Midva se kr slečeva oz. včasih še kej gor ostan, če je na quick Drugač ma pa željo da bi mu enkrat zastriptizirala v seksi perilu in škornjih-špičakih, hhehehehe..ampak verjetn pol tut ne bi kej dost gor ostalo
mi2 sva dostkrat kr na pol oblečena k nimava tok prilik da bi se prepustila posteljnim uzitkom in je velikrat vse bl na hitr in na pol slečeno...drgac pa kdr sva pa v postelji se pa prepustiva najini goloti in nama je zato še tok lepše, k sva bl malkrat cist gola
Jaz Sem Pa Na Zacetku Tak Uzivala Zdaj Se Je Pa Vse Spremenilo.On Se Je Spremenil.Ne Posveca Se Mi Vec Tolko Kot Se Mi Je Na Zacetku.Zdaj Bi Se Mogla Samo Jaz Njemu.On Pa Nic.
Moj dragi pa najbolj uživa, če sem v Evinem kostimu, vendar pa se tudi ne upira, če ga včasih presentim s kakšno "igračko" - da me opazuje, kako se sama igram. Pri najinih igricah sva že na veliko eksperimentirala. Vključila sva že: led, smetana, lisice, svilena ruta, mojega prijatelja ki je vedno trd , pomarančo, jagode, mazažni aparat.........še bi lahko naštevala...........
SAMO DOMIŠLJIJA TREBA BIT, POTEM PA JE VEDNO VESELO IN LEPO!!!!
Jest mam pa mal fetish na nogavičke ..samostoječe ..... Pa tud na njemu mi je kaka taka stvar rajcig ...tko da vse je odvisno od situacije, razpoloženja.....samo da je njami ....