Jaz sem se enostavno nehala ukvarjat s tem, kaj si drugi mislijo o meni, ker folk, ki so samo znanci (ali pa še to ne), niso nobeni sodniki, ki bi me imeli kakršnokoli pravico ocenjevati po videzu in osebnosti, ker sem kakršna sem, pa če sem jim všeč ali ne. Večina od teh "ocenjevalcev" oz. "kritikov" pa me itak sploh ne pozna, ampak samo verjamejo tistemu kar slišijo oz. me 2x vidijo in si ustvarijo dokončno sliko o meni. Zaradi mene si lahko folk, ki me ne pozna, misli o meni sto in eno stvar, ki se je razvila v njihovih omejenih glavah, ampak dokler imam jaz ljudi, ki jih imam rada in jih cenim, ne rabim potrditve od popolnih neznancev, še od znancev jih ne rabim, ker imam dovolj samospoštovanja in samozaupanja. Moja samozavest ne sega do nekih ekstremnih višav, imam pa tisto "zdravo" mero samozavesti, ki bi jo moral imeti vsak, da bi v prvi vrsti sprejel sam sebe in bi ga potem lahko sprejeli tudi drugi. Najprej moraš razčistiti sam pri sebi, da si vredu oseba in seveda tudi delati na tem, da to dejansko si. Kasneje tudi drugi opazijo tvojo energijo in pristnost. Tisti, ki pa samo besedno obračunavajo z mano (no, v bistvu poznam samo eno punco, ki mi tu pa tam spusti kakšno "bodico" v obraz, češ kako si pa danes oblečena ipd.), pa so itak samo zavistni in nič drugega. Če ne bi bili zavistni, potem tudi takšnih in podobnih opazk ne bi izustili.

Ko grem v mesto valda da vidim dosti punc, ki so fajn uštimane, ampak zato ne bom sama nič manj prepričana vase ter v to, da sem vredu takšna kot sem - tudi vizualno. Kvečjemu dobim le še več spodbude, da skrbim zase in za to kako se oblečem, ker mi to pač predstavlja zabavo, ne pa stalno neko primerjanje z drugimi. Tisti, ki se nenehno primerja z nekom in tekmuje, je del bolestnosti, ki ga je obsedla in iz tega se je potrebno spraviti, če želite biti zadovoljne v svoji koži, sicer boste celo življenje videle samo tiste, ki so boljši in lepši od vas, četudi samo v vaših glavah.

Raje to, da je nekdo prav tako fajn oblečen, vzemite kot nekaj pozitivnega in si recite: tale punca pa mi je dala idejo, kako lahko kombiniram oblačila! Vzemte si ga na izi. Lajf namreč.