Essence
-
- Sramežljivka
Meni je njihov črn lak za nohte tako čuden, fuul čudno se maže pa ne vem zakaj. Ker je drugače lep, ni posušen ali karkoli.
Probleme sem imela tudi z njihovo belo barvico, ki je edina, po kateri so me pekle oči.
Totalen k***** pa so tudi njihove prozorne nalepke, ki bi naj popravile zatrgane nohte. Meni so takoj popadale z nohtov, poleg tega pa se fuuul pozna, če imaš nalepko gor nalepljeno tudi če imaš nohte nalakirane z barvnim lakom.

Probleme sem imela tudi z njihovo belo barvico, ki je edina, po kateri so me pekle oči.

Totalen k***** pa so tudi njihove prozorne nalepke, ki bi naj popravile zatrgane nohte. Meni so takoj popadale z nohtov, poleg tega pa se fuuul pozna, če imaš nalepko gor nalepljeno tudi če imaš nohte nalakirane z barvnim lakom.
Js sm zlo zadovoljna s senčkami za oči, so obstojne, lepo se svetjo in se ne spravjo v gubice. Tut rdečilo za lica mi je všeč. Mela sm še nek gloss volume up, pa je biu čist čudn, preveč je bil lepljiv. So pa tut men te prozorne nalepke za nohte kr neki, tk sm bla vesela ka sm zdej to kupla, ko sm jih sprobala mi je pa vse dol padl
Se mi zdi da je to taka kozmetika, ki jo kupiš ko si pč "morš" neki kupit, še dost poceni je.

Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
- Cosmopolitanka
Ja jst sm sprašvala v Kranju, pa so me sam bukov gledale. Sploh niso vedle da kej tacga obstaja... Kle v KR so res za cajtam... Grem pa nasledn tedn sigurn v Lj v Milerja pogledat, upam da bom tm dobila, če bo pa kera prej hodila tm okol nej pa sporoči al majo al pa ne. ok? 

Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
cukrck napisal/-a:Ja jst sm sprašvala v Kranju, pa so me sam bukov gledale. Sploh niso vedle da kej tacga obstaja... Kle v KR so res za cajtam... Grem pa nasledn tedn sigurn v Lj v Milerja pogledat, upam da bom tm dobila, če bo pa kera prej hodila tm okol nej pa sporoči al majo al pa ne. ok?
To je pa čudn, zato k sm ga jz glih v Kranju kupla...morm rečt, da je fajna zadevca

Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...