No pa sem si jo kupila! In sicer sem jo prek ene zobozdravnice dobila kar za 40% ceneje! Ampak glede na to kako sem zadovoljna, bi dala tudi 160 eur. K za ta denar dobiš zraven vsaj še UV čistilec, katerega ga jaz nimam. Upam da se dobi še kašna potovalna torbica, ker jaz to zelo pogrešam.
Šla sem kupit še en nastavek. v Mullerju je bil 10 eurov, medtem ko je v Sanolaborju 20!!!!
Kje se dobijo 3 za 25 eur (sorry če sem spregledala)?
Drugače pa - fantastičen občutek čistoče! In ne ne, nism uvoznica, sam res mi je fajn
imam pa eno
VPRAŠANJE glede baterije!
V navodilih piše, da naj bo ščetka na polnilcu, ko je ne uporabljaš.
Sam a ni to ravno najslabše za akumulatorske beterije? Kolikor jez vem jo je treba vedno čimbolj spraznit, preden jo spet napolniš. Če jo stalno polniš ji zelo skrajšaš rok trajanja. Kar je pri tej ščetki bistvenega pomena, ker ko enkrat baterija crkne je ne moreš zamenjat.
Tko da sem malo razmišljala. Po eni strani bi seveda najraje ravnala kot piše v navodilih. Sam po drugi strani - kaj če je to njihova "fora" in tako baterija (in skupaj cela ščetka) zdrži npr. 2 leti, tako da jo moraš zamenjat. Mogoče bi pa drugače zdržala ne vem, 5 let? sploh se mi pa blazno neumno zdi to, da ne moreš zamenjat baterije. Nardijo neko mega revolucionarno krtačko, pa ne morejo nardit tako, da se baterija zamenja....