se strinjam z napisanim!
moj odnos do mojga fanta se je že pred časom mal ohladil in od takrat seksava tako redko, da med enim in drugim seksom preteče tolk časa, da se zadnjega seksa sploh ne spomnem več. enostavno mi ne paše, ni mi gut! in posledično se glede tega ogromno prerekava, kar pa uničuje najino vezo.
mislim, da to kar drži. Ampšak če se na začetku že ne ujameta, še to ne pomeni, da nista za skupaj oz. da se pač nimata dovolj rada. Pač drgačna tehnika. Drugače, pa se s časom navadita en na drugega, pa je sex the best. Ko se pa pojavijo prepiri, težave, nasprotovanja, napetost med partnerama, pa sex več ni sproščen.
hmmm... v bistvu sploh ni nujno, da dva postaneta fant pa punca, torej partnerja, ce oba uzivata v seksu (drug z drugim seveda)... po mojem je to pokazatelj, da je v zvezi vse v redu, ce sploh pride do zveze... no, saj je naslov teme tak, kot je... vsekakor vpliva, ker jaz si ne predstavljam "dobre zveze" brez "dobrega seksa"...
niiiky napisal/-a:Ko se pa pojavijo prepiri, težave, nasprotovanja, napetost med partnerama, pa sex več ni sproščen.
Pri nama je sex med prepirom takšen, da skor šipe pokajo.
Drugač je tud fenomenaln, ampak ko se kdaj skregava in lih "slučajno" med vsem tistim prepiranjem pride do sexa, je pa...