je všeč, da me poboža pa me včasih prime za roko...vedno se mu umaknem prav zarad njegove punce kr mislim, da je ona ful vredu, čeprav je ne poznam tak. Ampak, ko se me je nazadnje dotaknu in potem ko po dveh mesecih odkar se nisma vidla še vedno usak dan mislim nanj, ne vem več kaj si naj nardim.
Za enga sm bla 3 leta čisto tiho ker je biu ušeč moji naj prijateljici... pred dvema letoma pa izvem, da sem mu vsa ta čas jst bla ušeč...pa se zamislim, in naslednič ko sm se zaljubla prav zares je mel on rad mojo best frendico...in sm še zdaj čisto tiho o vsem tem. Tak da nehite one ko se me kao bojite, kr v bistvu si jst sploh nč ne upam nardit. Še nikol nism nardila nč da bi posegla vmes, čeprav je biu mogoče sam všeč kateri.
Le enkrat v svojem življenju sem nekomu povedala, da mi je všeč in ni imel punce...ampak potem po dveh mesecih pa izvem, da je za to vse zvedla ena ki je obsedena z njim, saj so iz njenih ust začele leteti zgodbice kako si dopisujem z njim, ampak on se mi od takrat sploh ni oglasil, jaz pa itak nism nč nardila naprej kr sovražim vsiljevanje. In tako sm zdaj nikjer. Dobro...pa bom spet tiho. Itak mi je usojena nesreča v ljubezni tak da se sploh ne sekiram več. Ok, hvala vam...bom jst kr lepo tih kot sm bla zdaj....navsezadnje... čez eno leto ga itak ne bom več vidla.
Smrki
Sramežljivka
Sramežljivka

Aja...pa oprostite, če vas je ta tema vznemirila, kr sm vidla, da bi me ene najrajš kr ubile. :(
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

hehe, punca, pa kaj se tok razburjaš in iz nas skušaš izsilit neko odobravanje tega?
Nekateri smo ti pač povedali čisto normalno.
res je težko če ti je všeč, ampak če bi bla ti tud njemu bi že sam pršou do tebe.ampak očitno to ni tko in je brezveze karkoli poskušast.
misliš, da ostali niso bili nikoli v takih položajih.Tud sama sem bila, pa kaj naj.Šla sem naprej in"iskala" nekoga, ki je bil samo moj in ga nisem potrebovala delit.
Smrki
Sramežljivka
Sramežljivka

čist nč nočm izsilit
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Ah jaz pa ne razumem, zakaj se bojite takšnih punc.
Mislim, da se bolj bojite morebitnega odziva vašega fanta, ker če ta ni zainteresiran, vam ga nobena nobena ne bo prevzela, ne glede na trud! :)
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

metuljčica* napisal/-a:Ah jaz pa ne razumem, zakaj se bojite takšnih punc.
Mislim, da se bolj bojite morebitnega odziva vašega fanta, ker če ta ni zainteresiran, vam ga nobena nobena ne bo prevzela, ne glede na trud! :)

Js se za svojega fanta ne bojim njegovega odziva tut če kera pride do njega. Itq pa nismo mi vpletene pa naši tipi tko da ne vem česa nej bi se mi bale?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

metuljčica* napisal/-a:Ah jaz pa ne razumem, zakaj se bojite takšnih punc.

to je spet tist tanajboljs ploše stavek, kot tist da si moraš neglede na vse stoprocentno zaupat.
Mnja metuljčica, to ne bo čisto držalo.Ljudje smo ljudje in vsi iz mesa in kri.In lahko mene/tebe/katerokoli naši fantje ljubijo do onemoglosti, pa se jim nekega dne mal zatakne.ravno tako se to lahko zgodi meni/tebi/in vsaki, čeprav smo danes popolnoma prepričane da tega pa že nebi naredile.

In poleg tega, če tebi sede da se ti eno ženšče vmeša v tvoj lajf teži tebi in tvojemu fantu, se mu ponuja in vatever, oprosti meni to ne sede.
In ni samo poanta v tem.Poanta je v tem, da so na svetu stvari v katere se pač ne vtikuje.In konc.
In verjamem, zdajle praviš, da bi nas mal pozbodla, ampak ko bi bila ti na mestu tega dekleta katerga si želi imet neko dekle in se (bi) pričenja trudit zanj, nebi čakala križem rok in ti nebi bilo fajn. :wink:
vseeno ostaja nekje en strah, pa ne mi rečt, da ga imaš.če ga nimaš, pote tud nekej ostalega tukej vmes fali.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

^^haha, :lol:
In ko/če bi se tvojmu fantu kot praviš "zataknilo" z eno, ki se je obešala nanj, bi bla seveda ona glavni krivec,
svojga fanta pa ti že vnaprej razbremeniš krivde, če si mišljenja, da se mu včasih "zatakne", res LOL

To je mislila metuljčica in se z njo popolnoma strinjam.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

a dej no Mimi ne obrači besed.
Nisem rekla, da bi bla ona glavni krivec, seveda bi bil tud on.ampak hočem povedat to da smo vsi samo ljudje.In lahko ste stoposto sigurne da vas kej tazga ne more doletet ja.Ampak ravno take potem največ jokcajo naokol!

In nise rekla da se mojmu včasih zatakne, ker se mu ne.ampak ne bom pa z glavo v zid prepričana da se meni to ne more zgodit!

mal bolj gledam v realnost, kot pa da bom zatopljena v eno pravljico.
Poleg tega pa ja, ne maram da se kdorkoli vtikuje v mojo zvezo in če je to še eno ženšče ki ima zle namene, še man.Če pa vam sede, pa prav. :)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

play-girl napisal/-a:Tudi jaz se bojim takih punc.

kiny, zaradi takih komentarjev sem to napisala.

purple, seveda mi ne bi bilo fajn, če bi katera hotela dobiti mojega fanta, ampak bi pričakovala od njega, da ji da vedeti, da nič ne bo. V nasprotnem primeru bi si pa rekla ''Bolje prej kot kasneje''. :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

seveda, bi pričakovala da ji da vedet, verjetno bi ji tudi dal.samo vseeno, nevem, meni bi bil ta občutek,da nama ena "diha za ovratnik" in teži, precej zoprn.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

purple, jst sm to doživela, ena je bla nora na bivšega in začela čist očitno sikat, sam jo je on zelo hitro postavil na trdna tla, men se ni blo niti treba z njo obremenjevat, sam ko sm zvedla, kaj je, sm bla mal šokirana, pol je pa on vzel zadevo v svoje roke in je bil mir.
Hočem rečt, da ni važno, če se ona na glavo postav, ji ne bo uspelo ama baš ništa, če tip ni za to. Tko da je ona sam postranski faktor. :D

A ja, in to nima nobene veze s tem, da nismo realne. Jaz sem, zelo, verjemi... :wink:
Zadnjič spremenil Mimi_M, dne 08. Avg. 2008 10:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

metuljčica* napisal/-a:
play-girl napisal/-a:Tudi jaz se bojim takih punc.

kiny, zaradi takih komentarjev sem to napisala.

purple, seveda mi ne bi bilo fajn, če bi katera hotela dobiti mojega fanta, ampak bi pričakovala od njega, da ji da vedeti, da nič ne bo. V nasprotnem primeru bi si pa rekla ''Bolje prej kot kasneje''. :wink:

Kaj pa če ona ve da ma on tebe? Mislm pol more bit dost smotana da sploh lahko upa da bo kej? Če bi hotu bi že blo.
Kot drugo te pa vprašam...kaj pa če b tvoj tip njej reku da nej neha, ona bi pa še kr v njega silla? Kaj bi ti v takem primeru nrdila?
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

kiny napisal/-a:Uuu ta tip more bit pa Casanova da ste kr vse po vrsti zaljubljene v njega.
Sam on si je na tvojo žalost že izbral svojo punco, tisto katero hoče bit. Tako je, mogla se boš sprijaznit.
Pozna te in če bi hotel kej met s tabo, bi že mel. Tko da js mislm da on hoče od tebe samo prijateljstvo.
Glede tega da pa govori o teb pa ni nujno zato ker si mu všeč kot punca ampak mogoče samo kot prijateljica da si mu faca in tko dalj...a si na to mogoče pomislila?

točno tako! :D evo in to je tipičen primer,da obojestransko prijeteljstvo med fantom in punco ne more obstajati! ja punca bo treba it dalje z življenjem. če ti je všeč in bi bila z njim,pa se te malo distanciraj od njegove družbe,če ti je neprijetno z njim!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Odgovori