ON je zaseden

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

play-girl napisal/-a:Tudi jaz se bojim takih punc.
Tudi moj fant ima prijateljice, ampak vem tudi da je on dostim od njih všeč, zato sem potem jaz nemirna, če gre s kakšno na pijačo ali pa se vidijo kje zunaj, ker so slinaste da joooj!!! javascript:emoticon(':?')
Confused
Res ne vem, a naj fantu nalepim nalepko z napisom da je zaseden da back off. Res ne vem kaj rinejo punce v take fante ker je brezveze... vse uničijo- prijateljstvo in po možnosti še drugo vezo.

Točn tko!! Predstavlaj si da maš ti fanta, pa je ena ženska zainteresirana zanj... Halo! Pusti ga pri miru, boš že prebolela. Lažje kot njegova punca, če ji ga spelješ.
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

Punca tvoje obnašanje je zelo otročje... Kako je s tem boš razumela, ko boš malo starejša.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

ON je zaseden

Naj tak tudi ostane.
Lorraine88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lorraine88 »

hm hm hm.....lubika, sj po eni strani te čist zastopim. Dajte no punce ve pa ne rečt, da vam ni biu nkol kak vezan ušeč lepo vas prosim!!! Pa da se je bojite in oh in ah...se nimate kaj bat če vas moški res ljubi, za zvezo je potrebno zaupanje in če bi ti povedla svoja čustva njemu, pač ne bi blo nč narobe...bla bi preizkušnja za njegovo zvezo. On bi se te že znal branit, če mu ne bi blo do tebe, brez skrbi. Potem bi blo kar mora bit. Zakaj bi se punca vedno mogla skrivat?!

Pa ne je več strašit, ko ji bote čist požrle samozavest, ki je verjetno nima veliko, če ne bi ta tipček že use vedu.
Vedno moraš živeti kot, da je zadnji dan...zamislite se malo, kaj bi nardile, če bi to bil zadnji dan vašega življenja....
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Lorraine88 napisal/-a: Dajte no punce ve pa ne rečt, da vam ni biu nkol kak vezan ušeč lepo vas prosim!!!

Nikol :) .
Lamb
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: ON je zaseden

Neprebrana objava Napisal/-a Lamb »

Mahagonij napisal/-a:
Smrki napisal/-a: Kaj pa ostali menite, kaj naj naredim? :?
Jst ti svetujem, da drzis gobec. Karkoli drugega, se bos zajebala.

zakaj neki?
čez življenje sem ugotovila, da se ne splača imeti jezika za zobmi. Konec koncev se lahko najde podobno dekle, ki ji bo tvoj tip všeč in si lahko prepričana, da bo naredila skoraj vse, da ga dobi. Ker, fantov je premalo, in se je treba boriti za svoj košček nebes. Pa če je zaseden in če mu poveš, da si zaljubljena vanj, je na koncu še vedno njegova odločitev ali te hoče ali ne. Ne vem, zakaj mu ne bi povedala. Jebeš punco, če jo ima rad, bo ostal z njo, če pa ne, potem se bo pa stiskal s tabo. In kaj bi raje ;)?
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

meni se tui zdi smešno, da se ene bojite takšnih punc.. mislim, če vas ima tip res rad nebo pomislil na drugo. če pa ja,p itak boljše da gre kr bi itak očitno prej ali slej odšel..

sicer jaz nevem če bi upala povedat..kr bi se vseeno bala za prijateljstvo. bi se pa distancirala za nekaj časa da malo umirim čustva in bi pol probala bit samo prijateljica z njim.. drugač pa nwm. naredi to, kar ti bo olajšalo dušo kr se zihr žreš v sebi..in pol to ne more bit pravo prijateljstvo če se eden od "udeležencev" slabo počuti v tej prijateljski zvezi. vsekakor boš trpela če boš ostala na tem ko si zdaj.. free your mind :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Svet Za Neke Hrabrije

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_fLame »

....
Zadnjič spremenil Lady_fLame, dne 29. Jun. 2011 12:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

rachka_ napisal/-a:meni se tui zdi smešno, da se ene bojite takšnih punc.. mislim, če vas ima tip res rad nebo pomislil na drugo.

mogoče so se dekleta malce napačno izrazile.. ni stvar v tem, da se teh deklet bojijo, ampak jih ne tolerirajo. če je punca njegova prijateljica naj bo torej to, kar je njen naziv - prijateljica in naj z njim prijateljuje. in ne simpatija in z njim naj se ne spogleduje. uglavnem naj ne išče nečesa tam, kjer nima kaj za iskati. :evil:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
lissa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a lissa »

Punca, če je fant zaseden, ga pusti, ker JE zaseden. Če bi imel kakšne drugačne plane, bi že ukrepal.

Drugače pa je res tako, kot je že ena rekla: takih punc se je treba bati!!!
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Če je zaseden ga pusti. Jaz nikoli ne gledam zasedenih. Zase hočem dobiti nekoga, ki je samski.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

anoyel napisal/-a:
rachka_ napisal/-a:meni se tui zdi smešno, da se ene bojite takšnih punc.. mislim, če vas ima tip res rad nebo pomislil na drugo.

mogoče so se dekleta malce napačno izrazile.. ni stvar v tem, da se teh deklet bojijo, ampak jih ne tolerirajo. če je punca njegova prijateljica naj bo torej to, kar je njen naziv - prijateljica in naj z njim prijateljuje. in ne simpatija in z njim naj se ne spogleduje. uglavnem naj ne išče nečesa tam, kjer nima kaj za iskati. :evil:

no se strinjam, da naj bo prijateljica samo prijateljica in se ne VSILJUJE na drugačn način.. je pa drugo, če se je pač punca NEHOTE zaljubila in pač pol ne ve kako naj s temi čustvi ravna.. mislim, vrjetno se ni nalašč ali kaj?? katera od vas pa lahko nadzoruje, v koga se bo zaljubla in v koga ne?!
zdaj je pač že do tega prišlo in je treba temu primerno nekako naprej (in za TO tudi prosi pomoč..ne pa za obsojanje kako je lahko punca takšna)

upam samo, da nebo zdaj kakšnih odgovorov a la :"ja zato pa se naj fantje ne družijo s puncami". :roll:
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:46, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Nia, ne visijo vsi vsak dan gor, tko kot mi :D

Lorraine88 napisal/-a:Dajte no punce ve pa ne rečt, da vam ni biu nkol kak vezan ušeč lepo vas prosim!!!

drgač morm pa tole pokomentirat. med ušečnostjo in med tem, da se mečeš za nekom ki je zaseden in se trudiš in razmišljaš o tem, kako bi razdrl njegovo (srečno) zvezo, je velika razlika!
valda, da je vsaki bil kakšen zaseden všeč, samo nekatere pač poznamo mejo in vemo do kam lahko gremo.Meni osebno na kraj pameti ne pride se vtikovat v koga in razdirat zveze.Če jo bo želel, jo bo že sam, ampak nočem bit pa niti krivec niti nič tukej vmes. Če se samo prašate, kako bi bilo vam..a v tem primeru, bi bla pa ženska ki je bila sokriva za razpad vaše veze vse od kurbe, kuzle in kajjestvemkajševse??
taka dejaja vsekakor niso ničemur podobna.
torej, če je zaseden je zaseden, meni to pove čisto vse.
samska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a samska »

Men se je to zgodil, da mi ga je ena njegova "prjatlca" speljala, pa sta zdej skupej...Sam v takem primeru je večina krivde na fantu, ne na ženski...

Js mu na tvojem mestu ne bi nč povedala...ne uničuj zveze :wink:
Odgovori