^jaz sem se ravno vrnila. no ne ravno. že v nedeljo. se mi zdi, da je hrana v trgovini cenovno podobna naši (vsake kune pa tudi nisem v € pretvarjala). zdaj za prvi dan lahko vzameš kako malenkost, za dalje pa se skoraj ne splača vsega s sabo vlačit. maš pa po novalji veliko takih malih trgovin, kjer se da dobiti vse kar rabiš.
no restavracije so malo dražje kot pri nas, če boš pila ali jedla na plaži pa so cene še za odtenek višje.
evo jst tudi bla dol....
na začetku je blo par dni prav v kurcu vreme....
v glavnem se ne splača hodit dol za cel teden, ampak greš večkrat dol, tko od četrtka do nedelje, takrat je tudi največ folka in najbolj dogaja....
mogoče da v papayi je dosti tipov, ampak recimo v kalypsotu je ful punc, ki jih noben ne oblaja.
tipi se najdejo kakih hudi, je pa dosti tudi takih pod 20.
cene so vredu, niso previsoke, niti za hrano. hrvaško vino je ogabno.
morje je ledeno, plaže bolj tko.
v zrčah ponoči lahko na parkingu najdeš precej denarja, ki so ga izgubili kaki pijanci.
preveč je slovencev, hrvati pa so neprijazni nasplošno in kaki tipi ki te pridejo pecarti, če jih odjebeš, ti rečejo "mrš u pičku mater". primitivno v glavnem.
js grem tud jutr dol in to ob pol 5. mene bo pobral ma pomoje bo ful gužva in bol it mal prej k pa po največji vročini čakat v koloni. Kokr sm vreme gledala je bl slab napovedan..upam, da bo no. ma sej bom dva tedna dol, mora bit vsak ker dan lep. komi čakam
to ni res da gre v staro novaljo. to je čisto drug kraj.
avtobus vozi iz zrč (ustavi gor na hribu in moreš dol hodit), v novo novaljo, čez dan ustavi na glavni avtobusni, ki je izven novalje, in v centru mesta. razen če nimaš apartmaja prow zraven postaje, moreš hodit. ponoči pa ustavi tudi blizu kampa straško.
delusional napisal/-a:to ni res da gre v staro novaljo. to je čisto drug kraj.
avtobus vozi iz zrč (ustavi gor na hribu in moreš dol hodit), v novo novaljo, čez dan ustavi na glavni avtobusni, ki je izven novalje, in v centru mesta. razen če nimaš apartmaja prow zraven postaje, moreš hodit. ponoči pa ustavi tudi blizu kampa straško.
se strinjam, ja. ker sva bila s fantom v novalji, kolega pa v stari novalji in smo prav gledali razpored tega busa, da bi tudi onadva lahko prišla v zrće, pa ni bilo povezave. sta se morala kar z avtom vozit. no saj midva sva se potem tudi.