ja,tako je.ve točno kam,kaj,kako in zakaj...nič ne rabi povedat ali prosit... sam to moraš bit,močno v tem..morda takrat ko sem jst to eksperimentirala sem iskala nežnost in ljubezen,ker je v tistem terminu nisem bila deležna,zato sem se po moje obrnila na žensko.je pa bila nepozabna dogodivščina,ki,če sedaj nebi bila zaljubljena in srečna,bi jo nadaljevala...
niiiky napisal/-a:Sem poskusila že, ampak samo poljubljanje pa malo dotikanja. izkušnja kot izkušnja pač. Ampak raje ostajam pri moških meso je pač meso.
A ženske smo zelenjava ?
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
niiiky napisal/-a:Sem poskusila že, ampak samo poljubljanje pa malo dotikanja. izkušnja kot izkušnja pač. Ampak raje ostajam pri moških meso je pač meso.
Sem bisexualka. Trenutno 100% predana moškemu, če nanese da greva narazen, potem pa ne vem. In po pravici povedano: na živce mi gredo vse kvazi bisexualke, ki vse delajo samo da vzburijo tipa in tiste, ki so bi, ker je to zdaj moderno
Black Kitty napisal/-a:In po pravici povedano: na živce mi gredo vse kvazi bisexualke, ki vse delajo samo da vzburijo tipa in tiste, ki so bi, ker je to zdaj moderno
ne štekam kakko se lahko take stvari nekomu zdijo moderne
marateja napisal/-a:Sama še nikoli nism bila z žensko. je pa res da sem ful radovedna. Že zaradi tega, ker ženska za žensko ve kako in kje in kaj. Ampak nikoli ne reci nikoli al nekak tako. Vse se lahko uresniči, še tiste najbolj skrite želje in sanje. (mogoče no)
pa od kod vam te bedarije,da ženska ve kako in kaj itd.. pa jebo vas hitler,ko da nimamo blage veze
ženske so lepa bitja, zato se mi bit z žensko ne zdi nč tazga. sama sem bi in sem že bila s puncami (4). prov res mi je blo fajn z vsemi, amapk moški so mi pa tut še vedno bl všeč