Razne elektronske naprave - izgled

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Uporabniški avatar
Ava87
Komunikatorka
Komunikatorka

Razne elektronske naprave - izgled

Neprebrana objava Napisal/-a Ava87 »

Hej punce,

mene pa zanima al kaj gledate na izgled raznih elektronskih zadev in če, koliko to vpliva na vaš nakup določenega izdelka....? A imate računalnik, televizor, ipd...vse v stilu in lepo poštimano?

Meni se zdi izgled teh zadev kar pomemben....Sicer sama še kaj preveč ne ompremljam stanovanja, ker sem še študentka, ampak recimo moj mobitel in pa mp3 pa že morata fejst zgledat :wink: V bistvu mi je to precej pomemben faktor, da neko zadevo kupim, seveda pa ne edini....

Kaj ve mislite?
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

Jaz ponavadi tudi kar gledam na izgled, čeprav bi bilo bolje, ko bi dala prednost kakovosti :P
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

najprej gledam na kakovost potem takoj za tem pa še na izgled. da je vse v stilu pa tud ne gledam. to mi ni pomembno
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Definitivno je kvalitete pred "lepoto" izdelka...sploh pa pri elektronskih naprahav in beli tehnki...
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

jst itak bolj gledam na kvaliteto :) pa malček tudi na izgled :P
računalnik itak fotr vse poštima, njemu je pa oboje ful pomembno, tko da išče, dokler ne najde tapravega ... mamo čisto vse (kišto, monitor, tipkovnico, miško, printer, zvočnike, modem, zunanji td, kamerco ..) v črno-srebrni barvi :) zgleda ful sexy :)
jst sm pa ko sm digitalca kupovala (prej sm se že odločla kerega, glede na kakovost) mela možnost izbirat med srebrnim in črnim - in sm zbrala valda črnega :D
Let's swim to the moon .....
Tryanna
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tryanna »

Meni sta pomembna izgled in kvaliteta. Glede kvalitete se ponavadi posvetujem z drugimi, izgled je pa itak osebna preferenca. Potem je treba samo še najti kompromis. :) Sem pa že velikokrat slišala da raje kupujem estetske stvari, kot kvalitetne.

Sicer pa lepe stvari skoraj nikoli niso preveč poceni.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Mi je cisto vseeno, kako izgledajo moje elektronske naprave. No, mogoce me zaboli samo pogled na zamasceno mikrovalovko. :D

Za racunalnike in telefone velja isto. Do neke mere mi je vseeno, seveda. Kicasto roza telefona s swarowski kristali ne bi nikoli kupila.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

hja.. ponavadi babe glih to vidjo.. "ooo kko lepo zgledaa".. "js bi tudi tega mela k je tak leep" LOOL
Mene ne briga izgled, važno da je kvalitetno
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Odgovori