Se zaklepate v avtu?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori

Se zaklenete v avtomobilu?

Da, vedno
23
17%
Da, če je tema
22
16%
Občasno, če se spomnim
24
18%
Nikoli
66
49%

Skupaj glasov: 135

soncek_25
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a soncek_25 »

Meni je enkrat ena mlada punca sred Tržaške ob 16h v gužvi uletela v avto in mi rekla da naj jo peljem v tisto smer kamor grem jaz. Vsa zbegana sem jo zapeljala do semoforja nato pa je sama istopila. Vse skupaj mi je bilo full čudno in od takrat sem se vedno zaklepala tudi sred dneva, nato pa sem mela hudo prometno in je bil res problem pridt vn iz avta v tisti paniki.
Tak da se raje ne zaklepam več!!!
janna

Neprebrana objava Napisal/-a janna »

Jochie napisal/-a:
janna napisal/-a:Včasih se mi v to ročko zatakne varnostni pas in mi odpre prtljažnik

nimaš na armaturni plošči rdečih luči, ki kažejo odprta vrata ali prtljažnik?

Leta 95 še niso vgrajevali teh lučk, vsaj pri mojem ne. :) Tudi pri prejšnih avtih nisem imela te lučke.
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DMN »

...
Zadnjič spremenil DMN, dne 10. Sep. 2008 7:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

nop se ne zaklepam kaj pa če se zaletim ali pa kaj podobnega in o mojem življenju odločajo minute ali pa je sopotnikovo življenje v nevarnosti... zato se ne zaklepam
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Načeloma se ne zaklepam, ampak, če se vozim po temi pa tko bolj na samem... Pol pa zaklenem. Nikoli se ne ve kakšen psiho uleti od kod.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

nikol se v avtu ne zaklepam. tud pomislila nism nikol na to, da bi mi lahko kdo uletu notr. sicer pa tud če se zvečer vozim po mestu, nism nikol sama. vedno kdo sedi na sovoznikovem sedežu. pa tud ne poznam nobenga, ki bi to počel.
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

Jaz se pa vedno zaklepam. Res pa sem sele zdaj (2 posta višje) začela razmišljat o tem, da bi se mi kaj zgodilo in ne bi mogla ven/drugi not (v tem primeru bi pač čakali gasilce da me zrežejo ven iz pleha :pale: )
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

jaz se ne zaklepam, nisem nikoli niti razmišljala o tem. sem pa zelo panična glede zaklepanja, če grem ven iz avta. včasih ga zaklenem tudi če sem sredi naše vasi, stojim meter stran od avta in imam ključe v roki. samo to je že druga tema :P
to infinity and beyond!
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objava Napisal/-a mimikad »

Sam se ne zaklepam med vožnjo in tudi nisem pomislila na to.

Pri nas ma cela družina cel dan odklenjene avtomobile na dvorišču, ponavadi jih zjutraj odklenemo in zvečer zaklenemo, razen če kam gremo.

Se pa sama zadnje čase bolj bojim vlomo na parkirplacu, ko ti zjebejo klučavnico in te pride ceneje da maš odprti avto pa ti spizdijo sam radijo.

Izkušnja brata, ko ti za bogi radijo naredijo ful škode, ker je potrebno menjat 4 ključavnice. :evil:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:08, skupaj popravljeno 1 krat.
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

jst se niti ne zaklepam med vožnjo, vedno pa zaklenem avto ko grem od njega.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Jaz se ne zaklepam, razen ko se peljem skozi gozd, neznane poti, temno ulico ali pa kje koga cakam :?

Sem pa ze enkrat dozivela en neprijeten dogodek. S se enim parom sva bila na vecerji in ko smo prisli iz gostilne, ter se vsedli v avto (midva naprej, onadva zadaj) ter se menili kam gremo naprej, se je na moji strani vrat kar iz nikoder pojavila ena zenska in odprla moja vrata. Jaz seveda sprva nisem vidla, ker sem gledala v drugo stran in nas prosi, ce jo nekam odpeljemo. Bila je blatna in imela listje v laseh ter na jakni. Nekaj casa smo se prerekali in ker kar ni hotela oditi, jaz pa sem bila presrana, je moj rekel ok. In smo jo peljali. Sedela je na sedezu za mano in jaz (imam doloceno fobijo) sem bila cisto presrana, najina kolega pa tudi. No, ko smo jo pripeljali, se je zahvalila in ponudila denar (pozneje smo ugotovili, da ga je nekaj pustila v avtu).
V glavnem situacija je bila cudna; ali je zensko nekdo nekje "pozabil" ali pa je bila kak bolnik... :?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objava Napisal/-a _ninchyka_ »

Js se tut zaklenem, če je tema ali pa če se peljemo skozi kake čudne kraje, kjer že vse zgleda neki strašno :D
Poznam en tak kraj, nedaleč stran od doma, kjer mi je že od malega grozljivo, pa se sploh nič ne dogaja... pač cesta in na vsaki strani gozd in tišina in sm si pač zabila v glavo, da je tukaj strašljivo - torej če se peljemo tukaj mimo, morem bit obvezno zaklenjena :lol: :D
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Ponoči in če se sama vozim po mestu se zaklenem. :P
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

Jaz se zaklepam.

Zakaj?
Enkrat lani sem mojega čakala v svojmu avtu na enem parkirišču. Ta je bil na priljubljenem turističnem kraju, kjer je mrgolelo ljudi + to je bilo sredi belega dneva. Tu sma bila zmenjena, da se dobima. In medtem, ko sem ga čakala je en tip kr prišel do sovoznikovih vrat in jih hotel odpret. Vidu je, da je blo zaklenjen in je potrku na okno in js sm sam rekla naj gre proč. Čez par minut je prišel nazaj in spet probu vstopit v avto... Js sm cela presrana in živčna postala. Trkal je na vrata, okna sredi belega dne, kjer je mrgolelo ljudi! Hvala bogu je moj prišel in je ta hitro odšel proč.

Še dobro, da sem zaklenila vsa vrata! tako, da dekleta pazite na parkiriščih, ko ste v avtu - vsaj takrat se vedno zaklenite, če ste same. Dan, noč vseeno - vidte, da se norci vedn najdejo. :? :(
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Odgovori