Egipt

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a etny »

jst grem pa v soboto v sh. el sh. (če povem po pravici še vedno ne znamo prov napisat). Upam, da bo luštn. Pazi hec, jst grem z mami!
pa me zanima kok je tko kakšnih slovencev na kupu v enem takem turističnem naselju. tko mislm, da so na kupu.
Nikol še nism bla nikjer na tak način, pa me precej zanima.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Eno mejčkn neumno vprašanje...glede na to da bi jst to mogla vedet :oops:
Kako je z turistično vizo za Egipt? Jo dobiš na letališču pri passport checku?
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

na letališču jo je potrebno plačat in jo potem tam dobiš, ko prideš...mislim, da je še eno drugo okence za vizo..potem greš na pregled dokumentov...če se ne motim...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Jst grem 10. avgusta v Le meridien makabi bay resor pa me zanima, če je že bil kdo tam? Aja, pa tko okvirne cene, kolko kej stane (pijača izven hotela predvsem, pa kaki izleti..)?
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Jaz grem v soboto, 2.8.,v Hurgado, hotel Albatros Resort. Ima kdo kakšne napotke, je kdo že bil tam , mogoče kdo gre? LP
*malecka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *malecka* »

razlagalka, jaz grem, sam en teden kasneje, tak da če greš za dva tedna se mogoče vidjama
Ljubezen ni čudo vendar dela čudeže.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

*malecka* napisal/-a:razlagalka, jaz grem, sam en teden kasneje, tak da če greš za dva tedna se mogoče vidjama

Žal, samo za en teden. :( Škoda. Upam, da bo fajn.
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

Jst sem se pa danes vrnila s potovanja po Egiptu. Je blo full dobro, res enkratno... sem vidla vse od Kaira, piramid, muzeja, Asuana, doline kraljev, Luxsroja, Hurgade, bila na gori Sinaj, spala v puscavi, se potapljala Modri luknji v Dahabu....

...res super...

Mal sem bla razocarana nad Hurgado, ker vsi tja hodijo, v resnici pa ne dobijo niti najmanjsega pojma, kaksen je v resnici Egipt... to je tako brezveze umetno narejeni rezorti brez duse...

veliko bolj simpaticen mi je bil Dahab, ker je manj turisticen, manj umeten... tako, da tja bom verjetno se sla na dopust

sicer je pa v Egiptu vse smesno poceni, bencin je po 17centov, raznega nakita dobis ogromno za kak euro ali se manj, rutke, sale tudi... imajo odlicen caj karkade, ki se ga pije ohlajenega, koktejle sem pila za manj kot euro, tudi pizza stane od 1-3eure, njihova lokalna hrana kusari stane 0.5 eura, pa se bi lahko nastevala...
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Lep pozdravček,
Ker sva se s fantom odločila da bo najin težko pričakovani dopust potekal v Egiptu in sicer v Sharm el Sheikhu bi rada vaša mnenja še posebaj če je kdo bil tam v hotelu pa ima kakšno slikico bi nama ful pomagalo pri odločitvi, je tok hotelov da res tu mač...seveda pride v poštev 4 ali 5 zvezdic šla bi pa z agencijo...Obvezno hočema šnorklat in pa vozit se z 4 kolesci po puščavi...kakšna priporočila za katerikoli hotel? Malo sicer že vem dopade se mi Hauza Beach resort je tam kul? Hrana?...uglavnem sto vprašanj v upanju da se ne bi "nasrala" :)...kakršno koli poročanje slikice ocena hotela so dobrodošli...HVALA
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Vermilion napisal/-a:... koktejle sem pila za manj kot euro...

Si pila koktejle v hotelu al zunaj? Pa se nisi nč bala, da bi se okužla z ledom?
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

nenanena napisal/-a:Lep pozdravček,
Ker sva se s fantom odločila da bo najin težko pričakovani dopust potekal v Egiptu in sicer v Sharm el Sheikhu bi rada vaša mnenja še posebaj če je kdo bil tam v hotelu pa ima kakšno slikico bi nama ful pomagalo pri odločitvi, je tok hotelov da res tu mač...seveda pride v poštev 4 ali 5 zvezdic šla bi pa z agencijo...Obvezno hočema šnorklat in pa vozit se z 4 kolesci po puščavi...kakšna priporočila za katerikoli hotel? Malo sicer že vem dopade se mi Hauza Beach resort je tam kul? Hrana?...uglavnem sto vprašanj v upanju da se ne bi "nasrala" :)...kakršno koli poročanje slikice ocena hotela so dobrodošli...HVALA

jst sm bla teden nazaj v sharm el shaikhu v hotelu Marmara Sabena ****.
pa tko, luštn, sam če sta picajzlasta, uzemita raje kak hotel s *****.
Hrana je mal posebna, začinjena. vode pod nobenim pogojem ne smeš pit!jst sm ful pazila kaj jem, pa sm usen mal zbolela. če bosta karkol začutla v želodcu (bolečine) takoj v lekarno po tablete, ful pomagajo.
šnorklanje...obvezno!
pa jeep safari je bil the best, sam nevem kakšn program boste mel. jahanje kamel je tud fajn izkušnja, če jih še nisi jahala.
na hitro je to to. če te zanima še kej več, povej, rade volje napišem še kej. loh tud na mail, al pa zs.
lp
Taniyia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Taniyia »

V Egiptu sem bila lansko leto s Kompasom in smo si ogledali piramide, Kairo, šli z ladjico po Nilu...pa bili en dan v Hurgadi in šli tam še na izlet na otok ter snorkljali...je bilo super, edino domačini so mi šli grozno na živce, ker so tako zateženi, da kar ni res...spomnikov še pogledat ne moreš v miru...tako, da ne vem, če bom šla še tja...aja, pa ko sem prišla domov, sem imela prebavne težave...
Imena hotela v Hurgadi se ne spomnim, samo eni niso bili zadovoljni, ker so imeli probleme s toplo vodo v sobi in na recepciji tudi niso bili ravno prijazni. Hrana je bila pa zelo raznolika. Plaža blizu hotela ni bila nič posebnega.
Luštna stran o sloveniji ...
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

etny napisal/-a:

Hrana je mal posebna, začinjena. vode pod nobenim pogojem ne smeš pit!jst sm ful pazila kaj jem, pa sm usen mal zbolela. če bosta karkol začutla v želodcu (bolečine) takoj v lekarno po tablete, ful pomagajo.
šnorklanje...obvezno!
pa jeep safari je bil the best, sam nevem kakšn program boste mel. jahanje kamel je tud fajn izkušnja, če jih še nisi jahala.
na hitro je to to. če te zanima še kej več, povej, rade volje napišem še kej. loh tud na mail, al pa zs.
lp

Js sm bla tud lani v hotelu Sabena Marmara. Men je bil full fajn hotel, pa tud fajn zrihtan, osebje itak najbol prjazno. :wink: Aja kar se pa tiče hrane, ja itak da je razlika, zato vedno vzamamo na taka potovanja eno žganje in pač vedno po obroku nardiš kak požirek. Ni rečeno, da zdej čist pomaga, škodovat pa tud ne more ane. :) Aja pa vode res ne pit iz pipe, vedno ustekleničeno.
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

^cherry^ napisal/-a:
etny napisal/-a:

šnorklanje...obvezno!
lp

Js sm bla tud lani v hotelu Sabena Marmara. Men je bil full fajn hotel, pa tud fajn zrihtan, osebje itak najbol prjazno. :wink: Aja kar se pa tiče hrane, ja itak da je razlika, zato vedno vzamamo na taka potovanja eno žganje in pač vedno po obroku nardiš kak požirek. Ni rečeno, da zdej čist pomaga, škodovat pa tud ne more ane. :) Aja pa vode res ne pit iz pipe, vedno ustekleničeno.

osebje je pa res...the best!!!
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

muffin napisal/-a:
Vermilion napisal/-a:... koktejle sem pila za manj kot euro...

Si pila koktejle v hotelu al zunaj? Pa se nisi nč bala, da bi se okužla z ledom?

na kaj vse je treba bit pozorn?!! :?
Odgovori