Zobna ščetka

Za dušo in telo.
Odgovori
Bershka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Sonicare zobna krtačka

Neprebrana objava Napisal/-a Bershka »

Hej!

Je kdo o njej že kaj slišal? Jo kdo ima?
Jaz sem slišala že veliko dobrih stvari, ampak glede na to, da stane kar 160 eurov, bi mi prav prišla še kakšna info iz prve roke.

Pa ne zdej rečt "nikoli ne bi dala za zobno ščetko toliko denarja!" :wink:
Jaz načeloma tudi ne, sam me vseeno zanima! Če je res tako dobra kot pravijo, bi rekla da se splača investirat.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica

Re: Sonicare zobna krtačka

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

Jst jo imam. Lahko rečem da ne vem kaj sploh čakaš? :) Dubla sm jo za darilo in je best gift ever. Je pa res da je ščetka kr strošek glede na to da so nastavki po 35 eutov (se mi zdi), pa če si še tok zobe pucaš k st se ti ščetka kr hitr znuca- cca. 2 meseca. Držala naj bi pol leta kao.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a eva. »

tut moja mami jo je 2 meseca nazaj kupila. sicer jo je dobila z nekim popustom ker je v službi pri zobarju in so imeli lih en popust.
drugače pa, js sploh nisem mogla verjet da mam tok čiste zobe. ko sem si zobe čistila z obično zobno krtačko sm si mislila, da mam vedno čiste zobe, ampak zdaj šele vidm kaj pomeni met res umite zobe. ful je faj no. se splača.
vem da sm slišat kot ena poceni reklama, ampak tole je res vredno tega denarja. zakon je! :gut:
Uporabniški avatar
dve olivi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dve olivi »

odkar mam sonicare, mi ni treba odstranjevat kamen al pa kakorkol rihtat zobe pri zobarju
priporocam, ceprav je draga, se splaca
men pa nastavek torej scetka zdrzi pol leta
eh
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

dve olivi napisal/-a:odkar mam sonicare, mi ni treba odstranjevat kamen al pa kakorkol rihtat zobe pri zobarju

Ne eva, to se sliši kot poceni reklama :D
Zanimivo, sej za zobno ščetko naj ti res nebi smel bit škoda dnarja, bolje zapravt zdj 160eur kot čez par let par 100, za kaka smotana estetska popravila :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
dve olivi
Komunikatorka
Komunikatorka

men v zivljenju ne bi padlo na pamet, da dam tok za scetko, ce je ne bi dobla za roj.dan od vec prijatlov skupi, ker sem bla rahlo obsedena z zobmi, res sem kr pogosto hodla na pucanje kamna
zdj mi pa zobar vedno rece da mam super zobe pa da ni nc za nardit, zato zvenim kot reklama za sensodyne, res sem fascinirana, se premal jo hvalim, hehe
eh
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ma|ick4 »

Moj si jo je mesec dni nazaj kupil in je zelo zadovoljen.Jaz še nisem probala,ker še zbiram denar-je kar draga,ampak verjamem da se splača.Ker pri navadni ščetki me včasih začne že kar roka bolet :roll:
Uporabniški avatar
mitkica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mitkica »

Tudi jaz sem si jo kupila kakšne tri mesece nazaj. Super zadeva in mi ni niti malo škoda denarja.
Nastavke pa naj bi se menjavalo na tri mesece. Sem pa zadnjič kupila v kompletu 3 nastavke in so bili 25 eur. Sem mislila, da bo dražje in mi ni bilo na blagajni nič jasno. Ne vem...ali se je zmotila ali je bila to običajna cena...
Bershka
Sramežljivka
Sramežljivka

No pa sem si jo kupila! In sicer sem jo prek ene zobozdravnice dobila kar za 40% ceneje! Ampak glede na to kako sem zadovoljna, bi dala tudi 160 eur. K za ta denar dobiš zraven vsaj še UV čistilec, katerega ga jaz nimam. Upam da se dobi še kašna potovalna torbica, ker jaz to zelo pogrešam.

Šla sem kupit še en nastavek. v Mullerju je bil 10 eurov, medtem ko je v Sanolaborju 20!!!!
Kje se dobijo 3 za 25 eur (sorry če sem spregledala)?

Drugače pa - fantastičen občutek čistoče! In ne ne, nism uvoznica, sam res mi je fajn :lol:

imam pa eno VPRAŠANJE glede baterije!
V navodilih piše, da naj bo ščetka na polnilcu, ko je ne uporabljaš.
Sam a ni to ravno najslabše za akumulatorske beterije? Kolikor jez vem jo je treba vedno čimbolj spraznit, preden jo spet napolniš. Če jo stalno polniš ji zelo skrajšaš rok trajanja. Kar je pri tej ščetki bistvenega pomena, ker ko enkrat baterija crkne je ne moreš zamenjat.

Tko da sem malo razmišljala. Po eni strani bi seveda najraje ravnala kot piše v navodilih. Sam po drugi strani - kaj če je to njihova "fora" in tako baterija (in skupaj cela ščetka) zdrži npr. 2 leti, tako da jo moraš zamenjat. Mogoče bi pa drugače zdržala ne vem, 5 let? sploh se mi pa blazno neumno zdi to, da ne moreš zamenjat baterije. Nardijo neko mega revolucionarno krtačko, pa ne morejo nardit tako, da se baterija zamenja.... :roll:
Uporabniški avatar
mitkica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mitkica »

3 nastavke za 25 eur sem dobila v trgovini zdravila. Pri nas jo imamo, verjetno je tudi drugje po Sloveniji. Ampak kot pravim...globoko dvomim, da je to prava cena, imam občutek, da se je zmotila in mi je prodala pod kodo za en nastavek.

Glede baterije pa... ja, tudi jaz sem prebrala v navodilih, ampak se jih ne držim. Ko se mi povsem sprazni, jo spet napomnim in to je to. Ko pa sem jo kupovala, mi je prodajalka rekla, da baterija ni občutljiva, če jo napolniš prej, kot je povsem prazna.

Potovalna torbica pa pride v kompletu ja...taka mala, priročna. Zraven pa še UV čistilec.
Uporabniški avatar
dve olivi
Komunikatorka
Komunikatorka

js mam se star sonicare, vsaj 3 leta in ga filam samo ko se sprazne
in se vedno zdrzi tok kokr je na zacetku, zlo dolg uglavnem
eh
Bershka
Sramežljivka
Sramežljivka

Jaz imam sicer tanovo, sam baterija je pomoje ista.

Sem jo že dala dol s polnilca! To tudi ni varčno. Itak se na vse možne načine trudimo zmanjšati porabo elektrike, zdej pa da bi mi še krtačka skos na polnilcu stala....ne hvala. V sobi imam itak že toliko elektronike, da mi vsaka roža crkne :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Koliko si dala potem zanjo pri zdravnici...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Bershka
Sramežljivka
Sramežljivka

90 eurov! Super ugodno se mi zdi. Sploh pa sem vesela, glede na to, da te zobozdravnice sploh ne poznam. Pozna jo ena kolegica in je lahko zrihtala še zame.

Drugače pa sem ravno danes bila pri zobarju in je rekel, da bi lahko naročila tudi pri njemu (če sem ga prav razumela).

Tako da če vprašaš pri svoji zobozdravnici, ti najbrž lahko zrihta popust.

p.s.: rekel je, da če jo bom pridno uporabljala, ne bo več treba čistit kamna......I sure hope so!!!! moram pa veliko več pozornosti posvetiti zadnji strani zob (oz. notranji).
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

jz sm tud razmišlala da bi si jo kupla, pa me je nekak zmer cena odbila.
zdj k pa slišm tok pohval jo bom pa verjetn kupla ob prvi priliki :)
Odgovori