nič zapletenega, enostavno določeno število datotek moreš tudi ti ponudit ostalim...
Še lažje je, če dobiš koga, ki ma na partisu že acc., pa ti ga on posodi...
Glej point bit registriran na private torrent trackerjih (partis, mojblink, torrentleech itd) je v ratiu. Torej razmerju med downloadom in uploadom. Večji maš upload (oddajanje) večji ratio boš mela, bolj te bo partis in ostale strani imele rade
Tvoja naloga je torej, da downloadan file pustiš uploadat vsaj dokler ni ratio za tisti fajl 1.000 - te si oddala tolko kolko si downloadala.
Torej z oddajanjem postaneš ti sejalec (seeder), od katerega odjemalci (leecherji) downloadajo to, kaj si ti že zdownloadala.
FreakChiq napisal/-a:Glej point bit registriran na private torrent trackerjih (partis, mojblink, torrentleech itd) je v ratiu. Torej razmerju med downloadom in uploadom. Večji maš upload (oddajanje) večji ratio boš mela, bolj te bo partis in ostale strani imele rade
Tvoja naloga je torej, da downloadan file pustiš uploadat vsaj dokler ni ratio za tisti fajl 1.000 - te si oddala tolko kolko si downloadala.
Torej z oddajanjem postaneš ti sejalec (seeder), od katerega odjemalci (leecherji) downloadajo to, kaj si ti že zdownloadala.
Kaj več jasno?
ahaaa hvalaaa!!
Sej nekak tko sm si jst že prej to predstavlala po svoje pač
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Hugh Laurie je res hud igralec. Ima talent. Sploh ce ste gledale kdaj Black Adder, tam tudi raztura. Ampak v House MD dosti boljse zgleda, kot pa v Black Adder-ju.
uf ta nadaljevanka je men ful ful dobra! od letos sm jo šele začela gledat, ker sm mislla, da je to kr ena leva nadaljevanka. pol mi je pa frendica rekla, da je njej to ful dobr pa sm iz firbca pogledala en del pa mi je takoj ratal všeč
Jst sm tud toook not padla. Zdej glih gledam konec druge sezone, tam ko Forman zboli. In mi je tok napet da nanizanke dobesedno požiram z očmi eno za drugo k me tok firbc matra
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Dr. House je pa tabolši. Sicer sem že skoraj pregledla vsa nadaljevanja, ttak da sem pred pop tv-jem in je zakon res... Ful dobro!
Sicer pa mi je blo zanimivo videt Dr. Housa v filmu Kralji ulice, kjer je bil v čisto drugačni vlogi tak da se je blo težko navadit preobrata