jaz sem delala v emporiumu do pred kratkim prek študenta. tako bom rekla. do lanskega leta je bilo res super, imeli smo super vodjo, dalo se je vse zmenit in za urnik, tud plačano je bilo v redu. letos odkar je nova vodja, moram rečt, da se je vse spremenilo. ne rečem, da je vse ona kriva, čeprav delno je tudi, ampak sistem je čisto drugačen. folk masovno odhaja, ampak res masovno, še posebej tisti,ki so delali v emporiumu dolgo časa, potem vam je jasno kolk je ura. ne res, urne postavke za tako delo in tak urnik (v četrtek ali v petek zveš kako boš delal v ponedeljek, mislim halooo

) so res prenizke. plače redno zaposlenih, da ne govorim. kot da bi bureke prodajala, ne pa cunj, vrednih kot pol moje plače, mislim halooo. tudi odnos nadrejenih do redno zaposlenih in do študentov je adijo. ne "živjo", ne "adijo", sam ukazovanje, mislim obup res. nimam kej rečt za lansko leto in leta prej. je blo res super in fajn. prov neki prijateljski odnosi so bili. letos se mi je pa emporium totalno zagravžal. premal folka majo za delat,ker noben več tam noče delat in to se pozna tudi na prometu, zato pa so živčni. pejte delat, kamorkol,sam v emporium ne, kr boste hitr odnehal, vam povem.