Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
sončk napisal/-a:Joj Sugar_baby, kok upam da vama rata! Tok časa sm brala od vaju, da sm že skor čustveno vpletena
hehe tenkjuuu! Joj upam da nism kdaj preveč nadležna

Mahagonij napisal/-a:Svaka cast? Meni se prej zdi neumno.Sugar_baby napisal/-a:k mam pa sodelavko k sta s tipom 3 krat nehala in še 4. ga je vzela nazaj. In sm jo prašala kako lah...in je rekla sam da ga ma ful rada. in sm rekla sam svaka čast.
ma jst ji pravm svaka čast da je šla tolkrat čez to!! Drgač se pa tudi meni zdi skrajno neumno!! Jst imam že toliko spoštovanja do same sebe da ga ne bi tolikokrat vzela nazaj!!

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- Lady Štunf
- Sramežljivka
Jaz sem s fantom že skoraj 2 leti.
Vmes me je prevaral. Vzela sem ga nazaj.
Nikoli ampak res nikoli nisem mislila, da se bo to meni naredilo, sploh pa tega nisem pričakovala od njega, vse je res dobro skrival in mi lagal v obraz.
Vse prijateljice so mi svetovale naj ga že pošlem nekam, ampak ne morem. In vedno sem bila jaz tako prepričljiva okrog, vedno govorila drugim ja, če te fant prevara te nima rad in ne bo te zadnjič itd., se ne da več furat zveze naprej dokler se to ni meni zgodilo. In evo tu se je ustavilo, zdej sm pa jaz čist nemočna, požrla vse svoje besede in pametovanja, ki sem jih svetovala drugim. Res je to, da rečeš lahko, ampak nardiš pa težko...
Pa vsi so mi govorl, da se to dogaja ne js pa kot slepa kura vse njemu vrjela. Prijatelji, znanci in prijateljice so mi govorli non stop, ampk so obupal nad mano dokler nisem sama odkrila, da je res nekaj na tem. Vem samo za 1x, ampak sumim ga večkrat.
Potem, ko sem zvedela, da me je prevaral sem ga pustila ja...za en ušiv teden in se nato zlomila in ga vzela nazaj. Obljubil, da ne bo nikol več, da me ima rad itd. Zdaj sem še z njim, ampak....mu mečem naprej vsak dan tisto kar je bilo, ker se neprestano razžiram s tem, zaupat mu ne morem, skoz me dajejo dvomi...vem, da tako ne bo šlo več daleč naprej...kako je bilo lepo (zame) takrat, ko tega še nisem vedela, sem res mislila, da je vse popolno...ja pa kaj še.
Sploh ne vem kako naprej, kaj nej naredim....no ja v bistvu vem, samo NE MOREM...
In bravo za punce, ki imajo toliko moči, da tko uspešno prebolevajo...za vse druge in tudi zame pa upam, da po tem dežju kmal posije sonček
Nikoli ampak res nikoli nisem mislila, da se bo to meni naredilo, sploh pa tega nisem pričakovala od njega, vse je res dobro skrival in mi lagal v obraz.

Pa vsi so mi govorl, da se to dogaja ne js pa kot slepa kura vse njemu vrjela. Prijatelji, znanci in prijateljice so mi govorli non stop, ampk so obupal nad mano dokler nisem sama odkrila, da je res nekaj na tem. Vem samo za 1x, ampak sumim ga večkrat.
Potem, ko sem zvedela, da me je prevaral sem ga pustila ja...za en ušiv teden in se nato zlomila in ga vzela nazaj. Obljubil, da ne bo nikol več, da me ima rad itd. Zdaj sem še z njim, ampak....mu mečem naprej vsak dan tisto kar je bilo, ker se neprestano razžiram s tem, zaupat mu ne morem, skoz me dajejo dvomi...vem, da tako ne bo šlo več daleč naprej...kako je bilo lepo (zame) takrat, ko tega še nisem vedela, sem res mislila, da je vse popolno...ja pa kaj še.

Sploh ne vem kako naprej, kaj nej naredim....no ja v bistvu vem, samo NE MOREM...
In bravo za punce, ki imajo toliko moči, da tko uspešno prebolevajo...za vse druge in tudi zame pa upam, da po tem dežju kmal posije sonček

ko je 1x konec je boljše da je konec za vedno... sicer vem kako je ko se tip opravičuje,pa ti piše da te pogreša,pa ne more brez tebe živet...pol pa te itk s5 razočara..ker taki je..in se nebo spremenil...
no sicer ma pa vsaka svoje življenje,pa svoje meje kolko lahko prenaša...pa slej ali prej vsaka spozna,da je raje sama ko s tipom,ki je ni vreden...
no sicer ma pa vsaka svoje življenje,pa svoje meje kolko lahko prenaša...pa slej ali prej vsaka spozna,da je raje sama ko s tipom,ki je ni vreden...

Lady Štunf napisal/-a:Jaz sem s fantom že skoraj 2 leti.
Nikoli ampak res nikoli nisem mislila, da se bo to meni naredilo, sploh pa tega nisem pričakovala od njega, vse je res dobro skrival in mi lagal v obraz.Vse prijateljice so mi svetovale naj ga že pošlem nekam, ampak ne morem. In vedno sem bila jaz tako prepričljiva okrog, vedno govorila drugim ja, če te fant prevara te nima rad in ne bo te zadnjič itd., se ne da več furat zveze naprej dokler se to ni meni zgodilo. In evo tu se je ustavilo, zdej sm pa jaz čist nemočna, požrla vse svoje besede in pametovanja, ki sem jih svetovala drugim. Res je to, da rečeš lahko, ampak nardiš pa težko...
Potem, ko sem zvedela, da me je prevaral sem ga pustila ja...za en ušiv teden in se nato zlomila in ga vzela nazaj. Obljubil, da ne bo nikol več, da me ima rad itd. Zdaj sem še z njim, ampak....mu mečem naprej vsak dan tisto kar je bilo, ker se neprestano razžiram s tem, zaupat mu ne morem, skoz me dajejo dvomi...vem, da tako ne bo šlo več daleč naprej...kako je bilo lepo (zame) takrat, ko tega še nisem vedela, sem res mislila, da je vse popolno...ja pa kaj še.![]()
Joj kot bi svojo zgodbo brala! In veš kok se je men podaljšal potem, ko sem ga nazaj vzela, še za 3 leta. Težko je it stran vem, sama na lastni koži doživela. Samo ne dovoli, da te bo poniževal in v nič dajal, takrat moraš stran. Sama se boš mogla odločit in zbrat moči. Dokler se sama ne boš odločila ti itak noben ne more pomagat. Pa ne čakaj predolgo, ker leta tečejo za take brezvezne bedake.
prosim se zame en nasvet!
v mojem življenju je bil v zadnjih 6letih samo en fant. imava se super, vcasih pa jst vseeno začnem dvomit, da je to to. npr. ni vec tiste privlačnosti, da bi ga ful zelela videt pa tud ne daje mi ful občutka, da sm privlačna (ceprav mi nič ne manjka to vem, samo vcasih je to tuk lepo slišat od osebo s katero si v vezi). in tako sem normalno spoznavala fante, čist prijetaljsko, mogoče v upanju, da je kje kakšen s katerim bi se bolj štekala. in ga ni bilo. pri vsakem sem najdla napake in bila vesela, da imam takšnega ok fanta ob sebi. ja pa ne mislit, da sm ga varala... bile so sam pijače pa to. čist nedolžno.
in zdej problem... spoznala sem nekoga, ki mi je čist spremenil svet. nikol si nisem mislila, da se bom ob nekom tako dobro počutila. bil je tak sonček, tok sva se stekala, ob vsaki priložnosti je našel prave besede. bolj ko sem ga spoznavala bolj sem se oddaljevala od mojega fanta dokler ni dokončno počilo. prekinila sem vse stike z njim in vsa zaljubljena in polna energije začela vezo z novim... potem pa šok. en mesec je bilo vse ok, potem se je začel čudno obnašati. nism vedla kaj je narobe zato sem mogoče oz zagotovo preveč drezala vanj. začel je je ignorirati. izvedela sem da je imel ves čas punco. nism mogla verjet. potem smo se enkrat slučajno srečali v enem lokalu sva se samo pozdravila jst pa sem bila preveč v šoku, da bi rekla karkoli drugega ker ga nisem pričakovala. no in od takrat je ignoriral vse moje klice, sms, VSE!
minilo je zdej že 8 mesecem od kar sva bila zdnjič skupaj. nič ne vem o njem več. sama sem se ponovno vrnila k bivšemu fantu in kar ok furava. zanikala sem mu sicer, da sem s kom kaj imela, mislim, da ne verjame ampak je šlo mimo.
problem pa je da mi ta tip še vedno ne gre iz glave,... čist se zavedam kaj mi je naredu oz sm si sama zarad njega sam vseeno bi hotla se vsaj na kakšni kavi dobit z njim... ne da bi bila z njim samo da bi imela jst raziščeno. vem neumno... sam taka sem
v mojem življenju je bil v zadnjih 6letih samo en fant. imava se super, vcasih pa jst vseeno začnem dvomit, da je to to. npr. ni vec tiste privlačnosti, da bi ga ful zelela videt pa tud ne daje mi ful občutka, da sm privlačna (ceprav mi nič ne manjka to vem, samo vcasih je to tuk lepo slišat od osebo s katero si v vezi). in tako sem normalno spoznavala fante, čist prijetaljsko, mogoče v upanju, da je kje kakšen s katerim bi se bolj štekala. in ga ni bilo. pri vsakem sem najdla napake in bila vesela, da imam takšnega ok fanta ob sebi. ja pa ne mislit, da sm ga varala... bile so sam pijače pa to. čist nedolžno.
in zdej problem... spoznala sem nekoga, ki mi je čist spremenil svet. nikol si nisem mislila, da se bom ob nekom tako dobro počutila. bil je tak sonček, tok sva se stekala, ob vsaki priložnosti je našel prave besede. bolj ko sem ga spoznavala bolj sem se oddaljevala od mojega fanta dokler ni dokončno počilo. prekinila sem vse stike z njim in vsa zaljubljena in polna energije začela vezo z novim... potem pa šok. en mesec je bilo vse ok, potem se je začel čudno obnašati. nism vedla kaj je narobe zato sem mogoče oz zagotovo preveč drezala vanj. začel je je ignorirati. izvedela sem da je imel ves čas punco. nism mogla verjet. potem smo se enkrat slučajno srečali v enem lokalu sva se samo pozdravila jst pa sem bila preveč v šoku, da bi rekla karkoli drugega ker ga nisem pričakovala. no in od takrat je ignoriral vse moje klice, sms, VSE!
minilo je zdej že 8 mesecem od kar sva bila zdnjič skupaj. nič ne vem o njem več. sama sem se ponovno vrnila k bivšemu fantu in kar ok furava. zanikala sem mu sicer, da sem s kom kaj imela, mislim, da ne verjame ampak je šlo mimo.
problem pa je da mi ta tip še vedno ne gre iz glave,... čist se zavedam kaj mi je naredu oz sm si sama zarad njega sam vseeno bi hotla se vsaj na kakšni kavi dobit z njim... ne da bi bila z njim samo da bi imela jst raziščeno. vem neumno... sam taka sem

tancica2 čestitam za to kar si nardila ! Priklatla si se nazaj k bivšemu ko potepuška mačka !
Kaj ta, ki ti je zmešau glavo ti je "obljubljau", da bo tvoj fant al to je zraslo kr na tvojem zeuniku ?!
In seveda se ti ne zdi najbrž nič narobe s to tvojo poštenostjo do tvojega fanta.
Prou ti bodi, kr trpi. Sama si si kriva.

Kaj ta, ki ti je zmešau glavo ti je "obljubljau", da bo tvoj fant al to je zraslo kr na tvojem zeuniku ?!
In seveda se ti ne zdi najbrž nič narobe s to tvojo poštenostjo do tvojega fanta.
Prou ti bodi, kr trpi. Sama si si kriva.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
^^
A bi se dal še mal grš povedat? Razumemo, da maš svoje mnenje, sam spostuj tudi druge.

A bi se dal še mal grš povedat? Razumemo, da maš svoje mnenje, sam spostuj tudi druge.
Zadnjič spremenil Josephina, dne 07. Avg. 2008 14:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Josephina napisal/-a:^^![]()
A bi se dal še mal drš povedat? Razumemo, da maš svoje mnenje, sam spostuj tudi druge.
Sej to je blo samo moje mnenje in mogoče malo bolj grob stil povedanega.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- Lady Štunf
- Sramežljivka
Babe ja čas kar mineva, samo težko je narest korak naprej. Jaz upam, da bom stopila na realna tla in ga naredila, samo kaj, ko je res težko!
Sploh si ne predstavljam kako bom potem sama...brez njega..
Tancica2 najbolje, da tistega fanta čist pozabiš, ker očitno ni bil resen in mu ni mar zate. Brezveze, da bi z njim hodila na pijačo...
Kot drugo pa mi je hudo za tvojega sedanjega fanta, ki tukaj sicer ne igra pomembne vloge (pri tvojem problemu namreč), ampak a ni škoda, da si z njim, če misliš na enega tretjega? Pa tudi ni mi všeč, da nisi bila iskrena do njega..sj je res kar ne veš ne boli, ampak včasih tako prilezemo na realna tla...saj življenje ni pravljica...še hujše pa bo, če bo čez nekaj časa zvedel od drugih, to še hujše boli kot pa, če bi od tebe..govorim iz izkušenj, ker vse enkrat pride na dan. Sploh pa take stvari še kako rade krožijo naokrog. Zato bi ti svetovala, da najprej razčistiš pri sebi do koga ti je sploh kaj, ker imam občutek, da ti ta tretji več pomeni kot fant ali pa si samo tako pisala, ker ti je pač tok nedosegljiv...kakorkoli želim ti pravšnjo odločitev.

Tancica2 najbolje, da tistega fanta čist pozabiš, ker očitno ni bil resen in mu ni mar zate. Brezveze, da bi z njim hodila na pijačo...
Kot drugo pa mi je hudo za tvojega sedanjega fanta, ki tukaj sicer ne igra pomembne vloge (pri tvojem problemu namreč), ampak a ni škoda, da si z njim, če misliš na enega tretjega? Pa tudi ni mi všeč, da nisi bila iskrena do njega..sj je res kar ne veš ne boli, ampak včasih tako prilezemo na realna tla...saj življenje ni pravljica...še hujše pa bo, če bo čez nekaj časa zvedel od drugih, to še hujše boli kot pa, če bi od tebe..govorim iz izkušenj, ker vse enkrat pride na dan. Sploh pa take stvari še kako rade krožijo naokrog. Zato bi ti svetovala, da najprej razčistiš pri sebi do koga ti je sploh kaj, ker imam občutek, da ti ta tretji več pomeni kot fant ali pa si samo tako pisala, ker ti je pač tok nedosegljiv...kakorkoli želim ti pravšnjo odločitev.
Mogoče res. Samo, ne zdi se mi prou kar je nardila, ker poznam "njeno" situacijo in so me napadla potlačena čustva ob tem.
Se bom naslednič bolj potrudla.
Se bom naslednič bolj potrudla.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Lady Štunf... si kar nekaj stvari dobr opazila... da mu nism povedala in sm vse zanikala je točno ta filozofija, kar ne veš ne boli... in maš prov, da bi zvedel od drugih je res grdo. sam teoretično to skor ni mogoče, ampak ne bom se zanašala na to.
zdej do koga mi je kaj... to sm ze odločila, pa sem dobila hladen tuš. zdej da pustim fanta s katerim se drgač čist štekava spet zarad enga ki me bo prizadel... nimam "jajc".
do zdej nism mogla verjet, da so nekateri loh tok pokvarjeni. mel je skos punco (ja pa to nism slišala od njega, ampak od drugih, men je itak skos govoril, da je samski, da je ful vesel ker sva se spoznala in bla bla bla)
tok sm jezna... prizadeta... ne vem kako naj pozabim na to... sej pravim je ze 8 mesecev... sej ne da mislim vsak dan al pa kej takega samo vsake tok časa se spomnim al pa me kej spomnje naj in me spet vrže v obup.
zdej do koga mi je kaj... to sm ze odločila, pa sem dobila hladen tuš. zdej da pustim fanta s katerim se drgač čist štekava spet zarad enga ki me bo prizadel... nimam "jajc".
do zdej nism mogla verjet, da so nekateri loh tok pokvarjeni. mel je skos punco (ja pa to nism slišala od njega, ampak od drugih, men je itak skos govoril, da je samski, da je ful vesel ker sva se spoznala in bla bla bla)
tok sm jezna... prizadeta... ne vem kako naj pozabim na to... sej pravim je ze 8 mesecev... sej ne da mislim vsak dan al pa kej takega samo vsake tok časa se spomnim al pa me kej spomnje naj in me spet vrže v obup.
- Lady Štunf
- Sramežljivka
Če je že 8 mesecev si že daleč na poti, da popolnoma pozabiš nanj in brezveze pogrevat nazaj s tem fantom in it spet šeenkrat od začetka čez vse to kajne? Tako, da je verjetno boljše, da nimata več nikakršnih stikov, enkrat te je že prizadel zato je res brez smisla. Rajši se posveti fantu, on je tisti, ki te ima rad, ne pa tisti, ki te je zignoriru.