Fant in njegove "prijateljice"
-
- Kofetarica
- Kontakt:
prvo napako si nardila,ko si mu začela brati maile. ker to je zasebna stvar,ki se tebe ne tiče. oz. se te tiče v primeru,če ti fant to sam pove. ker pa si tako panična deklina in bla,bla... se bodo tvoji strahovi resnično izpolnili,da te kao vara. pusti tipa,naj si piše z njo,če mu ona ne odpiše že ve zakaj. pa če te ima namen prevarat te lahko na prvem ovinku z neznanko,pa ti neboš mela pojma! tako,da lepo pusti stvari na miru, pa imej zaupanje! če te je varal z njo,pa bo tako ali tako čas pokazal! 

življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
- Cosmopsiho
Ne ni joke
ve kr zaupajte lepo osebam, ki ne zaupajo vam dovolj, da bi vam pustili dostop do "zasebnih" stvari.. potem pa govorite, da ste s partnerjem "eno" in da ste "popoln par". Bullshit, ko bi se pa skregali in končali zvezo, če bi fant/punca pokukala v zasebne oz intimne(ki naj bi bile v končni fazi od obeh)stvari.

It was forever..but it didnt last long..
Aloha napisal/-a:Kaj ti preostane? Js bi izsledila dotično neznanko, se ponoč skoz okn utihotapla u njeno spalnco in ji pet minut tiščala pouštr na glavi ... zjutri bi enako nardila s fantom (če maš kluč, priporočam, da ustopš skoz vrata). Pfff, zahrbtnost, laži in varanje je treba zatret u kali!
+ to, da obvezno (ampak, res!) ukrepaš tudi na gmail, konec koncev, če njih ne bi bilo, dopisovnje sploh ne bi bilo mogoče, zato si zaslužijo kazen.
no, pa še resno - a ti nimaš nobenega moškega prijatelja? si nikoli ne napišeš sms (ojoj, si predstavljam reakcijo, da bi izvohunla od kakšne punce sms na njegovmu telefonu

vrjemi da mu bo prej ali slej dojadilo, če boš scene delala, tako da dobronamerni nasvet - dihaj in ne paničari, ni zdravo

- Bittersweet
- Komunikatorka
1. :če si pametna boš pozabla geslo, ki ti ga je zaupal, in ne boš več hodla čekirat NJEGOVIH mailov
2. : če se hočeš konkretno skregat z njim, mu mimogrede omeni, da si "slučajno" preletela njegov nabiralnik in našla stvari, ki ti niso všeč...
3. : niti pomislila nisem, da bi komurkoli zaupala svojo kodo od česarkoli (kartice, maila, klika, telefona ipd.) pa se ne gre za to, da ne zaupaš, ampak imaš pravico do neke zasebnosti, pa čeprav ti to zasebnost pomenijo številke... js se enostavno počutim bolj varno... (če bi mi pa fant zaupal te kode pa definitivno ne bi izrabljala njegovega zaupanja in šla brskat po njegovi zasebnosti. da si s partnerjem eno, ti ni potrebno o njem vedet VSEGA...
če bi mi nekdo brskal po telefonu, mailu, prebiral sporočila brez mojega dovoljenja bi verjetno zgubila živce... pa ničesar ne skrivam, IMAM PA PRAVICO DO ZASEBNOSTI...
2. : če se hočeš konkretno skregat z njim, mu mimogrede omeni, da si "slučajno" preletela njegov nabiralnik in našla stvari, ki ti niso všeč...
3. : niti pomislila nisem, da bi komurkoli zaupala svojo kodo od česarkoli (kartice, maila, klika, telefona ipd.) pa se ne gre za to, da ne zaupaš, ampak imaš pravico do neke zasebnosti, pa čeprav ti to zasebnost pomenijo številke... js se enostavno počutim bolj varno... (če bi mi pa fant zaupal te kode pa definitivno ne bi izrabljala njegovega zaupanja in šla brskat po njegovi zasebnosti. da si s partnerjem eno, ti ni potrebno o njem vedet VSEGA...
če bi mi nekdo brskal po telefonu, mailu, prebiral sporočila brez mojega dovoljenja bi verjetno zgubila živce... pa ničesar ne skrivam, IMAM PA PRAVICO DO ZASEBNOSTI...
LOVE hurts
-
- Cosmopsiho
kot že povedano, kaj klinac ti skače po glavi, da greš "iz dolgčasa" brat fantove maile?
zdej si itak v riti, če poveš kaj si 'čist po slučaju' našla te bo steral v 3 pm (upam vsaj da je tolk pameten), drugače te bo pa vrjetno razžiralo do nezavesti...
ene si pa res znate nakopat probleme za brezveze
zdej si itak v riti, če poveš kaj si 'čist po slučaju' našla te bo steral v 3 pm (upam vsaj da je tolk pameten), drugače te bo pa vrjetno razžiralo do nezavesti...
ene si pa res znate nakopat probleme za brezveze

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
..Evelyn.. napisal/-a:Ne ni jokeve kr zaupajte lepo osebam, ki ne zaupajo vam dovolj, da bi vam pustili dostop do "zasebnih" stvari.. potem pa govorite, da ste s partnerjem "eno" in da ste "popoln par". Bullshit, ko bi se pa skregali in končali zvezo, če bi fant/punca pokukala v zasebne oz intimne(ki naj bi bile v končni fazi od obeh)stvari.
svašta,... ob takih izjavah se pa kr zamislm, al sm jst čudna al drugi... al ni logičn, da ma vsak človk zasebnost, ki je pač ne deli s partnerjem. kam bi pa pršli, če bi vsak čist vse vedu o svojem partnerju?? pa to, da kao ne zaupaš dovolj, če ne dovoliš dostopa do zasebnih stvari.. mislm dj še enkrat preber, kaj si napisala, prosm. jst sem s fantom lahko eno tut če ne vem gesla njegovga maila, tut če mi ne pove vedno, kaj je počel in s kom ... jooo kolk sm zdle napaljena.. tak folk mi res ne gre v glavo, kako lahko kdo tko primitivno razmišla.. jooooooooooo
Brskat res nisi rabla,sam razumem kaj te skrbi. Če bi najdla maile od kake kolegice za katero veš da se družita oz pišeta verjetno ne bi blo čudno, ne pa da on pravi, da se ne družita in se obnaša kot da jo ne pozna. Na tvoje vprašanje, če se poznata in kako dobro bi moral odgovoriti, da si sm pa tam napišeta kak mail, pa bi blo vse rešeno, tako pa stvar res ispade malo čudna.
sončnica napisal/-a:Brskat res nisi rabla,sam razumem kaj te skrbi. Če bi najdla maile od kake kolegice za katero veš da se družita oz pišeta verjetno ne bi blo čudno, ne pa da on pravi, da se ne družita in se obnaša kot da jo ne pozna. Na tvoje vprašanje, če se poznata in kako dobro bi moral odgovoriti, da si sm pa tam napišeta kak mail, pa bi blo vse rešeno, tako pa stvar res ispade malo čudna.
Ja sj to je problem. Problem je to, da mi laže o njej... č bi reku da sta frenda bi pač sprejela. Tko pa laže in neki prikriva...
kake nasvete ti dajejo... mislim halo... mislim da je boljše da naslednič ko ti bo jo omenil ga vpr kaj predstavlja ona v nejgovem življenju...pa boš vidla reakcijo pol...
za vse ostale pa boljše malo preverit...ko pa da po nekaj letih komanj ugotoviš kaj je blo... sicer pa vsak ma svoje mnenje,a ne?
za vse ostale pa boljše malo preverit...ko pa da po nekaj letih komanj ugotoviš kaj je blo... sicer pa vsak ma svoje mnenje,a ne?
Ti kar upoštevaj svojo intuicijo, če ti je čudno potem najbrž je nekaj na tem. Mogoče z njo nič ne plete, mogoče kdaj je, pa sta ostala v stikih pa noče povedat, ker bi ga najbrž vprašala od kje se poznata, pa se mogoče boji tvoje reakcije. Ma kaj pa vem, je več možnosti, ne pomeni pa da je sigurno tista najslabša možnost resnična. Ne verjamem pa da kaj plete, ker bi si po vsej logiki zapomnil, da ti je dal svoje geslo in bi ga spremenil.
Pomoje, da brez potrebe delaš paniko. Če se z eno dopisuje to nič ne pomeni. Tudi jaz imam fanta, ampak imam vseeno kar nekaj kolegov s katerimi se dopisujem. Gre zgolj za dopisovanje, prijateljstvo, ki je bilo sklenjeno že pred tem, ko sem začela hodit s fantom. Res ne vem zakaj bi potem, ko sem spoznala fanta morala s prijatelji pretrgati vse vezi.
Je pa res, da pred fantom nič ne skrivam, ker nimam razloga za to, tako da fant ve za moja prijateljstva.
Resnice, da vohuniš za njim najbrž ne bo vesel. Spomniti se moraš drugo taktiko. Pošlji mu kakšen lep mail, nato pa reci naj ga gre pogledat. ti bodi zraven!
Je pa res, da pred fantom nič ne skrivam, ker nimam razloga za to, tako da fant ve za moja prijateljstva.
Resnice, da vohuniš za njim najbrž ne bo vesel. Spomniti se moraš drugo taktiko. Pošlji mu kakšen lep mail, nato pa reci naj ga gre pogledat. ti bodi zraven!
Re: fant in njegove "prijateljice"
lolika11 napisal/-a:Kaj naj si mislim po tem? Mu naj povem da vem za njegove maile?? Je to kak alarm, da me ma že dost? Čist sm iz sebe, kr nism to od njega pričakvala

Ti od njega nisi pričakovala česa? Saj še nimaš nekih grozno oprijemljivih dokazov, da te vara.
Tvoj tip pa bo moral v primeru, da se njegovi emaili izkažejo le za običajno dopisovanje, brez problema razumeti dejstvo, da mu njegova punca vdira v zasebnost?
Pa še nekaj o tem, da ne bi smeli partnerju na slepo verjeti in da je vsake toliko "malo preverit" dobro.
Mislim, da je bolje imeti čisto vest in vedeti pri sebi, da v zvezo vlagaš tudi na tak način, da spoštuješ partnerjevo zasebnost, ker ti in on nista ENO ampak sta ločeni osebi vsaka s svojo zasebnostjo.
Če pa bi se kljub prepričanju partnerke (ali obratno), da je z moškim, ki je zrel in vreden zaupanja, na koncu izkazalo, da jo je varal namesto da bi svoje nezadovoljstvo z zvezo izrazil njej sami, v kakšnem primeru bi bil sedaj to NJEN problem in zakaj bi se ona, ki ima čisto vest, morala počutiti nesrečno,izdano ali pa da bi morala celo obžalovati dejstvo, da ga ni nadzorovala?
Sej ni rekla,da je čudno da ima prijateljice, čudno je da to skriva oziroma ga ona celo vpraša, on pa zanika. To je na kratko povedano čudno. Ne vidim razloga za skrivanje prijateljice glede na to, da ga je še sama lepo vprašala. Js sploh ne vem, če tu gor kdo resnično prebere prvi post, problem je ve tem da je zanikal, da jo pozna potem si pa z njo piše maile ne pa to, da ima prijateljico.
No in če sm js pravilno razumela prvi post potem je punca jasno da zaskrbljena.Je pa res, da ni treba pomisliti na najhujše, čeprav že to je dost grdo, da nekaj takega skriva četudi je res sam prijateljica, še posebej, ker ga je punca direktno vprašala. Ni to isto kot če ne bi nikoli naneslo na to, kdo je ona in če jo pozna. Takrat se mi to ne bi zdelo nič takega, pač ni omenil kolegico s katero si vsake tolko napiše kak mail,no big deal.
No in če sm js pravilno razumela prvi post potem je punca jasno da zaskrbljena.Je pa res, da ni treba pomisliti na najhujše, čeprav že to je dost grdo, da nekaj takega skriva četudi je res sam prijateljica, še posebej, ker ga je punca direktno vprašala. Ni to isto kot če ne bi nikoli naneslo na to, kdo je ona in če jo pozna. Takrat se mi to ne bi zdelo nič takega, pač ni omenil kolegico s katero si vsake tolko napiše kak mail,no big deal.