drugače pa nisem za te stavke najbolj,če bi hodla z mano?

star* napisal/-a:čez 2 uri bo točno 1 tedn odkar sma skupajčeprav se družima že kr nekaj časa...blo pa je bistvu tak da sma šla ven z njegovimi kolegi in pol je pač reko da se bi šel on malo sprehajat(mi je blo takoj jasno kolko je ura
)...in pol sma se šetala ob dravi lučke se ble na mostu pa žive duše nikjer ker je bla ura pol 2 zjutraj
no in pol on začne temo da si morma mi2 neke povedat, pa me je pač prašal kaj menim o tem da pač ven hodima skupaj pa da sma nonstop skup? in sem jaz pač samo rekla da sem jaz pač vsesplošni optimist(mislim da je vedo kaj sem htela povedat s tem
) no in pol je pač nekaj bluzo, pa prvo ni vedo kaj bi reko, in pol pač da sem jaz njemu ono maksimalno všeč...pol pa samo en pogled tam ene 3 sekunde pa pol kiss
aaa...sem se že topila
in ja...blo je pač samoumevno da sma skupaj, brez kakršnega koli vprašanja
waaa...čist sem se razpisala
star* napisal/-a:čez 2 uri bo točno 1 tedn odkar sma skupajčeprav se družima že kr nekaj časa...blo pa je bistvu tak da sma šla ven z njegovimi kolegi in pol je pač reko da se bi šel on malo sprehajat(mi je blo takoj jasno kolko je ura
)...in pol sma se šetala ob dravi lučke se ble na mostu pa žive duše nikjer ker je bla ura pol 2 zjutraj
no in pol on začne temo da si morma mi2 neke povedat, pa me je pač prašal kaj menim o tem da pač ven hodima skupaj pa da sma nonstop skup? in sem jaz pač samo rekla da sem jaz pač vsesplošni optimist(mislim da je vedo kaj sem htela povedat s tem
) no in pol je pač nekaj bluzo, pa prvo ni vedo kaj bi reko, in pol pač da sem jaz njemu ono maksimalno všeč...pol pa samo en pogled tam ene 3 sekunde pa pol kiss
aaa...sem se že topila
..špela.. napisal/-a:star* napisal/-a:čez 2 uri bo točno 1 tedn odkar sma skupajčeprav se družima že kr nekaj časa...blo pa je bistvu tak da sma šla ven z njegovimi kolegi in pol je pač reko da se bi šel on malo sprehajat(mi je blo takoj jasno kolko je ura
aaa...sem se že topila
aaa, sweet.Najbolj smešno.. 12,13 letniki po msnju ali smsu A bi hodila z mano?
V živo, skupaj z osebo k jo maš rd je najlepš
gaby_ napisal/-a:..špela.. napisal/-a:star* napisal/-a:čez 2 uri bo točno 1 tedn odkar sma skupajčeprav se družima že kr nekaj časa...blo pa je bistvu tak da sma šla ven z njegovimi kolegi in pol je pač reko da se bi šel on malo sprehajat(mi je blo takoj jasno kolko je ura
aaa...sem se že topila
aaa, sweet.Najbolj smešno.. 12,13 letniki po msnju ali smsu A bi hodila z mano?
V živo, skupaj z osebo k jo maš rd je najlepš
ja, in potem se v javnosti še za roke ne upajo prijet, da o kakšnem poljubu sploh ne govorim.
v živo je najlepše. in tudi mislim, da vprašanje nekak mora priti, ker vsaj obletnico imaš določeno.
mojega je bilo kar malo sram, ko je moral to izreči ( v stilu, to se več ne govori), ampak je izustil in takrat je bil to moj najbolj srečen dan. no in čez 8 dni bo točno dve leti od takrat.