sanjski poklic
-
- Sramežljivka
garfild lady napisal/-a:*Ancy* napisal/-a:hm moj sanjski poklicglede na to da še nism končala srednje šole nimam še nekega sanjskega poklica, ampk bi zlo rada delala v evropski uniji kot prevajalka...
k mam ful rada jezike pa to...
Jst tud....Sam treba najprej do fakultete pridet....
jooooj sam tega si ne želte... to je živi dolgcajt... res

jst bi bla pa vsekakor kej z mediji ker me to totalno zanima in fascinira že od malga. sam najprej bo treba še ugotovit kaj bi bla točno.
drgač pa moj sanjski poklic: neki z zanimivim delom , prilagodljivim delovnim časom pa solidno plačo
po možnosti še u tujini :francais:
.. in pol se zbudim in neham sanjat
drgač pa moj sanjski poklic: neki z zanimivim delom , prilagodljivim delovnim časom pa solidno plačo

po možnosti še u tujini :francais:
.. in pol se zbudim in neham sanjat

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam
- Kontakt:
- Zvezdica007
- Komunikatorka
- Kraj: Med zvezdicami...
Zvezdica007 napisal/-a:Ko bom velika bom...Moja trenutna največja želja je, da dokončam fax! Zelo rada bi delala z ljudmi in v prihodnosti bom imela svojo trgovinico z zelo lepimi rečmi. Se priporočam
.
iii, če boš prodajala kašne majhne pa luškane stvarce bom jst tvoja redna in najbolša gostja. jst sm tud u to bla prepričana ene 4 leta da bom to zihr počela

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
- Zvezdica007
- Komunikatorka
gemini napisal/-a:Zvezdica007 napisal/-a:Ko bom velika bom...Moja trenutna največja želja je, da dokončam fax! Zelo rada bi delala z ljudmi in v prihodnosti bom imela svojo trgovinico z zelo lepimi rečmi. Se priporočam
.
iii, če boš prodajala kašne majhne pa luškane stvarce bom jst tvoja redna in najbolša gostja. jst sm tud u to bla prepričana ene 4 leta da bom to zihr počela
In kaj zdj počneš oz. boš počela? In zakaj tega nisi uresničila?
Zvezdica007 napisal/-a:gemini napisal/-a:Zvezdica007 napisal/-a:Ko bom velika bom...Moja trenutna največja želja je, da dokončam fax! Zelo rada bi delala z ljudmi in v prihodnosti bom imela svojo trgovinico z zelo lepimi rečmi. Se priporočam
.
In kaj zdj počneš oz. boš počela? In zakaj tega nisi uresničila?
hm.. zdej hodim u šolo .. pa se provam spomnt kaj bi počela, trenutno me ljudje najbl fascinirajo pa mediji, če to ne rata bom pa nekje u lj mela majhno pa zakotno trgovinco

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
- Zvezdica007
- Komunikatorka
Zvezdica007 napisal/-a:Sj ti bo ratalo!!! Če si nekaj močno želiš ti bo uspelo... Če si boš pa govorila, da tega nisi zmožna ti že zdj rečem, da ti ne bo ratalo. Držim pesti, da boš čez nekaj časa imela svoj sanjski poklic! Nič ni nedosegljivo, če si močno želimo...
ma itak, sam trenutno se še mau iščem
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast