Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Kaj pa če bi njemu rekla, da nej prekine stike s tabo? In s tem mislm tut to, da če boš ti kadarkol šibka in mu pisala, ga rotila, whatever, da ti SPLOH ne odpiše? Pr men je tko (ne nism ga prosila) in čeprov ga občasno sovražm zarad njegovga načina in odnosa do mene ko sm bla najniži možn, mi je usen tko dost bolš.
Nekje globoko v sebi se že nekaj časa trudim, da mu oprostim zarad vsega, zarad odnosa, stvari k jih je naredu, ker si včasih predstavlam, da je vse to naredu zato, da bo men lažje. Pa čeprov nekak dvomim, sej ljudje smo egoisti, zihr me ni na zelo grd način odjebu zato, da ga bom hitrej prebolela =)
Ampak mu je ratal, kaj nj rečm. Mesec in pol kasneje ga po eni strani 'sovražim', po drugi strani ga pa počasi pozabljam. Ne vem, če je negativen odnos bolši od pozitivnega, ampak negativen nekak pride skupi v paketu s prebolevanjem. Pozitiven odnos do bivšega men še nikoli ni prinesu miru, najtežje mi je blo, ko sm ga kovala v zvezde in se zvečer jokala. Tko da hvala bogu da mi je bivši dal zelo velike razloge, da ga nekak ne maram več :roll:

Pa ne sama sebe prepričevat, da si zdej v temu šitu že tolk časa, da ga ne morš prebolet/odjebat, karkol. Če se maš rada, boš to nardila :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

jagodka85 napisal/-a:Ja, sej ... to sm poskušala že maljonkrat, sam sej pravm, men ni pomoči :? Dokler bo mel tak vpliv name, bom še vedno trpela. Pa vem, da sama sebe mučim s tem, ampak ... ne vem no, tok sm zmedena glede vsega. Mogoče bi se pa morala s kakšnim drugim zaplest (čeprou sm proti zavajanju drugih ljudi), pa bi blo bolš ... resnično ne vem več, kaj nej nardim (pač poleg prekinitve stikov in vsega, česar pač ne morm al pa nočem :roll: narest).
Pomojem se teb drugace nic ne dogaja, pa se zato konstantno ukvarjas s preteklo zvezo, s cimer se trpincis in dozivljas mnoge emocije in se tako ti vsaj nekaj dogaja.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Oujeee, you know me so well :ja: :roll:
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

Mahagonij napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:Ja, sej ... to sm poskušala že maljonkrat, sam sej pravm, men ni pomoči :? Dokler bo mel tak vpliv name, bom še vedno trpela. Pa vem, da sama sebe mučim s tem, ampak ... ne vem no, tok sm zmedena glede vsega. Mogoče bi se pa morala s kakšnim drugim zaplest (čeprou sm proti zavajanju drugih ljudi), pa bi blo bolš ... resnično ne vem več, kaj nej nardim (pač poleg prekinitve stikov in vsega, česar pač ne morm al pa nočem :roll: narest).
Pomojem se teb drugace nic ne dogaja, pa se zato konstantno ukvarjas s preteklo zvezo, s cimer se trpincis in dozivljas mnoge emocije in se tako ti vsaj nekaj dogaja.

Mislim, ti pa poznaš njen način življenja in podobno, da lahko zdaj tu pametuješ... :lol:
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

joj, zakaj sm lahko čez dan še ok in pol pridejo sanje...vsi tisti lepi občutki in zjutraj kruta resničnost in potoki solz...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

veronika_ napisal/-a:joj, zakaj sm lahko čez dan še ok in pol pridejo sanje...vsi tisti lepi občutki in zjutraj kruta resničnost in potoki solz...

Mhm, vem kk je to. Sploh če začnem sanjat, da se vse ovire odstranjo, se lepo pogovorimo in sva skup. Kr neki, res.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

PuNcHKaa napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:

Mislim, ti pa poznaš njen način življenja in podobno, da lahko zdaj tu pametuješ... :lol:
Dovolj vem, da vem, da tega tipa ne bo prebolela 5% dokler ne bo kak novi kje. In to predvsem po svoji krivdi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Od kje pa tok veš? Glede na to, da si me enkrat vidu pa še takrat se nisva nč pogovarjala?

Sicer pa ni važn, sm že čez 5%, če že morm ocent, sam občasno mam krize in trenutno ena izmed kriz pojenja, tko da ja ... bom prebolela, tako ali drugače.
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a onegirl111 »

meni je po enem mesecu zopet preveč težko..
včeraj sem bila zunaj..in je bil nonstop v mojih mislih...
preveč ga mam rada da bi ga pozabila....
zakaj mora bit tak težko pozabit eno osebo, čeprav je zunaj na tisoče fantov..
ne razumem se....
zakaj mi lahko samo on pomenil tolko...

včeraj sem spoznala, da sem si samo zatiskala oči, in ga nisem pozabila niti za sekundo...
še vedno ma moje srce...
pa čeprav je zlomljeno...

priznam, da mi je čist preveč hudo....in sem čisto na dnu :cry:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

jagodka85 napisal/-a:Pr men po desetih!!!! mescih ni čist nč bolš, če ocenm po procentih, sm lih na četrtini prebolevanja, medtem ko je on krepko pred mano. In vsaka beseda, k jo reče glede mene in njega, nekdaj naju, me zaboli tok kot še nobena prej. Mislm, da men ni pomoči :cry:

Js sm že pri enajstih (mescih). Heh. S tem da js nimam praktično nobenih stikov z njim oz. se čist tak bežno slišma 1x na 3 mesce, pri teb je pa pomoje narobe to, da sta še kr v stikih. Dokler bo tak, ga res zihr ne boš prebolela. Itak verjamem da ga je težko kr izbrisat iz svojga življenja, sam mislim da maš sam 2 možnosti - al nardiš to in boš zdej ful trpela, sam bo potem bolš, al pa tega ne nardiš in boš tud trpela, pa se to sploh ne bo nikol končalo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

pomoje je še 1x na 3 mesce preveč... če sm ga jst zanč vidla v mestu po 1 mescu, pa me on sploh ni opazil, ampak je blo že to dost, da mi je uničlo par dni :? no angel kok sta bla pa skupi?

onegirl111 drži se :bussi:
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a onegirl111 »

[quote="sončk"]pomoje je še 1x na 3 mesce preveč..

se strinjam...
iz lastnih izkušenj vem, da ni dobro met stike...vsaj zdaj na začetku ne...
ker preveč boli...

hvala sončk

:bussi:
samo srčno upam, da me bo enkrat minla želja, po mojem bivšem...
se mi zdi da dlje sva narazen slabše je....in vedno rajse ga mam...
upam da mi uspe pozabit...
smotka sem, vem,
prvič v življenju obžalujem, da sem mu dala konec....
:cry:
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

onegirl111 drži se! :bussi:
V prejšnjem postu si napisala, da ti je ostalo samo zlomljeno srce. Bodi vesela, ostali so ti vsi koščki, da ga ponovno sestaviš. :kleeblatt:
Drugače pa čas celi vse rane, bodi prepričana v to. Čeprav se ti zdi zdaj nesmisleno, ko ti to govorimo, vendar tudi nate nekje čaka nekdo, s katerim boš resnično srečna. :meeting:
Uporabniški avatar
babe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a babe »

Razlagalka napisal/-a:Prvič na dopust brez njega...kako ga pogrešam..ne upam mu napisat sms-a, ker je rekel naj mu ne pišem. Vsaka stvar, ki jo dam v kovček, me spomni nanj, ne vem, kako bo brez njega..... :cry: :cry: :cry:

Boš zmogla boš videla. Sem mal prišla preverit kako se držiš. Kam pa odhajaš/si odšla na dopust?
Uporabniški avatar
babe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a babe »

No jaz sem pa ena izmed tistih, ki sem že prebolela razpadlo vezo (beri: 10 letno) To vem enostavno po tem, ko me je zadnjič bivši poklical po 1,5 letu ter spraševal če mam še njegove slike. Kako z lahkoto sem se pogovarjala z njim, brez bolečine v prsih. In kako je bil šokiran nad mojim ignorantskim odgovarjanjem. Drugače zelo zgovoren, ampak ni vedel kaj naj sploh reče. Sem rekla ko boš rabil slike poklič pa jih boš dobil. Kratko in jedrnato, je pa že 3 tedne od tega in še ni poklical. Hehe. Veš kaj je to fajn obutek, ko nima bivši prav nobenga vpliva nate. Juhej, sem naredila križ nad debilom!
Moj nasvet vsem, ki ste v fazi prebolevanja: zignorirajte vse sms, maile ipd. enostavno prekinite stike TAKOJ, ker z bivšim ne morš bit prjatu. Vse samo podaljšuje vaše prebolevanje in trpljenje!!!!
Zaklenjeno