Mimi_M napisal/-a:Kaj pa una z mandljem in jabolkom, tisti žametni koncentrat, si probala?
sem alergicna na mandlje

*kayka* napisal/-a:Js sm pa narocila ta katalog in sem zraven dobila vzorcek kreme za obraz-med, limona mislem da je biu...pa sem sla tja prasat ce majo se kaj...pa je rekla da ni vec, da je bila omejena serijapa tttoooook je dooobr!!!
hm, meni pa cisto nobena krema za obraz do zdaj ni pasala sad mam karitejevo - premastna, olivno - premastna, sivkino sem probala pa mi je izsusila kozo ...bad, res... sem pa dobila ta tester od karite & coton bio z upanjem, da bo ta "taprava" pa ...ni evil
eh...naja
Miš112 napisal/-a:js sn tut redna uporabnica l occitana, so res kvalitetni, najbolj pa mi sede njihov vonj. kot bi bila v provansi
sn pa zadnič zvohala neki, kjer so njihovi izdelki dost bolj ugodni kot v trgovini.
po netu sn zbrskala en post kjer ena prodaja njihove izdelke po zlo ugodni ceni. sma se dogovorile in sem nabavla sicer res za mal manj kot 200 eu ampak v trgovini bi dala 300 € !!
no po vseh nizkih cenah pa sem zraven dobila še mandljevo mleko ZASTONJ! katero stane okol 40 eu! mislim pravi fenomen!
lahko dam kontakt, če katera želi