Študij: Psihologija, klinična psihologija
- red*cherry
- Kofetarica
Odvisno od koga si to slišala. Če si to res želiš, nima smisla da o tem razmišljaš. Kaj šele o zaposlitvi. Kdo pa pravi, da boš ravno ti pristala v OŠ? Pusti stvari, da se dogajajo sproti. Velik dejavnosti izvajaš že med študijem in si pridobiš izkušnje. Nikoli ne veš, kje pristaneš po študiju, lahko sploh ne v psihologiji. Kje vidiš pomen tega obremenjevanja? Z vsakim faksom je tko, da ne veš kje boš delal.
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
- PorceLain.
- Sramežljivka
Jst sm tudi razmišljala, da bi šla psihologijo pa sem se potem premislila zaradi omejitev, ker nisem 100% da me bodo sprejeli, potem pa sem razmišljala p drugih smereh in sem se odločala med andagogiko in pedagogiko in na koncu se odločila, da grem rehabilitacijsko pedagogiko, ker me te smeri resnicno zanimajo. Razmisli še o drugih smereh 

Have you ever wondered which hurts the most: saying something and wishing you had not, or saying nothing, and wishing you had? ...
kako je ta psihologija na izrednem? jst tud razmišljam, da bi šla izredno, ker s svojo maturo ne bom gor prišla, pa tud študirala sem neki drugega in zdaj bi šla probat na zaporedni študij, ampak tud nimam nekega blestečega povprečja (8), tko da bi najbrž izpadla
a je izredni ful težek? a se je težko pol prepisat na redni študij? a je kateri žal, da je izredno? sem vidla drgač, da so vikendi kr nabasani, ampak tko je.
aja, še to, a se bo bolonjski program že izvajal drugo leto??

a je izredni ful težek? a se je težko pol prepisat na redni študij? a je kateri žal, da je izredno? sem vidla drgač, da so vikendi kr nabasani, ampak tko je.
aja, še to, a se bo bolonjski program že izvajal drugo leto??