Fetiš: uriniranje v hlače in seks
LoveLy* napisal/-a:hahhaha....kaj vse si še ne bo folk zmislil..čudooo![]()
Jaz sem pa slišal, da ljudje seksajo tudi v rit. Si lahko misliš? Tam, ko drek ven hodi? Fuj. Fuj. Fuj. Tisti gredo v pekel. To je še huje kot lulat v hlače.

No, sarkazem, a ne. Jaz priznam, da mi ta "fetiš" ni napačen.
Ko boste ve tukaj enkrat stare bakice z berglami, bo to, o čemer se v tej temi govori, čisti standard. In takrat bodo vas tretirali kot "zagrenjene stare babe". No, nekatere ste to že zdaj.

Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
- Komunikatorka
miteq napisal/-a:LoveLy* napisal/-a:hahhaha....kaj vse si še ne bo folk zmislil..čudooo![]()
Jaz sem pa slišal, da ljudje seksajo tudi v rit. Si lahko misliš? Tam, ko drek ven hodi? Fuj. Fuj. Fuj. Tisti gredo v pekel. To je še huje kot lulat v hlače.
No, sarkazem, a ne. Jaz priznam, da mi ta "fetiš" ni napačen.
Ko boste ve tukaj enkrat stare bakice z berglami, bo to, o čemer se v tej temi govori, čisti standard. In takrat bodo vas tretirali kot "zagrenjene stare babe". No, nekatere ste to že zdaj.Življenje gre naprej - seks tudi.
BRAVO!

- *little girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Where the streets have no name
- trepalnica
- Debatorica